Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Tema filma je dobra, samo sve u ovom filmu je odvratno uradjeno, kad bi film bio **** ovo bi bilo to

GGMU
- JayCatwright
- Kontakt:
The Final Reckoning poprilicno meh, dosadnjikavo. Cak bi rekao najslabiji dio u ovoj novoj eri. Fallout mi je GOAT bez razmisljanja.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj novi Superman mora da je najlošiji od svih dosadašnjih. James Gunn napravio klasičnu diznijevsku karikaturu od lika i radnje. Slikovnica yebena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma prvo glas glavne glumice, sve u jednom tonu, preiritantno. Sve ostalo da ne pominjem, odron odrona

1946-1987
Trilogija: Meso, Kosti, Koža - moze se gledati. Vjerujem da su mnogi pogledali ali ja sam tek, pa njje losa.
https://www.imdb.com/title/tt5311514/?ref_=ext_shr
Ozbiljan komad. Ne znam da sam pogledao 10 animiranih dugometražnih filmova u životu, ali ovo mi je leglo. Japanci uvijek iznenade sa idejama i originalnošću. Kako sam upratio Ameri bi da rade neki remake, već vidim masakriranje ovog remek djela. Priča možda djeluje kao limunada, ali film je pun mistike, simbola, svaki detalj na svom mjestu.
Prošlo je poprilično od kad je izašao, ocjena me privukla i nije razočarao. Još ako imate s kim da gledate, bombona.
Ozbiljan komad. Ne znam da sam pogledao 10 animiranih dugometražnih filmova u životu, ali ovo mi je leglo. Japanci uvijek iznenade sa idejama i originalnošću. Kako sam upratio Ameri bi da rade neki remake, već vidim masakriranje ovog remek djela. Priča možda djeluje kao limunada, ali film je pun mistike, simbola, svaki detalj na svom mjestu.
Prošlo je poprilično od kad je izašao, ocjena me privukla i nije razočarao. Još ako imate s kim da gledate, bombona.
film je onako srednja žalost, ali scene tuče na avionu su nevjerovatne, znam da je Cruise luđak, prosto za je vjerovati kako je ono snimano
- napoleon72
- Kontakt:

Da nisu uprskali sa Snapeom, ovaj casting bi hladno mogao nadmasit originalni. Svi su nevjerovatno slicni opisima iz knjiga.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bit ce to odlicno
Cudi me da Weasley familija nije crna ,ali sa crvenom kosom.Nesto kao Velaryoni u House of the Dragon.
- napoleon72
- Kontakt:

Dovoljno su sa Snapeom uyebali. Jos jedna slicna odluka bi ih skroz pokopala.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Cekam jos da je Lord V gay i to je to.
jedva cekam da vidim hoće li Bean ostati ziv u filmu
Upravo pogledao nemoguću misiju i nisam oduševljen. Previše mračan film, nekako mi nije run & gun kao što bi trebala biti.
Sigurno da neće stati na ovome.
Sigurno da neće stati na ovome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta neće stati? Ovo je zadnja nemoguća misija, nema više. Bar s tomom cruiseom.
Znam da je ovdje f1 ishejtan ali meni je jako dobar film. Nisam zaluđen formulom, tako da s te strane nije me uopce dirala doza nerealnosti, a podsjetio me na jedan od mojih najomiljenijih filmova Days of Thunder.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne vidim razlog za hejtanje, odličan film, pogotovo u kinu, malo daje i onog old school filmaškog vajba 

Ne sjecam se tko je pisao ovdje ali sjecam se da je pisao da ga ne preporucuje.
Da i ja sam imao osjecaj kao da gledam nesto sta je snimljeno 90ih, prica je jednostavna i predvidljiva ali svejedno te uvuce unutra sto zbog odlicne glume Pitta sto zbog akcije, doduse one na kotacima
Da i ja sam imao osjecaj kao da gledam nesto sta je snimljeno 90ih, prica je jednostavna i predvidljiva ali svejedno te uvuce unutra sto zbog odlicne glume Pitta sto zbog akcije, doduse one na kotacima

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.