FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 22 avg 2025, 22:08

Muftic moze samo dzabe otic,nikad se on prodat nece.Isto ko i Kjosevski sto je bilo.
Rodjeni su pitarske picke!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 22 avg 2025, 22:13

tiagofaria25 je napisao/la:
22 avg 2025, 21:40
jointunija je napisao/la:
22 avg 2025, 20:53
22 avg 2025, 20:41
Ako Mufta ode otvara nam se fina opcija, Ćeman.
Niti Mufta ide niti je ovaj opcija jer ima klub,nego,kako ti je samo ovo palo na pamet,baš me zanima,kojom logikom.
Logikom da je Mufta htio i proslo ljeto da ide, tako isto zeli i ovo, to vi ne znate jer se samo pravite pametni, a pristao bi na bilo kakvu pristojnu ponudu iz inostranstva. Prvi dio objasnjen. Ceman izgleda da se zavadio u Posusju, tako je bar neki medij prenio, samim tim bi mogao dobit papire.

Edit:

,, Aldin Ćeman napušta Posušje

Večeras ga nema u zapisniku za utakmicu protiv Rudara a kako saznajemo u Posušju ne računaju na njegove usluge, pa će Ćeman nakon 4 kola napustiti ekipu HŠK Posušje.”

AlI oN iMa KlUb, KaKo NiSta Ne PrAtIs.

Naravno 99% su sanse da Mufta nece nigdje, ali ovo je samo bila opaska. Pri tom mozda mu ne bi skodila neka konkretna konkurencija jer je u padu forme. Bitno se odma upalit i prosrat.
E pa zamisli koga priželjkuješ kad ga ovi odstraniše c c c
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 22 avg 2025, 22:16

Sve u svemu Adzem je prosjecan trener, za sredine tabele. S obzirom da smo promijenili 15 igraca kao i svake prethodne godine, prvu polusezonui ne moze se ocekivati da to lici na nesto.

Medjutim, mene buni ideja. Igra koju zelimo da igramo i igrace koje imamo ne odgovaraju. Tim smo koji puno centrira, dok je u prvoj utakmici spic bio Krpic od 35 godina, na drugoj Konings koji je visok 1.78 metara.

U ovoj situaciji, po meni, su moguca dva rjesenja: ili spic koji zna dobit zracni duel, ili igra po zemlji za koju nam treba tehnicki potkovan vezni red.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2025, 23:02

Anpa je napisao/la:
22 avg 2025, 22:16
Sve u svemu Adzem je prosjecan trener, za sredine tabele. S obzirom da smo promijenili 15 igraca kao i svake prethodne godine, prvu polusezonui ne moze se ocekivati da to lici na nesto.

Medjutim, mene buni ideja. Igra koju zelimo da igramo i igrace koje imamo ne odgovaraju. Tim smo koji puno centrira, dok je u prvoj utakmici spic bio Krpic od 35 godina, na drugoj Konings koji je visok 1.78 metara.

U ovoj situaciji, po meni, su moguca dva rjesenja: ili spic koji zna dobit zracni duel, ili igra po zemlji za koju nam treba tehnicki potkovan vezni red.
U prvom mandatu 2014 Adzem nas je ostavio na poziciji 4 sa 30 bodova iz 15 kola 9-3-3.
U drugom mandatu smo zavrsili drugi i uzeli kup.
Kako je to prosjecan trener za sredinu tabele?

Koga i sta je trenirao Denis Coric prije nas a vodio nas je do evrope i najveceg broja bodova u zadnjih 10tak godina?
Kakav je trener Tuwajiri a kakav Bruno Akrapovic?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 avg 2025, 23:03

Prema forumu najveći problem ovog tima je
1. Adžem!
2. Sosic sto je kapiten!
3. Muftić što je na golu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Lekqqq1921
Kontakt:

Post Postao/la Lekqqq1921 » 22 avg 2025, 23:04

Mehmed Baždarević: "Razgovarao sam sa Nasserom Al-Khelaifijem (predsjednikom PSG-a) o mogućem angažmanu/fondu koji je u njegovom vlasništvu ili, bolje rečeno, investiciji u klub. Bilo mu je to vrlo interesantno, ali njegove obaveze u PSG-u mu nisu dopustile da to detaljno razmotri. Pokušat ću ponovo." 🇫🇷👀 (Zeljobase)

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 22 avg 2025, 23:06

Lekqqq1921 je napisao/la:
22 avg 2025, 23:04
Mehmed Baždarević: "Razgovarao sam sa Nasserom Al-Khelaifijem (predsjednikom PSG-a) o mogućem angažmanu/fondu koji je u njegovom vlasništvu ili, bolje rečeno, investiciji u klub. Bilo mu je to vrlo interesantno, ali njegove obaveze u PSG-u mu nisu dopustile da to detaljno razmotri. Pokušat ću ponovo." 🇫🇷👀 (Zeljobase)
Nazalost ima budala koji su se upecali na ovu pricu hahaha. Neka Mesa majke ti, nije pravo vrijeme, ono tvoje. Voli covjek bacit suplju, nije spomenuo klub.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 avg 2025, 23:09

Orvel je napisao/la:
22 avg 2025, 23:06
Nazalost ima budala koji su se upecali na ovu pricu hahaha. Neka Mesa majke ti, nije pravo vrijeme, ono tvoje. Voli covjek bacit suplju, nije spomenuo klub.
Zasto mislis da je suplja?
Koliko sam upucen Mesa je bio taj koji je doveo Diglisica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 22 avg 2025, 23:12

bhsport je napisao/la:
22 avg 2025, 23:02
Anpa je napisao/la:

U prvom mandatu 2014 Adzem nas je ostavio na poziciji 4 sa 30 bodova iz 15 kola 9-3-3.

Koga i sta je trenirao Denis Coric prije nas a vodio nas je do evrope i najveceg broja bodova u zadnjih 10tak godina?
Nemoj pogresno da me shvatis, prosjecan trener za tu gornju sredinu tabele, od 4tog do 6og mjesta. Mogli bismo uzeti trece eventualno ako Stimac rasklopi Zrinjski, sto bi se moglo desit.

S jedne strane, prvi smo na tabeli, ali smo imali kikseve protiv slabijih ekipa uz takodjer losiju igru.
Da opet kazem da nisam za to da ga se smijeni, barem jos koje kolo iza skupstine.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 22 avg 2025, 23:15

22 avg 2025, 22:13
22 avg 2025, 21:40
22 avg 2025, 20:53

Niti Mufta ide niti je ovaj opcija jer ima klub,nego,kako ti je samo ovo palo na pamet,baš me zanima,kojom logikom.
Logikom da je Mufta htio i proslo ljeto da ide, tako isto zeli i ovo, to vi ne znate jer se samo pravite pametni, a pristao bi na bilo kakvu pristojnu ponudu iz inostranstva. Prvi dio objasnjen. Ceman izgleda da se zavadio u Posusju, tako je bar neki medij prenio, samim tim bi mogao dobit papire.

Edit:

,, Aldin Ćeman napušta Posušje

Večeras ga nema u zapisniku za utakmicu protiv Rudara a kako saznajemo u Posušju ne računaju na njegove usluge, pa će Ćeman nakon 4 kola napustiti ekipu HŠK Posušje.”

AlI oN iMa KlUb, KaKo NiSta Ne PrAtIs.

Naravno 99% su sanse da Mufta nece nigdje, ali ovo je samo bila opaska. Pri tom mozda mu ne bi skodila neka konkretna konkurencija jer je u padu forme. Bitno se odma upalit i prosrat.
E pa zamisli koga priželjkuješ kad ga ovi odstraniše c c c
Ove sezone je Ceman top golman . Najbolji igrac posusja , jedino gdje je losije igrao je protiv radnika . Ali protiv nas , protiv sirokog i protiv Sarajeva odigrao 3 dobre utakmice. Drugo je to sto on nema ekipe oko sebe.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2025, 23:18

Anpa je napisao/la:
22 avg 2025, 23:12
bhsport je napisao/la:
Anpa je napisao/la:

Nemoj pogresno da me shvatis, prosjecan trener za tu gornju sredinu tabele, od 4tog do 6og mjesta. Mogli bismo uzeti trece eventualno ako Stimac rasklopi Zrinjski, sto bi se moglo desit.

S jedne strane, prvi smo na tabeli, ali smo imali kikseve protiv slabijih ekipa uz takodjer losiju igru.
Da opet kazem da nisam za to da ga se smijeni, barem jos koje kolo iza skupstine.
Realno i mi smo ekipa za to mjesto tako da nam je trener taman i nema razloga da ga pljujemo i vrijedjamo.
Kada budemo imali pare i bolje igrace, Adzem moze u omladinsku školu, bez pritiska da stvara igrace.
Perfektan start bi bio 10 bodova, a mi imamo 8.
Imamo problem razbiti bunker a bolje stojimo kada se branimo tako da me interesuje utakmica sa Zrinjskim. Jeste da smo oslabljeni ali nema predaje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 22 avg 2025, 23:24

NoDi80 je napisao/la:
22 avg 2025, 23:09
Orvel je napisao/la:
22 avg 2025, 23:06
Zasto mislis da je suplja?
Koliko sam upucen Mesa je bio taj koji je doveo Diglisica
Upravo tako, sve si rekao.

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 23 avg 2025, 00:18

Kako mi je krivo sto smo desetkovani, mislim da smo imali veliku sansu obzirom na okolnosti, ovako bez skoro kompletne odbrane (samo Enes tu) tesko.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 23 avg 2025, 00:31

Blackwargreymon je napisao/la:
23 avg 2025, 00:18
Kako mi je krivo sto smo desetkovani, mislim da smo imali veliku sansu obzirom na okolnosti, ovako bez skoro kompletne odbrane (samo Enes tu) tesko.
A dobro igrat ce ti odinaka desno . Alic lijevo , sukilovic i osmanovic stoperi . Sukilovic i Osmanovic nek igraju onaj poznati fudbal to jest izbij , nabij . Odinaka moze trcati po beku brzo alic sut . Uglavnom sa ovakom ekipom mi posjed nemamo sta traziti . Gurni na jednu stranu loptu i sa te strane ili kreni prema sredini za sut ili ubaci da u kaznenom u guzvi se nesto desi . I bila bi najbolja ona Edisova taktika capi capi . Cim predje zrinjski centar s loptom ne daj nikakvu slobodu ili rusi igraca ili oduzimaj loptu kako znas.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 23 avg 2025, 00:38

Pact1921 je napisao/la:
23 avg 2025, 00:31
A dobro igrat ce ti odinaka desno . Alic lijevo , sukilovic i osmanovic stoperi . Sukilovic i Osmanovic nek igraju onaj poznati fudbal to jest izbij , nabij . Odinaka moze trcati po beku brzo alic sut . Uglavnom sa ovakom ekipom mi posjed nemamo sta traziti . Gurni na jednu stranu loptu i sa te strane ili kreni prema sredini za sut ili ubaci da u kaznenom u guzvi se nesto desi . I bila bi najbolja ona Edisova taktika capi capi . Cim predje zrinjski centar s loptom ne daj nikakvu slobodu ili rusi igraca ili oduzimaj loptu kako znas.
Vjeruješ li da sam se najezio, u negativnom kontekstu, kada sam procitao ovaj stoperski tandem...

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 23 avg 2025, 00:44

23 avg 2025, 00:38
Pact1921 je napisao/la:
23 avg 2025, 00:31
Vjeruješ li da sam se najezio, u negativnom kontekstu, kada sam procitao ovaj stoperski tandem...
A što brate? Osmanović je napravio grešku, jeste, ali to ne znači da je grozan štoper. Premali je uzorak, jedno poluvrijeme i greška ne znači da će svaku utakmicu biti tako. Ne može on ni odigrati dobro kada ga otpišu već svi prije meča i praktički mu govore da očekuju sve najgore od njega.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 23 avg 2025, 00:51

Mozda momak nije ni toliko los, al gledaj okolnosti, čovjek se oduzeo protiv Radnika, a sada igras na punoj Grbavici protiv prvaka. Daj Bože da odigra odlicno, ali opet mi se cini da ce podlegnuti pritiskom...

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 23 avg 2025, 00:52

Iako mi je glupo da na Grbavici igramo na kontru, ako se Odinaka ne probudi s dvije lijeve i ovaj put, mozda i budemo imali sanse. Igrali su jucer, valjda ce i malo umorni doci tako da mozda na trku imamo vece sanse.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 23 avg 2025, 04:12

bhsport je napisao/la:
22 avg 2025, 23:18
Anpa je napisao/la:
22 avg 2025, 23:12
bhsport je napisao/la:

Realno i mi smo ekipa za to mjesto tako da nam je trener taman i nema razloga da ga pljujemo i vrijedjamo.
Kada budemo imali pare i bolje igrace, Adzem moze u omladinsku školu, bez pritiska da stvara igrace.
Perfektan start bi bio 10 bodova, a mi imamo 8.
Imamo problem razbiti bunker a bolje stojimo kada se branimo tako da me interesuje utakmica sa Zrinjskim. Jeste da smo oslabljeni ali nema predaje.
Vadite se na prvi mandat, sto ne spomenes kako je prokockao titulu? Pusti prosla vremena, ekipa sve gore i gore stoji na terenu iz kola u kolo.
Fk Željezničar.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 23 avg 2025, 05:49

Bravo za Adžema jer se borio za titulu u sezoni gdje je imao Kjosevskog koji se tada zvao u repku, Zakarića i Lendrića u prajmu, Graovcem, Blagojevićem, skupo plaćeni Stojan Vranješ itd....Stvarno čudo da je sa ovakvom ekipom uspio doći do visoke druge pozicije.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.