FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nasa pobjeda je oduzela Borcu titulu. A ne bismo ni pobijedili da Njegomirovic ker nije produzio tekmu da Borac pobijedi iako se vidjelo da oni nemaju snage ni za sta.
Javna je tajna da je Zrinjski premirao nase igrace za tu tekmu i zato sad svjedocimo ovim sudijskim postavljanjima kako bi se narusili odnosi sa Zrinjskim i da se ne bi moglo opet desiti da im neko izbije titulu na onaj nacin.
Javna je tajna da je Zrinjski premirao nase igrace za tu tekmu i zato sad svjedocimo ovim sudijskim postavljanjima kako bi se narusili odnosi sa Zrinjskim i da se ne bi moglo opet desiti da im neko izbije titulu na onaj nacin.
Zeljo ako misli imati podrsku mora sebe gledati i posteno igratiOrvel je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:10Nasa pobjeda je oduzela Borcu titulu. A ne bismo ni pobijedili da Njegomirovic ker nije produzio tekmu da Borac pobijedi iako se vidjelo da oni nemaju snage ni za sta.
Ima da igraju portiv svakakog isto i na pobjedu
Posteno pa sta bude
**** nam se i za Zrinjski i za Borac
Ne trebaju nam nicije premije
Hocemo pobjedu i titulu, a ko zakine Željezničar treba mu **** mater i tako treba da razmisljamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mora nas doci sto vise u nedjelju i moramo napraviti atmosferu i naboj kao protiv Borca. Ono sto mene nervira jeste sto nam velika vecina navijaca na tribinama pocne psovat nakon druge greske u dodavanju, a da ne pricam o promasenom penalu ili velikoj sansi. Odma neki zvizduci, psovke licno nekom igracu itd. To moramo iskorijeniti.
-
- Kontakt:
ko god da sudi, mi cemo uzet.
sta se priča da jos 4 dovodimo
i cosic mali da ode
sta se priča da jos 4 dovodimo
i cosic mali da ode
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
ma Boljevica prodati na zimu u slucaju da bude nekih ponuda, frajer je konstantno u povredi...
Ovako bih ja izveo postavu za Zrinjski:
Konings
Vini Sosic Cveta
Foco Erick
Alic Suki Dan Odinaka
Mufta
Mada vjerujem da Osmanovic nije doveden kao rezerva tako da njega mozemo ocekivati
Konings
Vini Sosic Cveta
Foco Erick
Alic Suki Dan Odinaka
Mufta
Mada vjerujem da Osmanovic nije doveden kao rezerva tako da njega mozemo ocekivati
Samo jako, podrška ekipi i Adi.
Možemo ovo!
Možemo ovo!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Sta konstantno, cijelu proslu sezonu odigrao bez ijedne povrede?Rahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:59ma Boljevica prodati na zimu u slucaju da bude nekih ponuda, frajer je konstantno u povredi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo sa sudijama i velezom proslo kolo nam je cak i dobro leglo da se skine pritisak sa ekipe i trenera koji ce nadam se skinuti sa sebe i igrom protiv zrinjskog
-
- Kontakt:
Objasnio.
Gledaj sto glumi Amara

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ja iskreno ne vidim kako glumi Amara, Amar je bas licnost i pojava za sebe, cak mi nije ni blizu poredjenje. Uostalom, evo reci cemo da si u pravu, da, glumi Amara i opet to ne mijenja cinjenicu da je objasnio kako stoje stvari i da je u pravu 100%.
Ljudi dragi, na stranu sto nam je igra goli kqrca, sto smo pobjedili ne znamo ni mi kako ove utakmice...raja bi prešla preko toga, prelazimo se i preko gorih stvari. Nego je raja izrevoltirana njegovim ponasanjem i kqrcenjem a nema iza sebe ništa da može tako da se ponaša? Ne napraviš šanše protiv Radnika, ljudi ti zvižde ti kažeš nisam čuo. Tjeraju te protiv Rudara ti se smiješ..govoris kako će se neki posuti pepelom zbog zvižduka pa remiziraš protiv Rudara..pričaš kako si osvojio kup i skoro bio prvak, a nisi bio prvak jer si ispao levat nisi mogao sačuvati 3-0 i primio si 3 gola u 5 minuta kao i protiv Kopera, to nije slučajnost. itd, njegove izjave i ponašanje su ga doveli do netrepeljivosti, ništa drugo. Amar se kqrcio kad je mogao, kad nije bio zadovoljan 8-0 Leotar i slično...zadnji put kad se kqrcio a mi smo bili ****, od tad ima tarabu na Grbavicu. E to je problem, rezultati i igra ti ne daju pravo da se ponaša kako se on ponaša i to je problem jedini.
-
- Kontakt:
lik je vec 2 mjeseca skoro u kontinuitetu povrijedjen cim se oporavio opet se povrijedio i receno da propusta jednu utakmicu i evo ipak ga jos nece bit, a kao drugo uopste nije tacno da nije imao povreda prosle sezone. Ocito da je postaje rovit i ako se nastavi do zime bolje se rjesiti dok jos ima interesa za njeg,19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:48Sta konstantno, cijelu proslu sezonu odigrao bez ijedne povrede?Rahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:59ma Boljevica prodati na zimu u slucaju da bude nekih ponuda, frajer je konstantno u povredi...
-
- Kontakt:
Prosle sezone su jedino Krpic i Muftic imali vise nastupa od njega u ligi.Rahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:48lik je vec 2 mjeseca skoro u kontinuitetu povrijedjen cim se oporavio opet se povrijedio i receno da propusta jednu utakmicu i evo ipak ga jos nece bit, a kao drugo uopste nije tacno da nije imao povreda prosle sezone. Ocito da je postaje rovit i ako se nastavi do zime bolje se rjesiti dok jos ima interesa za njeg,
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
na kraju krajeva interesuje me trenutna sezona, ako ce ove sezone bit skoro svaku povrijedjen kakva mi je utjeha sto je prosle rijetko izostajao, mislim naravno ja se nadam da do toga nece doci, bitan nam je igrac.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:50Prosle sezone su jedino Krpic i Muftic imali vise nastupa od njega u ligi.Rahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:48lik je vec 2 mjeseca skoro u kontinuitetu povrijedjen cim se oporavio opet se povrijedio i receno da propusta jednu utakmicu i evo ipak ga jos nece bit, a kao drugo uopste nije tacno da nije imao povreda prosle sezone. Ocito da je postaje rovit i ako se nastavi do zime bolje se rjesiti dok jos ima interesa za njeg,
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo da hoce otic, arogantan lik, to je nečuveno. Hajde Sanine.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Sve ovo sto je radio na kraju utakmica, radio je iz revolta jer mu se po njemu od prve utakmice svako zrno brojalo, sto ga i mogu razumjeti donekle. S druge strane, izgovore poput fali nam igraca a on sam birao igrace ne mogu opravdat. Na stranu sve potencijalne necasne radnje koje su spominjane u prethodnom periodu.Azzuri je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:44Ljudi dragi, na stranu sto nam je igra goli kqrca, sto smo pobjedili ne znamo ni mi kako ove utakmice...raja bi prešla preko toga, prelazimo se i preko gorih stvari. Nego je raja izrevoltirana njegovim ponasanjem i kqrcenjem a nema iza sebe ništa da može tako da se ponaša? Ne napraviš šanše protiv Radnika, ljudi ti zvižde ti kažeš nisam čuo. Tjeraju te protiv Rudara ti se smiješ..govoris kako će se neki posuti pepelom zbog zvižduka pa remiziraš protiv Rudara..pričaš kako si osvojio kup i skoro bio prvak, a nisi bio prvak jer si ispao levat nisi mogao sačuvati 3-0 i primio si 3 gola u 5 minuta kao i protiv Kopera, to nije slučajnost. itd, njegove izjave i ponašanje su ga doveli do netrepeljivosti, ništa drugo. Amar se kqrcio kad je mogao, kad nije bio zadovoljan 8-0 Leotar i slično...zadnji put kad se kqrcio a mi smo bili ****, od tad ima tarabu na Grbavicu. E to je problem, rezultati i igra ti ne daju pravo da se ponaša kako se on ponaša i to je problem jedini.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek i 33 gosta.