FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Sanchez87hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez87hz » 22 avg 2025, 12:58

Lucas je napisao/la:
22 avg 2025, 10:39
Surreal je napisao/la:
22 avg 2025, 10:30
ErosViverosViv je napisao/la:
21 avg 2025, 22:08
samo cu ovo ostaviti ovdje
slika
Gledaj Nasera milijardera, nijedne marke na njemu, al zato kad se naše bruce brade uobliče :puke:
Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
Nemoj tako ima forumasa koji su ga branili zivotom ali i Sabrinu kuravelu.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 22 avg 2025, 13:08

Ne bacaju se uzalud pare na igrače. Craiova eno dobi Basaksehir u Play Offu. Sa titulom bi bilo lakše 12 puta, ali nije nemoguće ni kroz normalne kvalifikacije. Bili smo bolji od te iste Univesitatee 3.5/4 poluvremena i definitivno se moglo proći.

E sad, kvalitetniji igrači dođu, spremi ih fizički i pobij se da ne znam ko dođe u kvalama. Ulagati u sebe, pa će rezultat doći. A neće ni njihova dovijeka biti. **** mi se za Borac i ostale, želim da smo mi ko ekipa kompaktni, jaki, i da nikome nije svejedno igrati protiv nas. Pare nisu moje da se brinem kako ko troši i hoće li se isplatit. Što prije shvatimo da se ne pitamo, nego je naše da podržimo, više ćemo uživati.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 22 avg 2025, 13:38

Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
SARAJEVO SIAMO NOI <3

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 22 avg 2025, 14:17

juka55 je napisao/la:
22 avg 2025, 13:38
Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i plate

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2025, 14:22

KarloIvandic je napisao/la:
22 avg 2025, 14:17
juka55 je napisao/la:
oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i plate
Ja bio prosli petak vala prema meni su bili bas ok pgt neka visoka naka ko jablan al je ljubazna bila
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 22 avg 2025, 14:47

mma_hz je napisao/la:
22 avg 2025, 14:22
juka55 je napisao/la:
Ja bio prosli petak vala prema meni su bili bas ok pgt neka visoka naka ko jablan al je ljubazna bila
Morel umjesto Turkeša?
MNON

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2025, 15:11

juka55 je napisao/la:
Ma cijeli fanshop u Titovoj treba malo rebrandinga. Uposlenice nisu bas ljubazne, fali dosta opreme, sve nekako mracno, zabaceno, isto jazbina. Onaj u Ferhadiji bas svjetski izgleda, milina uci u njega.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 avg 2025, 15:21

Sanchez87hz je napisao/la:
22 avg 2025, 12:58
Lucas je napisao/la:
22 avg 2025, 10:39
Surreal je napisao/la:
22 avg 2025, 10:30

Gledaj Nasera milijardera, nijedne marke na njemu, al zato kad se naše bruce brade uobliče :puke:
Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
Nemoj tako ima forumasa koji su ga branili zivotom ali i Sabrinu kuravelu.
Pa jel moguce ovako seljacki se isprsit pri fotografisanju i to objaviti?! I sta je poruka ove fotografije? Jel: evo ja se sliko pored ovog Arapa i sad sam bitan. Provaljivanje

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 22 avg 2025, 15:23

Koji to igrač vrijedi milion eura godišnje da igra u našoj ligi? Koji zaslužuje milion eura i usput da gleda Kazlu i Halkića zajedno sa onim **** Gigovićem kako ti sude nepostojeće ofsajde, faulove? Koji je spreman da prima tolike pare i da šuti, samo nas "priče o ciframa" vrijeđaju, došao si da opljačkaš klub i da se popišaš na svetinju jer se tebi jede hamburger iz Fresha da Bog da se ugušio u njemu.

Nisam toliko optimističan što se tiče ove sezone, ali ono što je realno jeste da po CV na papiru ovi igraču jesu dostojni FK Sarajeva, ali ne i emociji koju ovaj grb zahtjeva, ko će to iz naše akademije da starta protiv Borca? Ko će ginuti? Ko osjeti čar derbija? Zbog koga dolazimo na utakmicu?

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 22 avg 2025, 15:43

adoado je napisao/la:
22 avg 2025, 15:23
Koji to igrač vrijedi milion eura godišnje da igra u našoj ligi? Koji zaslužuje milion eura i usput da gleda Kazlu i Halkića zajedno sa onim **** Gigovićem kako ti sude nepostojeće ofsajde, faulove? Koji je spreman da prima tolike pare i da šuti, samo nas "priče o ciframa" vrijeđaju, došao si da opljačkaš klub i da se popišaš na svetinju jer se tebi jede hamburger iz Fresha da Bog da se ugušio u njemu.

Nisam toliko optimističan što se tiče ove sezone, ali ono što je realno jeste da po CV na papiru ovi igraču jesu dostojni FK Sarajeva, ali ne i emociji koju ovaj grb zahtjeva, ko će to iz naše akademije da starta protiv Borca? Ko će ginuti? Ko osjeti čar derbija? Zbog koga dolazimo na utakmicu?
Ne zaslužuje ni jedan jer svakako ne igramo dalje od kantona.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 avg 2025, 18:30

Ja tišine,na hajr...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2025, 18:52

visokohz je napisao/la:
22 avg 2025, 18:30
Ja tišine,na hajr...
Vjv bez očekivanja.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 22 avg 2025, 18:53

0:3
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 22 avg 2025, 19:04

U nedelju nas ocekuje novo klanje sa sudjenjem, opet se nadam da cemo dobro odigrati mec, imamo dobru ekipu , sefa istrcati pa sta bog dadne. :pray:

Pobjeda bi nas digla bas , iako bih ja i sa remijem bio zadovoljan ;)

Sabrija u pamet, sabrijaaaaa…… !!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 22 avg 2025, 19:42

plisek je napisao/la:
22 avg 2025, 18:53
0:3
Blitzkrieg u prvih 20 minuta 0:3.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 avg 2025, 19:52

Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 22 avg 2025, 20:09

slika

Zbog njega se nekad dolazilo na utakmice, Amare vrati se!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2025, 20:33

ŠTA_JE je napisao/la:
22 avg 2025, 19:52
Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.
Kako da ih nauci da je dozvoljeno da ti nogu slomi i da dobijes faul i jos ti zuti da?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 avg 2025, 20:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2025, 20:33
ŠTA_JE je napisao/la:
Kako da ih nauci da je dozvoljeno da ti nogu slomi i da dobijes faul i jos ti zuti da?
Ovo je najveća glupost koju sam ikad procitao, dal ste ikad igrali lopte makar neki turnir, pa da sudija malo nagne protiv vas!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 avg 2025, 21:00

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2025, 20:33
ŠTA_JE je napisao/la:
Eh zato se ne mogu nacuditi da do sad nije niko pokucao na vrata nekom sudiji, poslao mu sliku djeteta, cestitao zeni mu rodjendan...ukratko kako niko do sad nije nekom sudiji bar nogu slomio cisto da vidi kako je to.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.