Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moze li ovaj Menalo pomoci reprezentaciji?
- Beduin
- Kontakt:
Otkud Hadziahmetovic klupa, jel' zbog izlaznog transfera posto se govorilo da ce ici ili je forma u pitanju?
Ovdje su se satrali ubijediti nas kako ga treba vratiti u repku, a lik je godine i godine imao da se dokaze i napravi nesto ta reprezentaciju.
Ovdje su se satrali ubijediti nas kako ga treba vratiti u repku, a lik je godine i godine imao da se dokaze i napravi nesto ta reprezentaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Transfer, najvjerovatnije Hull City
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ja sam misljenja da nam on itekako moze bit i dalje od koristi pogotovo sad kad nam je vezni red najtanji ikad
- Beduin
- Kontakt:

I sumnjao sam najvise na to jer se spominjao odlakaz u zadnje vrijeme, vidicemo na kraju sta ce biti. Neka mu je sretno, skroman momak, nemametljiv, mozda je cak trebao i biti malo bezobrazniji kroz karijeru. Ali u reprezentaciji je uvijek bio blag, prosjecan fudbaler pa i kad je igrao sa kvalitetnim saigracima oko sebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hadziahmetovic u ovom Besiktasu nikad ne bi bio starter jer u veznom redu imaju bolje igrače od njega.
Sto se tiče transfera u Hull to bi bio odličan motivirajući korak jer u Turskoj stagnira 5 godina. Doduše i stalne povrede su kumovale tome.
Bilo bi dobro da predje kod Jakirovica i nadati se bude starter. @Rajvosa nastavlja da “cijepa” mrežu.
Sto se tiče transfera u Hull to bi bio odličan motivirajući korak jer u Turskoj stagnira 5 godina. Doduše i stalne povrede su kumovale tome.
Bilo bi dobro da predje kod Jakirovica i nadati se bude starter. @Rajvosa nastavlja da “cijepa” mrežu.
Nikad u repki nije igrao svoju prirodnu poziciju. On nije box to box veznjak nego deep lying playmaker sa dobrom pas igrom I dobrom defanzivom. On I gigovic u sredini bi bili top. Jedan SE zna ubacit iz drugog plana a drugi uputit pas.Beduin je napisao/la: ↑21 avg 2025, 22:06![]()
I sumnjao sam najvise na to jer se spominjao odlakaz u zadnje vrijeme, vidicemo na kraju sta ce biti. Neka mu je sretno, skroman momak, nemametljiv, mozda je cak trebao i biti malo bezobrazniji kroz karijeru. Ali u reprezentaciji je uvijek bio blag, prosjecan fudbaler pa i kad je igrao sa kvalitetnim saigracima oko sebe.
-
- Kontakt:
Top transfer Hadziahmetovic, nadat se da ce biti starter. Poziv bi tad trebao da dodje, vezni nam je svakako tanak.
Joooj kad se sjetim, "da li možda možda razmišljate o ostavci nakon ovog debakla" - "to ti ozbiljno sada?"DamirT je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:48Vise se radovao pressicama, nego utakmicama19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:06Jel to znaci da necemo vise gledati tvoje sukobe sa Barbom na pressicama?![]()
![]()

Velika šteta bi bila ako bi ostali bez jedinog novinara koji ima petlju da ne postavlja pitanje "kakva je atmosfera".
Tako se radi posao. A ne kao neki, stalno glupa šablonska pitanja. Ako nešto ne valja, treba da se spomene, a selektorovo je da odgovori šta god da ga se pita. Niko ovdje nikoga ne mrzi, nego se sve radi za dobrobit reprezentacije
Nakon potpisa prvog profesionalnog ugovora i dalje je želio samo nju, tada je shvatila da je to zaista prava ljubav...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kod Peteva ulazio sa klupe, on i Prevljak su znali davati golove za izjednačenje ili preokret. Mislim da može biti na širem spisku (27-33 igrač). može igrati oba krilna napadača. Ispred njega Bajraktarević i Alajbegović svakako, Memić i on kao alternative na tim pozicijama.
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Kojom logikom je Memic alternativa Bajraktarevicu?Daduli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 11:30Kod Peteva ulazio sa klupe, on i Prevljak su znali davati golove za izjednačenje ili preokret. Mislim da može biti na širem spisku (27-33 igrač). može igrati oba krilna napadača. Ispred njega Bajraktarević i Alajbegović svakako, Memić i on kao alternative na tim pozicijama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Menalo je fin momak, a takvi imaju mjesta u reprezentaciji.
Malo se previse oslanjate na Bajraktarevica, igraca koji nije nista pikazao u svojoj karijeri osim sto je jednom uspio nekom probaciti loptu kroz noge. Ne znam na cemu trmeljite toliki optimizam za njeg? On ne moze da dominira i igra zapazenu ulogu niti u drugom timu PSVa.Daduli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 11:30Kod Peteva ulazio sa klupe, on i Prevljak su znali davati golove za izjednačenje ili preokret. Mislim da može biti na širem spisku (27-33 igrač). može igrati oba krilna napadača. Ispred njega Bajraktarević i Alajbegović svakako, Memić i on kao alternative na tim pozicijama.
Ne bi rekao Menalo je i u Rijeci rotacija.
Od Radeljića i Zlomislića očekujem transfere, kod nas ih se stalno pljuje ali su u HNL okvirima baš dobri igrači.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Da ulazi s klupe kod nas i da mu se daju neke minute jer je potencijal?Sport90 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:30Malo se previse oslanjate na Bajraktarevica, igraca koji nije nista pikazao u svojoj karijeri osim sto je jednom uspio nekom probaciti loptu kroz noge. Ne znam na cemu trmeljite toliki optimizam za njeg? On ne moze da dominira i igra zapazenu ulogu niti u drugom timu PSVa.Daduli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 11:30Kod Peteva ulazio sa klupe, on i Prevljak su znali davati golove za izjednačenje ili preokret. Mislim da može biti na širem spisku (27-33 igrač). može igrati oba krilna napadača. Ispred njega Bajraktarević i Alajbegović svakako, Memić i on kao alternative na tim pozicijama.
Glory Glory Man United
Bgmi ako imamo šanse trebamo zaganjati Filipa Bilbiju, sve pozicije naprijed pokriva, standardan u svom klubu i dobro igra, može napredovati a i mi možemo imati koristi od njega.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Utakmice danas
Demirovic, 15:30
Memic, 17:00
Alajbegovic, 17:00