Jesi li dobar kralju? Je li me zezas? Hajde ti lutko fino to pogledaj, pa skontaj ko koga tu prati.Haksss je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:59Prati Marko profilobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:23Ne prati Marko, ovaj profil... Teško da ista ima od ovoga, odnosno skoro nemoguceudjes na njegov profil pa se uvjeris sam
Popi kakvu tableticu da ti bude lakse podnijet![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
Vodi Craiova u Turskoj protiv Basiksehira. Malo nam je falilo, morali smo istrpiti Zekića.
Mi nikada odustati necemo...
Eto ništa od Pjace
Krajova ce hladno igrat ligasku fazu, jesmo kurate srece pa njih izvucemo odmah.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Velika je stvar bila i pregovarati sa Pjacom, nisu ocigledno problem pare nego neke druge stvari.. idemo dalje, okrenuti se drugim rjesenjima. Gulia zadrzati do zime, pa ga staviti na trziste, ne prodavati ga ispod cijene ni slucajno. Ipak je on najbolji igrac lige prosle sezone i uce on u formu brzo siguran sam.
Ja samo ne znam gdje on konta da ode a da bude na oku Dalicu. Sve se bojim da ce ga Tottenham pokupit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sto li ovaj Cuze ne igra u Koreji. Odlicno krilo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa navijaci su bili spremni istrpiti Zekica al ocito da čovjeku puko film i otišao. Tesko je trenerima u europi ne možemo naprijed u našoj ligi zna što ga čeka ,stres svaka utakmica razmišljaš sta ti ce smisliti u var sobi. Rozman je rekao da je nemoguće nešto napraviti u ovim uslovima , mislim da je i Zekic odstupio zbog sličnih problema.
Upravu si pogrijesio sam i priznam jbg nisam fino pogledo halalite moja greska **** gaobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:34Jesi li dobar kralju? Je li me zezas? Hajde ti lutko fino to pogledaj, pa skontaj ko koga tu prati.Haksss je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:59Prati Marko profilobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:23
Ne prati Marko, ovaj profil... Teško da ista ima od ovoga, odnosno skoro nemoguceudjes na njegov profil pa se uvjeris sam
Popi kakvu tableticu da ti bude lakse podnijet![]()
Mani se Ismire Pjace i slicnih Pjaci tu smo pokriveni koliko toliko, dovedi ovu mašinu i zabetoniraj odbranu
https://www.transfermarkt.com/matija-na ... ler/143559
https://www.transfermarkt.com/matija-na ... ler/143559
-
- Kontakt:
Svima se desi. Ubise ovi Rumuni, Basaksehir. Sve više mi je zao sto je Zekic otišao. Idemo dalje...Haksss je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:59Upravu si pogrijesio sam i priznam jbg nisam fino pogledo halalite moja greska **** gaobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:34Jesi li dobar kralju? Je li me zezas? Hajde ti lutko fino to pogledaj, pa skontaj ko koga tu prati.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 21 avg 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakav Besiktas lol protiv Basaksehir igrajuobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:09Svima se desi. Ubise ovi Rumuni Besiktas, sve više mi je zao sto je Zekic otišao. Idemo dalje...Haksss je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:59Upravu si pogrijesio sam i priznam jbg nisam fino pogledo halalite moja greska **** gaobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:34
Jesi li dobar kralju? Je li me zezas? Hajde ti lutko fino to pogledaj, pa skontaj ko koga tu prati.
ne zna se ko je gori od ove dvojice ko da se takmice ko ce vecu nebulozu izvalitf0rest1946 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:21Kakav Besiktas lol protiv Basaksehir igrajuobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:09Svima se desi. Ubise ovi Rumuni Besiktas, sve više mi je zao sto je Zekic otišao. Idemo dalje...

-
- Kontakt:
Naumpade mi gdje je onaj Unusic znam da je bilo price o raskidu ugovora ali nisam vidio da je to oficijelno bilo
Imas dobre informacijeVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 10:20Marko Pjaca ce potpisati za Sarajevo, koliko i ja potpisem za Dinamo ZG...ventilateur je napisao/la: ↑21 avg 2025, 10:14Marko Pjaca???? 24sata objavilo info?
Edit: https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-s ... Ya55Cww41Q

-
- Kontakt:
A jbg, kao što sam rekao svima se desispezial je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:30ne zna se ko je gori od ove dvojice ko da se takmice ko ce vecu nebulozu izvalitf0rest1946 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:21Kakav Besiktas lol protiv Basaksehir igrajuobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:09
Svima se desi. Ubise ovi Rumuni Besiktas, sve više mi je zao sto je Zekic otišao. Idemo dalje...![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 21 avg 2025, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Škendija Ludogorec 2:1 trenutno
Škendija vrijedi 5 mil.a Ludogorec 50 mil.nije sve u novcima ima tu još nešto ...
Škendija vrijedi 5 mil.a Ludogorec 50 mil.nije sve u novcima ima tu još nešto ...
hahaha ma ispade dobra zayebancija, ismijao sam se zivota mi, a klasicni lapsus brzi prsti od pametiobrijanopile je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:46A jbg, kao što sam rekao svima se desi. Halalite, ide ispravka
Sta se brinete za desnog beka, pa dosao je Cimirot...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 31 gost.