BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nurkić je konfliktan, pa čovjek se sa Budenholzerom posvađao, otjerao ga doslovno iz Sunsa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I to “preko novina”
Pa ne moze to na kraju valjati al nikako
I pored svega odigrace se dobar turnir, koji domet cemo imati je stvar srece i slucajnosti, Adis je usao u glavu svakom od njih i pored svih njegovih manjkavosti to ga i vadi, vratice on i hemiju i fiziku i matematiku do pocetka, jedva cekam da vidim pritisak i zbunjolu prvo kod Spanaca, pa i ostalih, nema vece napale nama nego kad nam se kaze da smo nebitni i nemamo pojma
Plus mi cemo dati max odmah jer nama je proci grupu cilj a ovim ostalim da dostignu formu nakon grupe kako bi odigrali dobar turnir do kraja, tako da nakon grupe cemo biti smoreni moguce i desetkovani jedino neki sretan rasplet nas moze izvaditi za dalje, tesko da je to Francuska, al moguce da cemo imati vise pobjeda nego sto se nadamo nakon grupe
Plus mi cemo dati max odmah jer nama je proci grupu cilj a ovim ostalim da dostignu formu nakon grupe kako bi odigrali dobar turnir do kraja, tako da nakon grupe cemo biti smoreni moguce i desetkovani jedino neki sretan rasplet nas moze izvaditi za dalje, tesko da je to Francuska, al moguce da cemo imati vise pobjeda nego sto se nadamo nakon grupe
Daće više početi utakmice pa da se odmaknemo od toga kakve je grimase pravio Nurkić, kuda šeta u slobodno vrijeme i kakav mu je odnos sa ocem. Pritom neke to zanima i više od utakmica i željni su trača i negativnosti a uspjeh reprezentacije bi im teško pao.
- JohnCleese
- Kontakt:
Forte nase ekipe jeste u fizikalijama i odbrani.BobRock je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:32I pored svega odigrace se dobar turnir, koji domet cemo imati je stvar srece i slucajnosti, Adis je usao u glavu svakom od njih i pored svih njegovih manjkavosti to ga i vadi, vratice on i hemiju i fiziku i matematiku do pocetka, jedva cekam da vidim pritisak i zbunjolu prvo kod Spanaca, pa i ostalih, nema vece napale nama nego kad nam se kaze da smo nebitni i nemamo pojma![]()
Ako u tom segmentu voljni momenat bude na najvisem mogucem nivou, a pri tome protivniku makar malo padnu procenti ubacaja iz igre mi smo u egalu sa svakom ekipom!!!
Dakle zahtjev koji ekipa treba ispuniti nije nemoguc vec je krajnje primjeren i izvodiv.
Sto se napada tice tu smo se pomirili da igramo atipicnu kosarku koja se vecini ljubitelja ex yu kosarke ne dopada, ali nema veze i kao takva moze da prolazi samo da ta atipicnost ne pređe u divljinu.
A divljina je recimo kada Nurkic prevodi loptu driblingom i uz to poziva napad, kada isti napravi ofanzivni prekrsaj nakon promasenog zicera lafo u borbi za loptu od koje je predaleko,
kada pocnemo praviti nepropisne blokove u leđa protivniku u zacetku napada, ostale tehnicke greske i sl.
Vratio bih se na prvi pasus i ponovio da je nasa uzdanica odbrana sto je dobro jer ma koliko kosarka napredovala jos uvijek vrijedi ona stara da odbrane dobijaju meceve ( barem veliku vecinu).
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Svaki igrac je glup ako misli da na eurobasketu predstavlja Beciragica. Tu je sampion po tupavosti Emir S., za kojeg se nadam da nikad vise nece zaigrat u dresu nase reprezentacije. Izdao si kad je bilo najpotrebnije! Na svjetsko se svakako necemo plasirat, nema potreba ga zvati, cinit mu uslugu. Ndam se da ce mu i savez stavit rampu, pa nek za 10 godina place po podcastima kako je bio glup.
-
- Kontakt:

Pojedini se iskilaviše prosipanjem negative. I nevjerovatna je pojava kako postoje ljudi koji imaju agendu protiv određenih osoba iz repke. Neki imaju agendu protiv Adisa, neki protiv Nurkića, neki protiv Muse i svu priču baziraju na blaćenju tih ljudi.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 23 avg 2025, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Isto sranje u pricali prije EB u DE:think: hate i zavidnost su cudo na Balkanu.Kada kupis Auto od 200 K ide zasto nije podijelio sirotinji ,kada podijeli zasto nije vise..TripleThreat je napisao/la: ↑23 avg 2025, 14:17![]()
Tako je.
Pojedini se iskilaviše prosipanjem negative. I nevjerovatna je pojava kako postoje ljudi koji imaju agendu protiv određenih osoba iz repke. Nekih imaju agendu protiv Adisa, neki protiv Nurkića, neki protiv Muse i svu priču baziraju na blaćenju tih ljudi.
Pobjednik A2-B3Iniesta12 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:46S kim se krizamo u 1/4 finalu ako izbacimo Francuze?CAZIN je napisao/la: ↑23 avg 2025, 10:15Da je kako da budemo 4 a Francuzi ne budu 1 pa bi sa tim bili u odvojenom dijelu od Srbije a imali bi lakšeg protivnika mada ove Francuze treba gledati sutra protiv Grčke prenos na AS6. Velika mana ovih Francuza je što ima dosta igrača koji igraju prvi put zajedno sa ostalima i što ih ne vodi više Collet. Ne bih se čuduo ako prođemo da dobijemo Francuze jer jedna utakmica sve je moguće ali hajmo prvo proći grupu pa onda dalje pričati.

Znam da je sa Musom ovo bilo maštanje a ne sada. Da malo kalkulišemo dok nije počelo.
Samo da nas danas povrede zaobiđu, amin.
-
- Kontakt:
sve prijateljske idu na tv samo se kod nas ima kao nesto sakriti hahah ko da nas niko
Apsolutno se slažem s tobom.Velizar je napisao/la: ↑23 avg 2025, 14:06Svaki igrac je glup ako misli da na eurobasketu predstavlja Beciragica. Tu je sampion po tupavosti Emir S., za kojeg se nadam da nikad vise nece zaigrat u dresu nase reprezentacije. Izdao si kad je bilo najpotrebnije! Na svjetsko se svakako necemo plasirat, nema potreba ga zvati, cinit mu uslugu. Ndam se da ce mu i savez stavit rampu, pa nek za 10 godina place po podcastima kako je bio glup.
Dobar broj njih su tastatura patriote.
Legendo otidji na tekmu. Ako ti je skupo platit Telemach dijeli besplatno nekoliko ih pa te mozda zapadne.DjaniTarik je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:20sve prijateljske idu na tv samo se kod nas ima kao nesto sakriti hahah ko da nas niko

Ma nista nije nemoguce. Ja momcima vjerujem, da ce srcano, borbeno, do zadnjeg atoma snage boriti se, a nagrada ce stici. Uzeti cipar, odigrati 3 prijateljske bez povreda, i onda gas na Gruziju. Zatim, euroficno na Francuze, oni sa ovom ekipom, nisam siguran da mogu daleko, a kad bi se dogodilo iznenadjenje da ih izbacimo, onda nije vazno ko dodje, Njemacka ili Turska, nisam optimista....CAZIN je napisao/la: ↑23 avg 2025, 15:08Pobjednik A2-B3Iniesta12 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:46S kim se krizamo u 1/4 finalu ako izbacimo Francuze?CAZIN je napisao/la: ↑23 avg 2025, 10:15
Da je kako da budemo 4 a Francuzi ne budu 1 pa bi sa tim bili u odvojenom dijelu od Srbije a imali bi lakšeg protivnika mada ove Francuze treba gledati sutra protiv Grčke prenos na AS6. Velika mana ovih Francuza je što ima dosta igrača koji igraju prvi put zajedno sa ostalima i što ih ne vodi više Collet. Ne bih se čuduo ako prođemo da dobijemo Francuze jer jedna utakmica sve je moguće ali hajmo prvo proći grupu pa onda dalje pričati.![]()
Znam da je sa Musom ovo bilo maštanje a ne sada. Da malo kalkulišemo dok nije počelo.
Pozdrav ljudi, ima li gdje včrs prenos? Nmg da nađem nigdje informaciju isto da je državna tajna
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nema na tv-u. Mozda jedino bude neki radijski prijenos, kao protiv CG.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam Ilic se bas dobro spremio za nadolazecu sezonu. Danas citava dva poena u prvoj pripremnoj utakmici Igokee...
Klasika, sahranit će nas Berbić ko ženu i Slobodu. 21. stoljeće mi utakmice na radiju tražimo.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Nebitan igrac, to se vidjelo protiv Francuske.
Za 16 minuta na parketu imao 1 skok i 1 asistenciju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.