Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dženis Burnić
Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
- Beduin
- Kontakt:
Kojih sema? De konkretno napisi, a ne "imam osjecam", "ja mislim"...kakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:51Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A eto zasluženo je tu cvajtaš i to igrač rotacije u osrednjem cvajtašuBeduin je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:53Kojih sema? De konkretno napisi, a ne "imam osjecam", "ja mislim"...kakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:51Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
- Beduin
- Kontakt:
I dalje nisi odgovorio preko kojih i kakvih sema je u reprezentaciji, s obzirom da ti to tvrdis, a ne ja.
Opet pitam, kojih sema, preko koga i zasto?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma vole ljudi popljuvati i to je to.
Nije igrač rotacije nego je bio starter prošle sezone, odigrao 34 utakmice u sezoni, od toga 33 puta bio starter!
Nije igrač rotacije nego je bio starter prošle sezone, odigrao 34 utakmice u sezoni, od toga 33 puta bio starter!
Od svih polovnjaka, Burnić je najmanji problem. Zakrpit će šta treba, neće ti izbiti bodove nekim brainfart potezom. Ali ekipa koja ima ambicije da igra veliko takmičenje (pogotovo Svjetsko prvenstvo), ne smije sebi dozvoliti da takav igrač bude starter. Eventualno 22. ili 23. igrač spiska.
Zanima me da li će Barbarez ispoštovati svoju izjavu i odstraniti ove što ne igraju. Bez nekih ljubimaca bi ostao.
Zanima me da li će Barbarez ispoštovati svoju izjavu i odstraniti ove što ne igraju. Bez nekih ljubimaca bi ostao.
-
- Kontakt:
Evo burnica 77minuta ulazi, jel dovoljno za poziv zlaje bajramovica???
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Sve je vise ocigledno da je kockar tu radi menadzera i kriminala a bajramovic je taj za taktiku. Gledo sam danas ksc je ocaj 1 kroz 1 kopija nase repke. 3 5 2 - 5 3 2 kao sto smo mi sve igrali do skora. Kakva smrt od utakmice.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
I danas na klupi Karlsruhera, Dfb pokal.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Zadnje 2-3 utakmice na klupi drugoligasa. Ali neda alkos zlatan svog igraca kojeg je doveo iz heidenheima. Karic ima iste godine igrao bundesligu koju burnic nece igrat,plus standardan u Sturmu. Po svakoj logici je u prednosti nad burnicem u ovom momentu. Ali necemo se voditi vise logikom i cinjenicama. Cisti bek uvijek bolje nego izmisljen bek kao burnic.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Polako. Tek smo se riješili Bicakcica. I to samo zato što nesretnik nema klub. Ne može sve odjednom. To bi bilo previše šokantno.
Meni iskreno više smeta Mujakic nego ovaj nesretnik. Burnić je barem koristan na više pozicija da krpi 15-20 minuta.
Meni iskreno više smeta Mujakic nego ovaj nesretnik. Burnić je barem koristan na više pozicija da krpi 15-20 minuta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
I danas na klupi Karlsruhera. Presmijesno. Poziv zasluzen.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Katastrofa, koja nepravda prema Gazibegovicu. Ispred njega dobili prednost klupiran igrac cvajte i klupiran igrac Sturma.
Ako nijedan novinar ove cinjenice ne iznese na sljedecoj pressici neka sebi dadnu otkaz odma.
Ako nijedan novinar ove cinjenice ne iznese na sljedecoj pressici neka sebi dadnu otkaz odma.
Izgubio mjesto startera cvajtasa, al kod Pokerasa je siguran. Vrlo moguce da ce biti i u pocetnoj postavi na lijevom beku. 

Naravno da je poziv zaslužen. Boze dragi kakva sve djeca ovdje komentarišu.
Dzenis je prošle sezone bio starter u svom klubu u punom smislu te rijeci (od 34 utakmice bio starter 33) a igrao je i za reprezentaciju svaku utakmicu. Na startu ove sezone je imao sitnu povredu zbog koje nije ni bio u kadru za utakmicu.
A da li će biti starter i u ovoj sezoni ili ne, to će vrijeme pokazati.
Malo se informirisite a ne da se povodite za bolesnicima na ovom forumu koji pljuju s teme na temu i histerisu kao kakva mlada.
Dzenis je prošle sezone bio starter u svom klubu u punom smislu te rijeci (od 34 utakmice bio starter 33) a igrao je i za reprezentaciju svaku utakmicu. Na startu ove sezone je imao sitnu povredu zbog koje nije ni bio u kadru za utakmicu.
A da li će biti starter i u ovoj sezoni ili ne, to će vrijeme pokazati.
Malo se informirisite a ne da se povodite za bolesnicima na ovom forumu koji pljuju s teme na temu i histerisu kao kakva mlada.
-
- Kontakt:
Kakav klaun i lazov je ova Hure. Nece ti proci jedno od najvecih smecara foruma ,on je i u pripremama sjedio na klupi zadnje 2-3 pripremne takodjer na klupi sto je dalo naslutit da nece biti starter. Takodjer laze za povredu ima sve na ksc stranici sreca znam njemacki, prvo kolo je bio bolestan i nije bio u kadru. Ali nemjenja nista da bi bio rezerva. Pravi ljudi sa mozgom nedajte se manipulisat od ubacenog elementa koji je jedan ljudski otpad
koji laze i manipulise za burek i jogurt. Fuj jest lik za gadit .
Burnic jos jedan dokaz da je istina da je ovo menadzerska repka bez igre i pravila. Hercegovacka mafija koji su tu radi sebe da se pare razdjele. Jer nigdje drugo nemogu radit nit ce radit nit su radili.

Burnic jos jedan dokaz da je istina da je ovo menadzerska repka bez igre i pravila. Hercegovacka mafija koji su tu radi sebe da se pare razdjele. Jer nigdje drugo nemogu radit nit ce radit nit su radili.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Opet klupiran. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Stručni štab ima ljudskosti pa ga je pozvao, dobar momak, još bolji twitcheraš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE