Sve je to ok ali kad treba pare dat i nigdje nikog.
Pitajte osvajace medalja, koliko dugo se ceka isplata nagrade ili stipendije nakon sto se u medijima objave rezultati.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Najljepšu sigurno neće jer je nisu igrali ni 2022. u malo boljem rosteru, najefikasniju vjerovatno hoće i upravo to je opasnost jer te mogu dobiti 60-55, a i ispratiti do 100 poena.
Sa kvantitetom koliko su trica ispucali i uz našu drop odbranu, i dalje mislim da će nam to najteža utakmica biti.Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:40Ono što vidjeh Latvija - Italija, Italijani goli qrc.
Ok, jest prijateljska, al ne znaš gdje su tanji realno.
To naravno ne znači da nas neće omlatiti.
Može li potvrda za nas korisnike Telemacha, je li definitivno neće biti prenosa na bilo kojem SK?
Apsoluntno, ja sam imao velike nade od Alibetgovica i Lazica da ce posrpremiti vecinu otvorenih suteva koje ce imati zbog Muse i Nurkica, ovako ce Alibegovic kao prva ili druga opcija sada stalno biti pokrivenVelizar je napisao/la: ↑22 avg 2025, 15:02Najgora stvar sa Musinim povredom je da ce uticati i na ostale igrace. Nije tu stvar samo njegovih 15-20 poena, on moze sluziti kao mamac, da bi recimo Alibegovic i Lazic imali lakse suteve. Ovako kad nema Muse i njima ce orotivnik posvetit vise paznje, pa samim tim nece imati previse komfora na sutu.
Nama za prolazak grupe treba da se potrefi da svi igraci imaju dobro sutersko vece u kljucnoj utakmici. Ako se ta suterska rapsodija potrefi sa Italijom , Grckom ili Španijom, mozemo bitii 100% sigurni da nece protiv Gruzije. Treba nam minimalno 15 trica u dobrom procentu da tucemo Gruziju. Mada naravno ni to ne garantuje prolazak ako bi gruzijci dobili jos jednu utakmicu mimo Kipra. Sto znaci, jbg moramo dobiti spaniju ili italiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.