FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 avg 2025, 02:19

JavierBosnia je napisao/la:
22 avg 2025, 23:27
Steta sto se Koljic nije ozbiljnije ganjao, 4 gola u 7 utakmica, prvi strijelac lige
Kako misliš nije se ozbiljnije ganjao?
Čovjek spakovao kofere u pravcu Sarajeva, i izjalovi se zato što mu je vlasnik ludi imao drugačije ideje.
Dogovorio sam se da me puste u Sarajevo i to je bila gotova stvar. Bio sam se spakovao da krenem u BiH i posljednji trening pred neku utakmicu zvali su me i rekli da su se dogovorili sa Steauom i da me neće pustiti u Sarajevo. Trebao sam da dođem u Sarajevo na pozajmicu i nakon toga bismo pričali o ugovoru. Rekli su mi da idem u Steauu završio sam bio ljekarske preglede i trebao da potpišem ugovor, ali su me nazvali i rekli da su se dogovorili sa Rapidom i da idem tamo. Šta se sve desilo ne znam, nisam ni pitao i završio sam u Rapidu. Htio sam u Sarajevo da dođem, da igram, ali eto sudbina je imala druge planove”, izjavio je bh. napadač.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 23 avg 2025, 03:42

Ja ne razumijem ako ode Guli hoćemo li se to krpiti na poziciji napadača ili krila jer koliko vidim krila nemamo nikako, mogli smo ih do sad trojicu dovesti.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 23 avg 2025, 08:20

i bez Hordi u nedjelju

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 23 avg 2025, 09:02

BegovicRamiz je napisao/la:
23 avg 2025, 08:20
i bez Hordi u nedjelju
Tako je kako je ne mozemo nista promjeniti, neka zapnu odigraju dobar mec, bit ce sudjenje kao i uvijek kriminalno, ali ako pokazemo damu mozemo ih dobiti, iako bih i sa remijem bio zadovoljan.

Horde uvijek su uz nase igrace, samo kako nam oni vrate to svi znamo, ali oni jos ne kontaju za kakav klub igraju, i da moraju pisati krv za sveti dres! ;)
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 23 avg 2025, 10:29

Sutra izaći na teren, zabiti im tri gola i nema tog sudije koji nas može oštetiti. :beba:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 avg 2025, 11:09

Sutrasnja utakmica ce pokazat koliko husref moze/nemoze/zna/nezna.

Ne striktno rezultatski;VEC

Ocekujem da ekipa MENTALNO bude mnogo jaca, posebno ako se uzme u obzir da se ostvarila pobjeda protiv posusja

Uz Mentalno gledacu kako ce ekipa i Husref izgledat ako ih nedo bog sudija ukanakli sa nekakvim nepostojecim penalom offsidaom varom crvenim kartonima itd itd

Ocekujem takodje od 4 igraca bolju igru
1) Adem, ocekujem od njeg da ce bar 2 puta kroz igru (ne iz prekida) izbacit sa nekim pasom od 25-30 m izmedju igraca naseg igraca u 100% sansu
2) ocekujem od gulija go
3) posto ocekujem da ce Jovic igrat od prve minute da ce bit najbolji igrac na terenu
4) I NAJVAZNIJE OCEKUJEM OD OBRANE DA BUDE MNOGO MNOGO TRVDJA ..

Prije nego me napadnete sa pricom nije Husref madzijonicar, tek je tu 12 dana, kako se sa ovom pricom podmece husrefu. PONAVLJAM REKAO SAM DA OCEKUJEM TO VOLIO BI TO DA VIDIM, posto znam da VICO sebi nece 2x zaredom dozvolit da ih tucemo tamo. Posto svi znamo kako sudjenje tamo imamo i da imamo igru barselone teskoje ocekivat pobjedu, al ako sudija bude kakio bar u ovih par stvari bi se trebalo vidjet napredak

U napadu imas 3 igraca koja su tu duze renan 3 godine turkes 1,5 butic 9 mjeseci

U vezi imas jattu, krdzalica djordjevica plus keremeha kojeg mozes prebacit ista stvar sa Kupresakom plus Adem i neznam sta je sa Gojkom jesul ga registrovali i dalije fizicki spreman

Na bekovskim pozicijama imas begana jovica kupresaka kapetanovica od igraca koji su tu duzi period

Plus Gulisa koji moze igrat i krilo i napadaca

Na stoperskim pozicijama paskalev jovic ako tu dodamo jos KRISTOVSKOG nemozemo reci sad da MORAMO UC SA 5 igraca koji su tek tu dosli

Vec 3 igraca adem ristovski Banic, i mozda gojko kao rezerva da uskoci predkraj ako nije spreman. Al ova prva 3 igraca su bolja 10x od ristovski od solde Adem od lulica, banic od rogica

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 23 avg 2025, 11:27

Šteta za Koljića, nama bi valjao baš

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 23 avg 2025, 11:51

Pitar6785 je napisao/la:
23 avg 2025, 11:09
Sutrasnja utakmica ce pokazat koliko husref moze/nemoze/zna/nezna.

Ne striktno rezultatski;VEC

Ocekujem da ekipa MENTALNO bude mnogo jaca, posebno ako se uzme u obzir da se ostvarila pobjeda protiv posusja

Uz Mentalno gledacu kako ce ekipa i Husref izgledat ako ih nedo bog sudija ukanakli sa nekakvim nepostojecim penalom offsidaom varom crvenim kartonima itd itd

Ocekujem takodje od 4 igraca bolju igru
1) Adem, ocekujem od njeg da ce bar 2 puta kroz igru (ne iz prekida) izbacit sa nekim pasom od 25-30 m izmedju igraca naseg igraca u 100% sansu
2) ocekujem od gulija go
3) posto ocekujem da ce Jovic igrat od prve minute da ce bit najbolji igrac na terenu
4) I NAJVAZNIJE OCEKUJEM OD OBRANE DA BUDE MNOGO MNOGO TRVDJA ..

Prije nego me napadnete sa pricom nije Husref madzijonicar, tek je tu 12 dana, kako se sa ovom pricom podmece husrefu. PONAVLJAM REKAO SAM DA OCEKUJEM TO VOLIO BI TO DA VIDIM, posto znam da VICO sebi nece 2x zaredom dozvolit da ih tucemo tamo. Posto svi znamo kako sudjenje tamo imamo i da imamo igru barselone teskoje ocekivat pobjedu, al ako sudija bude kakio bar u ovih par stvari bi se trebalo vidjet napredak

U napadu imas 3 igraca koja su tu duze renan 3 godine turkes 1,5 butic 9 mjeseci

U vezi imas jattu, krdzalica djordjevica plus keremeha kojeg mozes prebacit ista stvar sa Kupresakom plus Adem i neznam sta je sa Gojkom jesul ga registrovali i dalije fizicki spreman

Na bekovskim pozicijama imas begana jovica kupresaka kapetanovica od igraca koji su tu duzi period

Plus Gulisa koji moze igrat i krilo i napadaca

Na stoperskim pozicijama paskalev jovic ako tu dodamo jos KRISTOVSKOG nemozemo reci sad da MORAMO UC SA 5 igraca koji su tek tu dosli

Vec 3 igraca adem ristovski Banic, i mozda gojko kao rezerva da uskoci predkraj ako nije spreman. Al ova prva 3 igraca su bolja 10x od ristovski od solde Adem od lulica, banic od rogica
fudbalski, kvalitetom, borbom i tempom mozrmo odgovoriti i Borcu i staviti ga u tezak polozaj.
pitanje je sta ce se desavati na terenu po pitanju sudjenja i u kojem smjeru ce Topalovic odvesti utakmicu.
Utakmicu mozes pripremiti mentalno, tskticki ali ako ti se desi da ti svirne 30 faulova, ako se dese startovi poput Kvrzicevog na Lulicu, a svira kontra faul tesko je to drzsti pod kontrolom.
Ja svakako ocekujem da budemo bolji nego protiv Posusja, ocekujem da napadaci pocnu zabijati ali tesko je bilo sta reci jer se mi ne mozemo uticati na odluke saveza koje su u korist Borca, ne mozes see boriti sa Vicom jer istog drzi UEFA, ne mozes se boriti jer nema jedinstva klubova i svi ce usustiti za neke novce dal za tribinu, daj za teren ili neke bodove

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 23 avg 2025, 12:10

Banic

Beganović. Ristovski. Paskalev. Kupresak

Kyeremeh. Djordjevic. Jata. Krdzalic. Ljajic

Guliasvili

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2025, 13:23

Ovo saopstenje su najmanje 3 puta isto napisali

Kad budemo igrali na Kosevu ista stvar,imamo radove na juznoj tribini a za druge tribine nije sigurno.Vec 2 puta zabranjuju dolazak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 23 avg 2025, 14:08

slika

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 23 avg 2025, 14:09

Nazor pisano saopstenje, bolje ne pisati nista.

Ionako se odavno znalo zbog trenutne politicke situacije da ce do ovoga doci, il bar onaj ko prati sva desavanja, i kao razocarani.
Jeftini populizam.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 avg 2025, 14:16

Dadox je napisao/la:
23 avg 2025, 14:08
slika
Ko da s Barcelonom igramo djece mi

Možemo dobit ako odigramo savršenu utakmicu i golove budemo davali izvan 16 a njima ne dozvolimo da uopste uđu u 16.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 23 avg 2025, 14:34

Ako ono dijete bude na golu, ništa ne komplikovat, potezat iz vana čim bude prilika. Svi imaju dobar šut samo je zveknut pa neka se snalaze.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 23 avg 2025, 14:38

I sad gledam fizio Eldin Jarović slavi rođendan. Bratu nek he sretno, ali on sutra dobija crveni u BL. Svaka tekma u BL on je redovan.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 avg 2025, 15:17

MSOZ101 je napisao/la:
23 avg 2025, 14:38
I sad gledam fizio Eldin Jarović slavi rođendan. Bratu nek he sretno, ali on sutra dobija crveni u BL. Svaka tekma u BL on je redovan.
Pa moraju svi da protestvuju i da rade ono sto trener ne smije, cesto to budu pomocnici ili medicinari. Vazno da se sabriji djeca pozdrave.

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 23 avg 2025, 15:21

ErosViverosViv je napisao/la:
23 avg 2025, 15:17
MSOZ101 je napisao/la:
23 avg 2025, 14:38
Pa moraju svi da protestvuju i da rade ono sto trener ne smije, cesto to budu pomocnici ili medicinari. Vazno da se sabriji djeca pozdrave.
Treba angažovati nekog pored VAR kombija, da dobaci koju.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 avg 2025, 16:50

Prije 2-3 godine bili komentari kad cemo poceti placati obestecenja i dovoditi ozbiljna imena, a ne samo dovoditi one bez ugovora.
Sada se placaju obestecenja (Mlinaric...) i dovode Ristovski, Ljajic , Cimirot . Malo li je ?

Oni koji su prizeljkivali Husrefa, dosli na svoje. Neka su, nasi su, ne navijaju za Zelju.
Oni koji su bili protiv Husrefa, trebali bi shvatiti da je odlazak ZZ dosao iznenada i da nije bilo vremena za neki top izbor trenera.

Nisam veliki optimista za titulu iz dobro poznatih razloga, ali nek nam momci pokazu borbenost i kvalitet koji navijaci FKS
zasluzuju. Naravno da 4-tiri derbija budu na najvecem nivou. Za sto ce biti dovoljno, nije sve do Kluba.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lecler i 35 gostiju.