NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

IstokZapad
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la IstokZapad » 21 avg 2025, 20:39

Samo ljudi ne treba biti negativan, svi mi vidimo sve propuste i najlakse je biti negativan, hajmo krenuti pozitivno, podrzati sta mozemo, kupiti člansku, i radovati se barem ovome sto je do sada uradjeno, vjerujem da cemo do kraja ove sezone ako nista biti zadovoljni uradjenim u i oko kluba "infrastrukturno" pa cemo se moci nadati i nekim novim stvarima u iducoj godini i radovima. Za sada ovo je najvise jos od intertoto kupa sto je uradjeno na stadionu. Činjenica da stadion ne pripada Jedinstvu, a mislim ni Gradu, je definitivno sve ove godine usporila i usporava sve radove, zato je vrijedno svake pohvale ovakvi koraci.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 avg 2025, 22:03

Meni su ove stvari bitnije od pobjeda na utakmicama. Jer bez ovog klub ne moze opstati. Kad se rijese ove stvari, i teren, tek tad cemo moci liciti na klub pa sva sredstva dati na ekipu. Na ovakve stvari mislim da ce se poceti i sponzori vracati, a za ovo sve je zasluzan gradonacelnik, niko drugi. Sve ove prosle gradonacelnike su zanimale samo pare i politika. Sport je umro na kantonu. Da se zavrsi pomocni, bice sve lakse. A za stolice bi trebalo postaviti neki vid videonadzora na stadionu, jer bice steta ds ih neko lomi bezveze. I to treba cuvati maksimalno.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 22 avg 2025, 09:47

Evo pustene su sezonske karte u prodaju. I potvrdjeno je da ce dici cijenu karata sa 5 na 10KM, samo za penzionere, invalide i zene ce biti 5. A sezonske ce biti 100 i 50 za vec navedene grupe

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 avg 2025, 10:40

Hoće li biti video prijenos iz Stupčanice?

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 22 avg 2025, 12:11

Mislim da je ovo što se tice Sezonskih i podizanja karata, dobar put, ali isto tako mislim da ce biti dosta manja posjeta, Jedinstvo se bori posljednjih godina i posjetom koja nam je bila kljuc uvijek svega, i sad u prosloj sezoni kad smo imali nevjerovatnu seriju rezultata nisi mogao prebaciti 2000 hiljade ljudi, sa cijenom od 10 KM jos teze, jer mislim da se ove sezonske nece toliko prodavati. Evo npr. ja mogu u ovoj polusezoni mozda na 3 utakmice doci, u tom slucaju 10 KM je velika karata, u slucaju da kupis sezonsku to mi je ok, usteda nekih 30 KM, ali mislim da ce se reflektovati to, jer nemamo mi kulturu kupovine sezonskih karata, nazalost.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 avg 2025, 13:00

IstokZapad je napisao/la:
22 avg 2025, 12:11
Mislim da je ovo što se tice Sezonskih i podizanja karata, dobar put, ali isto tako mislim da ce biti dosta manja posjeta, Jedinstvo se bori posljednjih godina i posjetom koja nam je bila kljuc uvijek svega, i sad u prosloj sezoni kad smo imali nevjerovatnu seriju rezultata nisi mogao prebaciti 2000 hiljade ljudi, sa cijenom od 10 KM jos teze, jer mislim da se ove sezonske nece toliko prodavati. Evo npr. ja mogu u ovoj polusezoni mozda na 3 utakmice doci, u tom slucaju 10 KM je velika karata, u slucaju da kupis sezonsku to mi je ok, usteda nekih 30 KM, ali mislim da ce se reflektovati to, jer nemamo mi kulturu kupovine sezonskih karata, nazalost.
5 KM je karta zadnjih 20 godina, mislim da po standardu tih 5 KM je tada bilo skuplje nego sada ovih 10 KM...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 avg 2025, 13:18

Ja mislim da nece prodati 50 sezonskih sve ukupno jer mi na to nismo naucili. Ko je gledao za 5KM gledace i za 10. Skupo jes i kockaju se sa tim jer ako izgube dvije tri zaredom, nece biti sto ljudi na stadionu. A prije halalis 5KM pa i izgubis, nebitno. Vidjecemo, za mene nije skupo, ali bojim se da ce vecini biti, pogotovo ako ne budu dobri rezultati.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 avg 2025, 13:31

Cuj kultura kupovine clanskih :rol: .

Za novcanik i kupis clansku, dres, sal sta si vec u mogucnosti, sjedis gledas utakmicu i navijas. Nemojte samo patetike oko uprava kradja bla bla, odite na stadion pa vidite koliko se uradilo, da Vicin mafijaski savez nije slagao imali bi nov teren, ogroman posao se pravi ovo ljeto, ekipa na mjestu. Vratite film prije godinu, malo jace pa se upitajte treba li nekom vjerovati.

Ako neko nije u mogucnosti, a ima zelju za nekim rekvizitom ili clanskom obavezno pp :bih: :bih: :bih: :bih:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 22 avg 2025, 13:51

Cijena realna , skoro kutija cigara...bzv oko toga tipkate.
Bitno je da uspiju dobro krenuti u sezonu. Dva gostovanja i 2 ili jos bolje sa 3 boda docekati Vitez plus malo reklame na usk tv za podizanje atmosfere i bice sig 2,5 do 3 hiljade posjeta

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 22 avg 2025, 13:57

InatSilniBosanski je napisao/la:
22 avg 2025, 13:31

Za novcanik i kupis clansku, dres, sal sta si vec u mogucnosti, sjedis gledas utakmicu i navijas. Nemojte samo patetike oko uprava kradja bla bla, odite na stadion pa vidite koliko se uradilo, da Vicin mafijaski savez nije slagao imali bi nov teren, ogroman posao se pravi ovo ljeto, ekipa na mjestu. Vratite film prije godinu, malo jace pa se upitajte treba li nekom vjerovati.

Ako neko nije u mogucnosti, a ima zelju za nekim rekvizitom ili clanskom obavezno pp :bih: :bih: :bih: :bih:
Ok je da se ne slazemo, ne znam evo, iz mog iskustva a probao sam organizirati mnoge stvari u BIhacu, i to se upravo zove "kultura" kupovine karata, i oduvijek je bio problem u Bosni i Hercegovini, u svijetu nista ne mozes a da nisi clan ili kupio, ali u Bosni je to uvijek problem, ne pricamo o kradjama, apsolutno o tome nikad nisam ni razmisljao, pricaomo o ispravnosti donosenja odluke, ja aplaudiram i podrzavama ovakvu odluku, samo iznosim svoj strah iz svojih iskustava sa tim, da mi nismo zreli za takve odluke "generalno" govoreci. A ne sikiraj se nisam jedan od onih sto će kad bude upravu doći citirati da je bio upravu. Nadam se da sam u krivu i da ide 1000 sezonskih i puna tribina, jer nisko se tome ne raduje vise nego mi ovdje na formu, inace ne bi pisali ko budale. :tralala: :tralala:

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 22 avg 2025, 14:05

Pazario kod Zene neki dan dva sala , super su.
Sezonska mi i nije toliko bitna, ionako sam na svakoj utakmici redovno.
Ali eto da upitam gdje se mogu kupiti , mozda se predomislim

n0ke
Kontakt:

Post Postao/la n0ke » 22 avg 2025, 14:37

Sezonska se valjda kupi iz principa, ne broji se na koliko ce ko utakmica moci doci..
Kupite sezonske decki, dajte doprinos prici pa kakva god da je.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 avg 2025, 14:47

IstokZapad je napisao/la:
22 avg 2025, 13:57
InatSilniBosanski je napisao/la:
22 avg 2025, 13:31

Ok je da se ne slazemo, ne znam evo, iz mog iskustva a probao sam organizirati mnoge stvari u BIhacu, i to se upravo zove "kultura" kupovine karata, i oduvijek je bio problem u Bosni i Hercegovini, u svijetu nista ne mozes a da nisi clan ili kupio, ali u Bosni je to uvijek problem, ne pricamo o kradjama, apsolutno o tome nikad nisam ni razmisljao, pricaomo o ispravnosti donosenja odluke, ja aplaudiram i podrzavama ovakvu odluku, samo iznosim svoj strah iz svojih iskustava sa tim, da mi nismo zreli za takve odluke "generalno" govoreci. A ne sikiraj se nisam jedan od onih sto će kad bude upravu doći citirati da je bio upravu. Nadam se da sam u krivu i da ide 1000 sezonskih i puna tribina, jer nisko se tome ne raduje vise nego mi ovdje na formu, inace ne bi pisali ko budale. :tralala: :tralala:
Nije da se ne slazemo, vjerovatno si ti i upravu, ali dosta je prica podrzati koliko mozemo dosta je vise iz supljeg u prazno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 22 avg 2025, 15:04

Svi podržavamo klub normalna stvar ali previše je 10 KM, 7-8 je ok ali puno je 10, odrazit ce se na posjeti na prvoj utakmici

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 22 avg 2025, 15:09

Ma cijene ulaznica i sezonskih su i više nego realne. Prije svega penzioneri, ratni vojni invalidi i žene i dalje plaćaju ulaz 5 KM, dok djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz.

Za zaposlenog čovjeka sezonska za 13 domaćih utakmica + Kup vala nije skupo 100 KM, plus ako se uzme članska 10% popusta, treba se u svakom slučaju maksimalno podržati pozitivna priča.

Ono što je bitno da Uprava sluša glas navijača i simpatizera, te da pokuša razmotriti naše realne prijedloge i sugestije, jer svima je nama koji nemamo oraha u džepu jedini interes stabilan klub. Pogotovo iz razloga što većina nas puni gradski budžet, a glavnina financiranja kluba je iz gradskog budžeta.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 22 avg 2025, 17:01

Kad novac ide u prave ruke i kad se vide rezultati na terenu i van njega onda nije nikakav problem da se da novac koliko god, ove cijene su sasvim realne i normalne i dragog srca se izvadi novcanik i kupi sve zivo sto se nudi u fan shopu i klubu, moje misljenje. Samo popust penzicima, invalidima i zenama, standard. :kafa:

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 22 avg 2025, 17:18

Ama top odluka. Cijena 10km, clanska 30, sezonska 100. Ja prvi kupujem dvije sezonske. Svaka cast.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 avg 2025, 23:01

Iceplayer je napisao/la:
22 avg 2025, 10:40
Hoće li biti video prijenos iz Stupčanice?
Trebao bi na kanalu InFocusMP.
Dobrodosli na Danac !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 22 avg 2025, 23:15

Mogu li se kupiti elektronske clanske kartice? Ne zivim u Bihacu.
Mislim da ce biti vise interesa za utakmice bez obzira na 10km cijenu, jer se napokon nesto radi kako treba s infrastrukturom itd.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2025, 15:46

Sutra bez Hadrovica ( crveni karton), Brankovic, Campagna i Knezevic nisu registrovani, Stipic i Zaric povrede.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, IstokZapad, legendarnadruga, nebeskasila i 47 gostiju.