Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam da se čudite pa stanje u drzavi i jest tako što za sarajlije ne postoji Bosna dalje od Stupske petlje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Podsjecamo u vicinom mandatu trofeje su osvajali sarajevo, borac, zrinjski i velez
Takodjer ta cetiri kluba su dobila i nove terene
**** mi sa zrinjski, borac, ali **** mi se i za velez i sarajevo
Takodjer ta cetiri kluba su dobila i nove terene
**** mi sa zrinjski, borac, ali **** mi se i za velez i sarajevo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 avg 2025, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Rudar ako sledeće kolo pobjedi Galaktikose na Koševu ,a onda Velež kući,ide na drugo mjesto .

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 avg 2025, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
Odavno mi se neki klub prvenstveno zbog navijaca i ljudi koji ga vode nije zgadio kao ona pitarska prcija petokraka.
PS hajmo pitari sad branite ih.
Odavno mi se neki klub prvenstveno zbog navijaca i ljudi koji ga vode nije zgadio kao ona pitarska prcija petokraka.
Slazem se sve i istog sam misljenjaOrvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:52I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Uvijek su mali klubovi imali kompleks prema većim tako da je razumljiv ovaj bijes navijača Željezničara deseti dan. Ali da se prodaju za iftarski sendvič i sok srbima to se nisam nadao
Niti ste veliki, niti ima kompleksa s nase strane
Spineri s vrapcica
Jednostavno zgadili ste nam se i da igrate sa Igmanom iz Konjica opet bi isto bilo
S kim god da igrate volio bih da izgubite
Spineri s vrapcica
Jednostavno zgadili ste nam se i da igrate sa Igmanom iz Konjica opet bi isto bilo
S kim god da igrate volio bih da izgubite
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Velik klub hahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahha
Komplekse kao i guyni haveri vam, ste pokazali proslo kolo.

Komplekse kao i guyni haveri vam, ste pokazali proslo kolo.
Veliki klube kad budete imali 3000 clanova javite se .Threeplanetrees je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:56Uvijek su mali klubovi imali kompleks prema većim tako da je razumljiv ovaj bijes navijača Željezničara deseti dan. Ali da se prodaju za iftarski sendvič i sok srbima to se nisam nadao
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Likovi jos kmece
Pa slijepci svaka druga utakmica na Grbavici vam je ovakva sta je vama kompleksasi jedni pustite ljude nek igraju
Najodvratniju ekipu imate decenijama i vi nekome moralisete o ponasanju.Navijaci gdje god dodju j mater u pic.ku ovome onome,prava seljacka sorta iz okruga istocne Bosne,ko vas yebe ba

Pa slijepci svaka druga utakmica na Grbavici vam je ovakva sta je vama kompleksasi jedni pustite ljude nek igraju
Najodvratniju ekipu imate decenijama i vi nekome moralisete o ponasanju.Navijaci gdje god dodju j mater u pic.ku ovome onome,prava seljacka sorta iz okruga istocne Bosne,ko vas yebe ba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Necemo vise o vama
Niste nam bitni da trosimo rijeci na vas
DERBI ŽELJE I ZRINJSKOG
Štimac s radošću putuje na Grbavicu: "Idemo na predivno gostovanje kod nogometnih romantičara"
"Uvijek sam s radošću išao tamo igrati, zato što znam da me čeka publika koja razumije nogomet, ugodno nogometno okruženje, dobar teren... Vjerujem da će tako biti i ovaj put i da će dva takmaca koji su među najboljim u BiH se sučeliti da vidimo gdje ko stoji trenutno. Otvoreno idemo po tri boda jer smo u situaciji da imamo popriličan broj zaostalih utakmica. Želja nam je što ranije se priključiti vrhu", rekao je Štimac.
Duel Želje i Zrinjskog na rasporedu je od 21 sat u nedjelju, a TV prijenos je na Areni Sport.
Dobrodosli gospodin Stimac i ekipa Zrinjskog da sve prodje fer i sportski
Neka Zeljo pobjedi!
Niste nam bitni da trosimo rijeci na vas
DERBI ŽELJE I ZRINJSKOG
Štimac s radošću putuje na Grbavicu: "Idemo na predivno gostovanje kod nogometnih romantičara"
"Uvijek sam s radošću išao tamo igrati, zato što znam da me čeka publika koja razumije nogomet, ugodno nogometno okruženje, dobar teren... Vjerujem da će tako biti i ovaj put i da će dva takmaca koji su među najboljim u BiH se sučeliti da vidimo gdje ko stoji trenutno. Otvoreno idemo po tri boda jer smo u situaciji da imamo popriličan broj zaostalih utakmica. Želja nam je što ranije se priključiti vrhu", rekao je Štimac.
Duel Želje i Zrinjskog na rasporedu je od 21 sat u nedjelju, a TV prijenos je na Areni Sport.
Dobrodosli gospodin Stimac i ekipa Zrinjskog da sve prodje fer i sportski
Neka Zeljo pobjedi!
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Eh da je tako generalno

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Evo dosli pitari da ih brane hahhahaha koliko sam shatio vi se samo medjusobno volite i podrzavate, ne mirise vas niko.
Na koju ekipu ti mislis uhljupe? To sto su vam.manijaci nabili komplekse jer im.ne.mozete nista to je prica za sebe. Ovdje pisemo o ostaloj publici na stadionu gdje je jasno kako neprijateljsku atmosferu dozivljavamo od "nasih" klubova. Razumijem ja vas pitare, to je derbi i podbadanja treba i uvijej ce biti ali ovi pijacari sto su umislili da su i oni neki faktor jer medjusobno pusite qrce jedni drugima je prica za sebe. To sto postoje premije za igrace pijacara je isto ok ali nesto ne vjerujem da je neko premirao da se mrzi klub koji dolazi nego da igrate i da dobijete. Ta njihova mrznja je odraz pitarskog kompleksa kojeg je upoznala evo cijela liga.
I sta na kraju ostane, da se Manijaci satro nazivaju srbima, nasteri u spinovanju. Niko ne spominje kad i kome su ti isti Manijaci stajali i tjerali ih sa crte. Pitaru glup si, pijacaru furas se na pitara a nikakve koristi nemas osim sto ispadas gluplji.
Stava sam da je ono iz proslog kola nivo federalne lige i krnkanluka. A evo nek mi neko od vas visoko moralnih pitara i pijacara posto se pojavljujete u paru, nek mi neko objasni zasto je prosla tekma bila onakva i zasto str se zgadili svakom navijscu Zelje i generalno svima osim pitarima koji izvlace korist iz vas?
Na koju ekipu ti mislis uhljupe? To sto su vam.manijaci nabili komplekse jer im.ne.mozete nista to je prica za sebe. Ovdje pisemo o ostaloj publici na stadionu gdje je jasno kako neprijateljsku atmosferu dozivljavamo od "nasih" klubova. Razumijem ja vas pitare, to je derbi i podbadanja treba i uvijej ce biti ali ovi pijacari sto su umislili da su i oni neki faktor jer medjusobno pusite qrce jedni drugima je prica za sebe. To sto postoje premije za igrace pijacara je isto ok ali nesto ne vjerujem da je neko premirao da se mrzi klub koji dolazi nego da igrate i da dobijete. Ta njihova mrznja je odraz pitarskog kompleksa kojeg je upoznala evo cijela liga.
I sta na kraju ostane, da se Manijaci satro nazivaju srbima, nasteri u spinovanju. Niko ne spominje kad i kome su ti isti Manijaci stajali i tjerali ih sa crte. Pitaru glup si, pijacaru furas se na pitara a nikakve koristi nemas osim sto ispadas gluplji.
Stava sam da je ono iz proslog kola nivo federalne lige i krnkanluka. A evo nek mi neko od vas visoko moralnih pitara i pijacara posto se pojavljujete u paru, nek mi neko objasni zasto je prosla tekma bila onakva i zasto str se zgadili svakom navijscu Zelje i generalno svima osim pitarima koji izvlace korist iz vas?
- Threeplanetrees
- Kontakt:

Ovaj iskompleksirani garib se već osmi dan svađa sam sa sobom. Počeo je i romane pisati

-
- Kontakt:
Nije tebi lako
Ne opravdavam ovo od proslog kola ali vi ste najzadnji koji trebate nekome morslisati.Nemoj da ti trazim sad yt klipove sta su vasi igraci radili a svi znaju da su uvijek najveci papci igrali za Zelju.I dan danas igraju.
E cuj mi premirali Velez da vas mrzi
Jesu ti i to maniajci rekli?Likovi koji hladno zive u iluziji da su prvi
I jos jedno,volio bi samo da mi napises kako mi to koristimo Velez?Sto posteno platimo i kupimo igraca,znam ja da je to vama krivo ali mi smo gospoda i tako to gospoda radi.
Sto im posaljemo nekada nekog igraca na posudbu?Sto skandiraju ime ubijenog navijaca kojeg vi redovno psujete na svakom derbiju zajedno sa Hasetom i ostalim legendama jer ste bolesni i zelite na silu bit hrvati,do duse oni su vas i osnovali,sarajevske ustase.
Ti mi spominjes crtu,sa istima dan danas sjedite i pijete uz njihove pjesme.Ti sto su stali na crtu nisu u manijacima a ni na Grbavici u velikoj vecini,ova novonastala djecurlija i došljaci to ne trebaju uopste uzimati u usta.
Ne opravdavam ovo od proslog kola ali vi ste najzadnji koji trebate nekome morslisati.Nemoj da ti trazim sad yt klipove sta su vasi igraci radili a svi znaju da su uvijek najveci papci igrali za Zelju.I dan danas igraju.
E cuj mi premirali Velez da vas mrzi

I jos jedno,volio bi samo da mi napises kako mi to koristimo Velez?Sto posteno platimo i kupimo igraca,znam ja da je to vama krivo ali mi smo gospoda i tako to gospoda radi.
Sto im posaljemo nekada nekog igraca na posudbu?Sto skandiraju ime ubijenog navijaca kojeg vi redovno psujete na svakom derbiju zajedno sa Hasetom i ostalim legendama jer ste bolesni i zelite na silu bit hrvati,do duse oni su vas i osnovali,sarajevske ustase.
Ti mi spominjes crtu,sa istima dan danas sjedite i pijete uz njihove pjesme.Ti sto su stali na crtu nisu u manijacima a ni na Grbavici u velikoj vecini,ova novonastala djecurlija i došljaci to ne trebaju uopste uzimati u usta.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 avg 2025, 13:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lazove, spineru

vi ste jedini navijaci koji su uletili na teren i krenuli unistiti parolu za naseg navijaca koji je ubijen
Ne sjecam se da ste vi ikak skandirali za Kasapovic Anera kojeg je ubila policija u Zenici

vi ste jedini navijaci koji su uletili na teren i krenuli unistiti parolu za naseg navijaca koji je ubijen
Ne sjecam se da ste vi ikak skandirali za Kasapovic Anera kojeg je ubila policija u Zenici
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 avg 2025, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno RadniČe 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamolio bih da u ovu tvoju opsesiju i lizanja ne ubacujes ove gnusne lazi. Stida i obraza nemas, to je jasno svima. Ti si primjer shizopitara, i jedini nacin da pokusas izaci iz tog stanja je da izmisljas i glumis neku moralu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:35Sto skandiraju ime ubijenog navijaca kojeg vi redovno psujete na svakom derbiju jer ste bolesni i zelite na silu bit hrvati,do duse oni su vas i osnovali,sarajevske ustase
Usput, ovakvi ko ti su i dobro poznate hinjare

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, leo1946, MaroonBjelave, Redfire16, Rodman, Venom, WeekendOffender, Zigazaga i 93 gosta.