Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ko je ovaj Benjamin Jašarević što igra u Italiji ima 20 godina?
Iako nije dobio priliku za igru kod selektora Bubala u U-18 reprezentaciji, Daut Livadić je ipak potpisao ugovor i seli se u Sarajevo - u KK Bosna.
On je iz Zenice, čini mi se, KK Vukovi Zenica, a preko brace
Sedić košarkaških trenera iz Zenice, specijalizovanih za individualni rad sa igračima dobio je kao talenat novi klub New Step Basketball Academy (Piombino, Italija).
Mislim da je bila priča da je nekada odbio da igra za reprezentaciju u kadetskom uzrastu i to je sve što znam
-
- Kontakt:

Sve što sam pohvalno rekao za KK Bosna i njihov plan rada sa mlađim selekcijama ipak stavljam na stand by mode.
Kakav je ovaj Mirzin sin, Benjamin. Vidim da ga je uzeo Miško pod svoje. Ima li kakvog hajra u njemu....Uzgred, i Mak Omerović je potpisao isto za Megu.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Super obojica. Nakon one rupe od 5 godina poslije Kamenjasa gdje se jedva moze nabrojati 3 igraca sa potencijalom u seniorskoj kosarci, ove generacije poslije 2007. izgledaju dosta bolje, a i mladi su napustili ovaj zakrzljali sistem i otisli se razvijati u dobre klubove. Samo ovo ljeto - Omerovic, Teletovic, Subasic, Skalonjic, Morankic.
-
- Kontakt: