FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prodali smo golmana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kako nemamo ima Abudlahovic
Trapara (18)
Cosic (18)
Sehovic (18)
Beridan (18)
Moras rizikovati da bi nesto dobio
Nije ni Mufta bio mufta kad je debitovo
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ja ne znam brate jesil ti gledao Abdulahovica ikad igdje kako brani, ali ja i jos par ljudi s kojima sam pricao smo se vazda pitali kako je on dobio ugovor u Zelji. Nemam nista licno protiv momka, vidi se da je top, pozitivan, al golman nula bodova (za nivo premier lige).NoDi80 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 09:52Kako nemamo ima Abudlahovic
Trapara (18)
Cosic (18)
Sehovic (18)
Beridan (18)
Moras rizikovati da bi nesto dobio
Nije ni Mufta bio mufta kad je debitovo
Sto se tice mladih, bilo bi dobro da smo do sad mogli vidjeti nekog od njih na golu u nekoj takmicarskoj utakmici pa da znamo s cime raspolazemo, ali vjerovatno vide na treningu da neko od njih moze zamijeniti Muftu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Abdulahovic ima veci potencijal od Muftica, samo ne brani, a kada pocne ovo ce se i pokazati istinitim.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:00Ja ne znam brate jesil ti gledao Abdulahovica ikad igdje kako brani, ali ja i jos par ljudi s kojima sam pricao smo se vazda pitali kako je on dobio ugovor u Zelji. Nemam nista licno protiv momka, vidi se da je top, pozitivan, al golman nula bodova (za nivo premier lige).
Sto se tice mladih, bilo bi dobro da smo do sad mogli vidjeti nekog od njih na golu u nekoj takmicarskoj utakmici pa da znamo s cime raspolazemo, ali vjerovatno vide na treningu da neko od njih moze zamijeniti Muftu.
Kako je potvrđeno za Klix.ba iz Nogometnog saveza BiH, molba Plavih nije uvažena, te će Bandić biti u VAR sobi u nedjelju na Grbavici zajedno s Draženom Marićem (Bijeljina) prilikom pregledavanja sumnjivih situacija s duela Željezničara i Zrinjskog.
Podsjetimo, glavni sudija utakmice će biti Haris Halkić iz Sanskog Mosta, a asistirat će mu Mostarci Amer Macić i Davor Beljo.
Ovom portalu je najbolje da preimenuju u express tabloid i da nastave sa radom. Pa vi ne mozete pogoditi koji je dan danas.
Fontemaciji, kacunke, pizde materine, sad za Bandica da nece suditi... katastrofa.
Fontemaciji, kacunke, pizde materine, sad za Bandica da nece suditi... katastrofa.
Prodali onog malog u saudiju, kakav muftic...
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ima li ista od tog iz montenegra sto se pregovara sa njim ili nas je i on otkantao?
Ceka dozvolu Šukija i badzeRahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:33ima li ista od tog iz montenegra sto se pregovara sa njim ili nas je i on otkantao?

-
- Kontakt:
hahahha, ma da se nije desilo ovo sa Radovcem vala do zime ne bi ni dirao roster, ali ovako.. Jedino malog Gojaka pocet pomalo uvodit u igru sad bi trebala bit registracija nakon sto je napunio 18...Frane2020 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:35Ceka dozvolu Šukija i badzeRahatlokum je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:33ima li ista od tog iz montenegra sto se pregovara sa njim ili nas je i on otkantao?![]()
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Dvojica Mostaraca plus Bandic. Bas moramo odigrat dobru jaku utakmicu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, pinki i 34 gosta.