Pitar6785 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 11:09
Sutrasnja utakmica ce pokazat koliko husref moze/nemoze/zna/nezna.
Ne striktno rezultatski;VEC
Ocekujem da ekipa MENTALNO bude mnogo jaca, posebno ako se uzme u obzir da se ostvarila pobjeda protiv posusja
Uz Mentalno gledacu kako ce ekipa i Husref izgledat ako ih nedo bog sudija ukanakli sa nekakvim nepostojecim penalom offsidaom varom crvenim kartonima itd itd
Ocekujem takodje od 4 igraca bolju igru
1) Adem, ocekujem od njeg da ce bar 2 puta kroz igru (ne iz prekida) izbacit sa nekim pasom od 25-30 m izmedju igraca naseg igraca u 100% sansu
2) ocekujem od gulija go
3) posto ocekujem da ce Jovic igrat od prve minute da ce bit najbolji igrac na terenu
4) I NAJVAZNIJE OCEKUJEM OD OBRANE DA BUDE MNOGO MNOGO TRVDJA ..
Prije nego me napadnete sa pricom nije Husref madzijonicar, tek je tu 12 dana, kako se sa ovom pricom podmece husrefu. PONAVLJAM REKAO SAM DA OCEKUJEM TO VOLIO BI TO DA VIDIM, posto znam da VICO sebi nece 2x zaredom dozvolit da ih tucemo tamo. Posto svi znamo kako sudjenje tamo imamo i da imamo igru barselone teskoje ocekivat pobjedu, al ako sudija bude kakio bar u ovih par stvari bi se trebalo vidjet napredak
U napadu imas 3 igraca koja su tu duze renan 3 godine turkes 1,5 butic 9 mjeseci
U vezi imas jattu, krdzalica djordjevica plus keremeha kojeg mozes prebacit ista stvar sa Kupresakom plus Adem i neznam sta je sa Gojkom jesul ga registrovali i dalije fizicki spreman
Na bekovskim pozicijama imas begana jovica kupresaka kapetanovica od igraca koji su tu duzi period
Plus Gulisa koji moze igrat i krilo i napadaca
Na stoperskim pozicijama paskalev jovic ako tu dodamo jos KRISTOVSKOG nemozemo reci sad da MORAMO UC SA 5 igraca koji su tek tu dosli
Vec 3 igraca adem ristovski Banic, i mozda gojko kao rezerva da uskoci predkraj ako nije spreman. Al ova prva 3 igraca su bolja 10x od ristovski od solde Adem od lulica, banic od rogica