BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Rođen na Gradini, i tjt, on je iz Banovića.Iniesta12 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 22:22Naturalizovani Tuzlak19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 22:09Mi se zalimo na naseg Amerikanca, a Slovencima je Alen Omić naturalizovani igrac![]()
Spanija isto tako vcrs protiv Njemacke, pokazuje svoju nemoc...![]()
Alen Omić rođeni Banovićanin sa dosta uspjeha nastupa za ekipu Joventuta iz Badalone.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
fale im Čančar i NeboDamirT je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:58Bukvalno klupa mozda cak slabija i od nase. Nisam upratio, je li im ovo stvarno najbolje sto imaju ili su povrede u pitanju?L-Train je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:56Svaka cast Luki sto ne izbjegava reprezentaciju,ovo s cim mora igrati u zadnje vrijeme je nivo osrednje ABA ligaske ekipe.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:25Srbija razbija Sloveniju, skoro 40 razlike. Slovenija bez Luke je loša a i sa njim nisu nešto, ne može ni on sam. Mislim da ss oni mogu izbaciti u potencijlnoj 1/8 finalu. Ali da je nama prvo grupu proći.
-
- Kontakt:
haj ti nekome objasnio da mi u punom sastavu + ovi koji su nas se odrekli jer mrze zemlju gdje su rodjeni. smo realno favoriti za medlaju
koji su to trenutni igraci koji su se odrekli igranja za nas a ovdje su rođeni, a imali bi mjesto u sastavu?DjaniTarik je napisao/la: ↑22 avg 2025, 07:54haj ti nekome objasnio da mi u punom sastavu + ovi koji su nas se odrekli jer mrze zemlju gdje su rodjeni. smo realno favoriti za medlaju
Znam za Zubca,Bogdanović je zavrsio karijeru
-
- Kontakt:
filip13 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 08:00koji su to trenutni igraci koji su se odrekli igranja za nas a ovdje su rođeni, a imali bi mjesto u sastavu?DjaniTarik je napisao/la: ↑22 avg 2025, 07:54haj ti nekome objasnio da mi u punom sastavu + ovi koji su nas se odrekli jer mrze zemlju gdje su rodjeni. smo realno favoriti za medlaju
pa sta je Matkovic te Tarik te Zubac evo sule nece Kondic, braca dreznjak
braća Drežnjak tesko da bi imali mjesta kod nas. Matković takođe, pored Zubca, Nurkića, ili Garze teško da bi nam trebapo četvrti centarDjaniTarik je napisao/la: ↑22 avg 2025, 08:10filip13 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 08:00koji su to trenutni igraci koji su se odrekli igranja za nas a ovdje su rođeni, a imali bi mjesto u sastavu?DjaniTarik je napisao/la: ↑22 avg 2025, 07:54haj ti nekome objasnio da mi u punom sastavu + ovi koji su nas se odrekli jer mrze zemlju gdje su rodjeni. smo realno favoriti za medlaju
pa sta je Matkovic te Tarik te Zubac evo sule nece Kondic, braca dreznjak
Biberović da.
Kondić nije kvalitet koji bi donijeo borbu za medalju takvom sastavu
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 22 avg 2025, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kod slovenaca je problematican citav stab: erjavec kao predsjednik, sekulic, stari doncic, bassino iz ilirije…. Ja to zovem …..ooooOOOOoooo ona i ja… Banda. Zbog pjesme od baje. Unistili su slovensku reprezentativnu kosarku.
Tu je i mali doncic problem sto postavlja stalno uslove ko igra i ko ne. I kakve akcije. PnR, motion i to je to.
Zato cancar nije tu, zato dragic nije tu, itd.
Ono sinoc je realna slika kvalitete trenerskog staba.
Tu je i mali doncic problem sto postavlja stalno uslove ko igra i ko ne. I kakve akcije. PnR, motion i to je to.
Zato cancar nije tu, zato dragic nije tu, itd.
Ono sinoc je realna slika kvalitete trenerskog staba.
dobre guzove ima Belma
Sinoc pravi klasik kosarke izmedju spanije i njemacke, mislim da ce Spanija prvo kolo pomesti Gruziju.
Vcrs duel Grcke i Italije od 18:15 h, bit ce interesantno vidjeti koliko moze Italija protiv Janisa.
Vcrs duel Grcke i Italije od 18:15 h, bit ce interesantno vidjeti koliko moze Italija protiv Janisa.
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci jaka spanija da valja?... a evo gledma ovaj roster, jes da ne pratim ko prije kosarku i sport opcenito, i vako na prvu kontam za pola ih nisam cuo.
Od ostalih braca Hernangomez, ovaj willy se totalno raspo u Barci , izgledo ko amater iako je prosli euro ubio. Juancho je poznatiji po prosjecnom filmu nego po karijeri...
Aldama i Brizuela su kvalitetni igraci al nisu Ljulj i Gasol..
Para i Pardila ok..ali nisu sad nez kakvi igraci
Reko bi na prvu, najprije cemo njih dobit

=\_1921_/=
Scariolo se predomislio i poslao pravi spisak.

Ja se bash sjeb'o za intenzitet i kvalitet kosarke...ono sinoc je bilo sve osim prijateljka utakmica... Brizuela se sinoc pretvorio u Bryanta, iscurila mu lopta iz kosa u sutu za pobjedu u produzetku, a zabio je mislim 25 pts...Yusta odigrao pravo dobro prvo poluvrijeme... Pradilja, sa onom svom lijevom rukom je pohvatao bruku skokova i onih floatera ubacio...Boga mi, bas sam se iznenadio kako dobro izgledaju... A to ti je kada na klupi imas strucnjaka, pa koji iz prosjecne ekipe po imenima izvuce maksimum...
Ne znam vidjet cemo...
-
- Kontakt:
Prosjecni su jedino ako ih poredis sa Srbijom...za nas su trenutno svemirski brod.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mislio da su prosjecni u odnosu na ono sto mogu imati, da nema povreda i otkaza...19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:46Prosjecni su jedino ako ih poredis sa Srbijom...za nas su trenutno svemirski brod.
-
- Kontakt:
Ima li prijenos italija grcks?
SK2.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spanija ima najboljeg selektora na prvenstvu, dosta ovih igraca se dugo zna, igrat ce najljepsu kosarku.Ne bi me cudilo da nam najteza utakmica protiv njih bude u grupi
Da Slovenija nasa repka, sad bi bilo 20 stranica nazivanja Luke kojekavim imenima i kako je nespreman i ovoakav i onakav, jer igraju kako igraju - kao sto se desava sad oko nase reprezentacije. A ovako je svaka cast Luki sto gube po 40 razlike.
Bećirović organizirao svečani prijem za košarkaše BiH pred odlazak na Eurobasket

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.