NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ti se odustalo od NFL-a?
ljudi imaju pametnija posla a ni sezona nije još krenula
a vi što nešto napišete napišete o svome timu a to ostali ili ne kontaju ili ih ne interesuje, ili oboje
mimo toga, ako neko iskopa kakvu smislenu opciju za gamepass valjda će napisati. od ovoga što sam ja skonto, najjeftinije je u hrvatskoj
a vi što nešto napišete napišete o svome timu a to ostali ili ne kontaju ili ih ne interesuje, ili oboje
mimo toga, ako neko iskopa kakvu smislenu opciju za gamepass valjda će napisati. od ovoga što sam ja skonto, najjeftinije je u hrvatskoj
Jesi spreman da branis ovu slučajnu titulu?jestamaji je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:32ljudi imaju pametnija posla a ni sezona nije još krenula

Ove sezone upada novi igrač kojem se neće desiti da ostavi out ili bye igrača.
Također će se pomno pratiti svi koji igraju ove sezone vezano za namještanje lineupa, ako se ponove stvari kao prošle godine više nema tolerisanja.
Radimo na tom da vratimo ligu na staru slavu, da su svi budni u 09:00 srijedom i da broj waiver offers i moves bude što veći

Uskoro ide i all time lista, bilo je nekih promjena u sredini tabele

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Velika borba je za treće koje trenutno drži Armin, ali su mu se itekako približili Mig i jesta, prošlogodišnji finalisti.
Na vrhu nema promjena, očajna sezona Elme i moj očajan playoff su ostavili istu distancu između nas.
Blah Blah ni svoju 12-tu sezonu za redom nije uspio ući u PO, iako je dobro krenuo sa 4-0 omjerom.
Iza nas 13 sezona ukupno, ozbiljan broj, zato ćemo pokušati oživjeti ligu da bude kao do prije 3-4 sezone gdje nisi mogao bukvalno uzeti ništa na FA jer je 12 igrača igralo i pratilo životom. Tako već 2-3 godine nije slučaj, pa su se uvele neke mjere kako bismo prošli ovu krizu.
Informacije oko drafta, to će Elmo i Armin srediti i neko će javiti na vrijeme. Vjerujem da će biti zadnja nedjelja pred početak već tradicionalno.
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.