Iskreno, ako podbacimo na EB, ne prodjemo u II krug, a igra na to bude losa...ja mislim da Adisu ne gine raskid ugovora...DamirT je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:33Ostati ce on svakako, ugovor mu je na 2 godine ako se ne varam.Vaya je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:31Ja se samo pribojavam da ako napravimo neki solidan rezultat, da ce Adis ostati (sto i ne mora nuzno biti losa stvar), ali da bi onda ima rezultat kao alibi za svoj rad i da bi nastavio po starom kada su u pitanju neke stvari za koje svi vide da nisu uredu...kratka rotacija, pozivanje jedne te istih nekvalitetnih igraca (Sejfic, Loncar, Arslanagic), nastavak "nesporazuma" sa Sulejmanovicem, ocito nejasan stav po pitanju Djedovica (ovo govorim za potencijalno igranje u QWB)...ovoga svega se pribojavam u nadolazecim kvalifikacijama...a ako hoce da probamo se kvalifikovati za WB, Adis neke stvari mora dobro okrenuti i promjeniti...naravno ako bude tu...
Jer ocito postoji skupina koja bi to jedva cekala, a i onda bi mu nabili kako je rizikovao sa Castanedom, upola priprema vratio Robersona od 37 godina, a jos na to, nije zovnuo Garzu...itd..itd...