BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Italija već minimalno decenija nema kvalitetnog euroligaskog centra a neki na forumu se pitaju kako to mi nemamo playmakere dovoljno kvalitetne pa da ne moramo imati naturalizovanog igraca
-
- Kontakt:
Grčka je najbolji tim u našoj grupi I tu nemamo šansi imat će i publiku oni su domaćini na Cipru . Cipar ćemo dobiti lagano a sve ostale utakmice su otvorene , baš šteta za Musu realno sa njim se mogla hvatati pozicija 2/3 u grupi . Mi sad moramo puno više da se posvetimo kolektivnoj igri i agresivnoj odbrani.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Gleda li ko Italiju?
-
- Kontakt:
Ovi Gruzijci su katastrofalni na sutu za tri. U prosjeku samo 5 trica po utakmici ubace.
U tom segmentu smo sigurno bolji od njih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma bit će oni ko GSW protiv nas.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:44Ovi Gruzijci su katastrofalni na sutu za tri. U prosjeku samo 5 trica po utakmici ubace.

Ali Latvijci sipaju trojke ko ludi. Baš su strašni šuteri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Možemo ući u neku vrstu "tuče" sa svima, da pariramo fizički svakome, trčanjem, fizikom, kontaktom i to je u današnjoj košarci esencijalno. Sad, šut, to je promjenjiva kategorija, može da bude i ne mora da bude, ali a činjenica da smo visoki, dugi, fizički moćni, to može da te drži u današnjoj košarci u 90% protivnika. Mislim da protiv svakog može da se igra, suštinski, dvije utakmice su ključne. Da se dobije Kipar i Gruzija, ali mislim da u svaku utakmicu treba ući sa ambicijom da se dobiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mozda koji Gruzijac skokne do Turske pola ih je zrelo za transplantaciju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Quartararo
- Kontakt:
Realna prognoza :
Kipar W + 8 razlike
Španjolska L - 10 razlike
Italija L - 16 razlike
Grčka L -22 razlike
Gruzija L - 6 razlike

Kipar W + 8 razlike
Italija L - 16 razlike
Grčka L -22 razlike
Gruzija L - 6 razlike

E jbg cuj 8 razlike protiv Kipra. Uzeli ih bez Juke i Robersona 79 razlike u dvije utakmice. Dobro, bio je Castaneda u drugoj, ali nije neku ogromnu razliku tada cinio. Ide to lagano na makar 25 razlike.Quartararo je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:18Realna prognoza :
Kipar W + 8 razlike
Italija L - 16 razlike
Grčka L -22 razlike
Gruzija L - 6 razlike
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Protiv Kipra nam i ne treba veca pobjeda od 5 razlike, jer nam sigurno nece Kipar biti konkurent za prolaz, tako da trositi igrace da se nabije neka velika razlika je totalno besmisleno, trositi energiju ili rizikovati povredu...prva petorka moze nabiti 20 razlike u prvom poluvremenu i ne treba uopce igrati u drugome poluvremenu, osim mozda Robersona da ulazi u fazon...Juka uopce ne treba u drugome poluvremenu igrati... a druga postava moze odrzati 10 razlike u drugom poluvremenu...
Mislim da će nam nakon ove pripremne utakmice sve biti jasnije. Kako fizički, tako i taktički.
Ja opet imam neki osjećaj da ćemo mi udaviti nekoga, a da će Alajbegović nekoga zatrpati sa 30+. Taj momak će imati sigurno turnir života.
Podcjenjujemo mi malo ovu družinu koja je 10ak godina skupa. Znate da huk sa tribina od njih napravi luđake koji ne daju disati nikome. Zaboravili smo da imamo jake momke koji odlično preuzimaju.
Ja opet imam neki osjećaj da ćemo mi udaviti nekoga, a da će Alajbegović nekoga zatrpati sa 30+. Taj momak će imati sigurno turnir života.
Podcjenjujemo mi malo ovu družinu koja je 10ak godina skupa. Znate da huk sa tribina od njih napravi luđake koji ne daju disati nikome. Zaboravili smo da imamo jake momke koji odlično preuzimaju.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Alaljbegović ništa neće ubacitiNah1d je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:38Mislim da će nam nakon ove pripremne utakmice sve biti jasnije. Kako fizički, tako i taktički.
Slaba Italija protiv Latvije, istina igrali su bez Galinarija
-
- Kontakt:
Alajbegovic moze jedino gledati s tribina, ali sumnjam da ce ga klub pustiti jer mu je sezona u tijeku.Nah1d je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:38Mislim da će nam nakon ove pripremne utakmice sve biti jasnije. Kako fizički, tako i taktički.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Još sada za vikend ima baš tešku utakmicu. Sumnjam ja da će on igrati na prvenstvu.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:51Alajbegovic moze jedino gledati s tribina, ali sumnjam da ce ga klub pustiti jer mu je sezona u tijeku.Nah1d je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:38Mislim da će nam nakon ove pripremne utakmice sve biti jasnije. Kako fizički, tako i taktički.
Ko prenosi Italiju?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: lumani, TripleThreat i 27 gostiju.