BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Surreal
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2025, 10:25

A Nurkićeva žena i Hreljina mama se posvađali oko recepta za čupavce, tu se onda uključio Adis i naljutio se jer njega niko nije ponudio čupavcima, tada je logično Nurkić stao na stranu žene, ali je onda Kenanov amidža tražio od Adisa da Kamenjaš počinje utakmice prije Nurkića, na sve to se javio Frank Garza koji je napušio qrcem Bećiragića što mu nije zvao sina nego Castanedu.

Opće rasulo, de yebo vas dan pustite momke da igraju kako treba, ako nešto imamo imamo hemiju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 23 avg 2025, 10:28

BenjooJutub je napisao/la:
23 avg 2025, 10:15
navodno je rasulo unutar reprezentacije, loša atmosfera. Niko osim selektora nije znao da Musa ide na operaciju, selektoru je bilo zabranjeno da priča o tome medijima i igračima. U prevodu ostavio ih je na cijedilu što su mu svi zamjerili prije svega Nurkic. Također je selektoru zamjerio jer je to krio od tima. A sve je krenulo još od njegove svadbe...

Problem je također na relaciji Atić - selektor, Atić je na pripremama često odbijao da uopšte igra utakmice, mnogi su također odbili da putuju u Kinu...

Cirkus kolorado u kolektivu od kojeg se to najmanje očekivalo. Baš šteta.
Zaboravih napisati za onaj intervju Juke da mi je nekako djelovao kao da nije u nekom dobrom odnosu sa Adisom. Valjda dođe neko stručniji od Adisa poslije EB. Izgleda da je počeo gubiti svlačionicu a to je najgore kad si selektor. Kad bi im došao Neno ne bi bilo više trebam biti kum, ne bi bilo svadbi u pola priprema i ostalog. Volio bih vidjeti Nenu ali mislim da je veći problrm što je on potpisao ugovor sa nekim klubom iz Turske lige a mišlje ja sam da nama treba selektor koji se može fokusirati samo na reprezentaciju koji neće trenirati uporedo sa njom i klub.

@Surreal imaju ovi momci sigurno dobru hemiju između sebe ali iz onog intervjua Juke za N1 se može vidjeti kad ga novinar pita za Adisa na licu kao da nisu u nekom perfektnom odnosu. Mada neka im odnos na terenu bude striktno profesionalan na max i sve bi trebalo biti dobro.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 23 avg 2025, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2025, 10:31

Nurkić neka se na nekoga ljuti kad nauči položit iz prvog pokušaja

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 avg 2025, 10:37

Surreal je napisao/la:
23 avg 2025, 10:25
A Nurkićeva žena i Hreljina mama se posvađali oko recepta za čupavce, tu se onda uključio Adis i naljutio se jer njega niko nije ponudio čupavcima, tada je logično Nurkić stao na stranu žene, ali je onda Kenanov amidža tražio od Adisa da Kamenjaš počinje utakmice prije Nurkića, na sve to se javio Frank Garza koji je napušio qrcem Bećiragića što mu nije zvao sina nego Castanedu.

Opće rasulo, de yebo vas dan pustite momke da igraju kako treba, ako nešto imamo imamo hemiju.
Imali smo, ali više ne. Ne pišem često, i nije mi u cilju trolati i nešto izmišljati.

Pišem samo zato jer mi je krivo da smo u jedinom normalnom reprezentativnom kolektivu uspjeli zeznuti stvar.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 23 avg 2025, 10:44

Kakva hemija nismo mi hemicari.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 23 avg 2025, 10:51

Joooj mahalanja :yawn: :shifty:

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 avg 2025, 11:00

zona072 je napisao/la:
23 avg 2025, 10:51
Joooj mahalanja :yawn: :shifty:
Kakvo crno mahalanje, da je barem, ja bi bio najsretniji... izbrisao sam post, da ne bude da širim neku negativu.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 avg 2025, 11:04

Ja sam cuo da su svi ljubomorni na Robersona jer ima najveceg pitona u ekipi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 avg 2025, 11:21

Spanoulis poslao kući Netzipogloua, ostalo je 15 igrača. Tek će poslije utakmice u nedelju protiv Francuske skratiti spisak na 12. Mi smo povjerovali da se mora do 20. augusta poslati spisak :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 avg 2025, 11:24

Drape je napisao/la:
23 avg 2025, 11:21
Spanoulis poslao kući Netzipogloua, ostalo je 15 igrača. Tek će poslije utakmice u nedelju protiv Francuske skratiti spisak na 12. Mi smo povjerovali da se mora do 20. augusta poslati spisak :yawn:
Ne znaci nam nista ta 3 dana razlike, svakako ne bi bio spreman Musa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2025, 11:36

Jojj isto tetke ko je sta reko , gdje ko i s kim kafu pije .

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 avg 2025, 11:53

CAZIN je napisao/la:
23 avg 2025, 10:28
navodno je rasulo unutar reprezentacije, loša atmosfera. Niko osim selektora nije znao da Musa ide na operaciju, selektoru je bilo zabranjeno da priča o tome medijima i igračima. U prevodu ostavio ih je na cijedilu što su mu svi zamjerili prije svega Nurkic. Također je selektoru zamjerio jer je to krio od tima. A sve je krenulo još od njegove svadbe...

Problem je također na relaciji Atić - selektor, Atić je na pripremama često odbijao da uopšte igra utakmice, mnogi su također odbili da putuju u Kinu...

Zaboravih napisati za onaj intervju Juke da mi je nekako djelovao kao da nije u nekom dobrom odnosu sa Adisom. Valjda dođe neko stručniji od Adisa poslije EB. Izgleda da je počeo gubiti svlačionicu a to je najgore kad si selektor. Kad bi im došao Neno ne bi bilo više trebam biti kum, ne bi bilo svadbi u pola priprema i ostalog. Volio bih vidjeti Nenu ali mislim da je veći problrm što je on potpisao ugovor sa nekim klubom iz Turske lige a mišlje ja sam da nama treba selektor koji se može fokusirati samo na reprezentaciju koji neće trenirati uporedo sa njom i klub.

@Surreal imaju ovi momci sigurno dobru hemiju između sebe ali iz onog intervjua Juke za N1 se može vidjeti kad ga novinar pita za Adisa na licu kao da nisu u nekom perfektnom odnosu. Mada neka im odnos na terenu bude striktno profesionalan na max i sve bi trebalo biti dobro.

Sa Adisom samo nisu dobri oni koji nece da ginu za Repku :thumbup: svi Ovi koji su na okupu :salut:

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 23 avg 2025, 12:04

Ima tu jos stvari za koje vjerujem da ce izaci u javnost nakon sto se obrukamo na prvenstvu. :yawn:

Iniesta12
Kontakt:

Post Postao/la Iniesta12 » 23 avg 2025, 12:43

Masqareda je napisao/la:
23 avg 2025, 12:04

Ima tu jos stvari za koje vjerujem da ce izaci u javnost nakon sto se obrukamo na prvenstvu. :yawn:
Ako ste gledali Nurkicev intervju na N1, 80% stvari je rekao izmedju redova.
Od onog momenta kad ga je Adis prozvao za formu pa na dalje... nekako kao sabur drzi, a imam osjecaj da je povukao rucnu, i da ce na EP biti na 50%.

Iniesta12
Kontakt:

Post Postao/la Iniesta12 » 23 avg 2025, 12:46

CAZIN je napisao/la:
Iniesta12 je napisao/la:
23 avg 2025, 08:16
Sve je to okej, ali da li ste razmisljali o protivniku u 1/8 finala 😊
Francuska ili Slovenija? Ne vjerujem da Poljaci ili Izrael mogu iznenaditi.
Slovenci, ovakvi, mozda se mogu izbacit na prvenstva, a Francuzi su opet prica za sebe.
Da je kako da budemo 4 a Francuzi ne budu 1 pa bi sa tim bili u odvojenom dijelu od Srbije a imali bi lakšeg protivnika mada ove Francuze treba gledati sutra protiv Grčke prenos na AS6. Velika mana ovih Francuza je što ima dosta igrača koji igraju prvi put zajedno sa ostalima i što ih ne vodi više Collet. Ne bih se čuduo ako prođemo da dobijemo Francuze jer jedna utakmica sve je moguće ali hajmo prvo proći grupu pa onda dalje pričati.
S kim se krizamo u 1/4 finalu ako izbacimo Francuze?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 avg 2025, 12:49

I kad izbacimo njih, ko bi nam vise lezao u 1/2 finalu ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 avg 2025, 12:54

Iniesta12 je napisao/la:
23 avg 2025, 12:46
CAZIN je napisao/la:
Iniesta12 je napisao/la:
23 avg 2025, 08:16
Sve je to okej, ali da li ste razmisljali o protivniku u 1/8 finala 😊
Francuska ili Slovenija? Ne vjerujem da Poljaci ili Izrael mogu iznenaditi.
Slovenci, ovakvi, mozda se mogu izbacit na prvenstva, a Francuzi su opet prica za sebe.
Da je kako da budemo 4 a Francuzi ne budu 1 pa bi sa tim bili u odvojenom dijelu od Srbije a imali bi lakšeg protivnika mada ove Francuze treba gledati sutra protiv Grčke prenos na AS6. Velika mana ovih Francuza je što ima dosta igrača koji igraju prvi put zajedno sa ostalima i što ih ne vodi više Collet. Ne bih se čuduo ako prođemo da dobijemo Francuze jer jedna utakmica sve je moguće ali hajmo prvo proći grupu pa onda dalje pričati.
S kim se krizamo u 1/4 finalu ako izbacimo Francuze?
Ne uzdaj se u to. Prvo, nema sanse da udjemo u cetvrtfinale. A drugo, imat ce i sudije ako kojim slucajem prodjemo grupu. Kao Njemacka na proslom EB.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2025, 13:04

Ja mislim da je u 1/4 ili Njemačka ili Turska, realno Njemačka je teška prepreka, ali Tursku bi pregazili.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 23 avg 2025, 13:09

Surreal je napisao/la:
23 avg 2025, 13:04
Ja mislim da je u 1/4 ili Njemačka ili Turska, realno Njemačka je teška prepreka, ali Tursku bi pregazili.
Turska ima Senguna, Osmana i Larkina. Da, definitivno bi bilo kao plitak potok. :yawn:

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 23 avg 2025, 13:14

Nurkic je preosjetljiv, svasta nesto njemu smeta, odavno od kako je poceo igrati njemu je vazno puno stvari pored redovnih obaveza prema sebi kao sportisti.

To sto je Adis rekao nije nista izmislio, sta ga ima to nervirati, i uopste kakvi njegovi komentari vise i intervjui, lik unese vise nemira svojim ni tamo ni vamo odgovorima nego sto objasni pojasni ili podigne atmosferu.

Svi smo mi u banani jednako ko i on, ko god da je u bilo kakvoj vezi sa ovom zemljom je u startu pracen otezavajucim okolnostima, njemu je sad repka digla nerv jer ima tu stvari koje ne funkcionisu kako bi on to, samo da mu dadnu sansu, a svi mi imamo direktora, sefa, ministra, nacelnika, premijera itd koji su preslika Kosarkaskog saveza, tj obratno, svakome je zivot tezi za tu otezavajucu okolnost u odnosu na nekog finca, danca, amerikanca itd i tako ce ostati zadugo pa cak i kad on dodje na celo KS nece se nista promijeniti jer njegova narav ce ga pratiti do kraja zivota, a to mu je glavna kocnica za njegov licni domet

Njemu treba rad sa psihologom jer pored svega on ina neke nerjesene probleme u porodici cije odlaganje samo stvara bijes a to rjesenje ce mu olaksati inace zivot.

On je svima drag, sa tom nedozreloscu i djetinjim ponasanjem, siguran sam i Adisu, ali ne moze ni Adis pod velikim pritiskom imati jos i odvojenu energiju za komplikovane slucajeve koji nama ne manjkaju

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, MrPink, StevieG8 i 31 gost.