To jeste cinjenica i nista ne mora da znaci za karijeru jednog igraca, imali smo mi i bracu Modic u Milanu, i od Tahirovica smo ocekivali mnogo pa zasad je uspjeh da je u startnih 11 Brondbya...akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 00:53Mislio sam da je to do sada jasno, ali to gdje ko igra u mladim mategorijama ne mora nista da znaci, ljudi kad procitaju da neko igra za mlade timove Reala, Barcelone, Milana itd. odmah misle da je svaki od tih igraca vanserijski talenat a realnost je da puno boljih u tom uzrastu ima u nekom Spalu, Betisu, Hammarbyu i i slicnima
Npr., Sead Hajrovic je bio u Arsenalu, jos osvojio sa Svicarskom SP do 17g, pa kakvu je na kraju karijeru imao?
Za Emana se jos uvijek nista ne zna, mozda bude imao put kakav su imali Savic, Milenkovic iz Fiorentine a mozda za mjesec dana bude prebacen u Primavera tim pa na pozajmice u Serie B ili C i na kraju zavrsi u Xamaxu sa 26-27 godina
Ali isto tako mi smo mala zemlja sa premalim bazenom igraca pa odmah skacemo euforicno kad imamo mladog igraca u mladjim karegorijama velikih klubova, sto je sasvim ocekivano i opravdano.
Zato ja uvijek podrzavam kaparisanje tih mladica jer vecina njih ima vise opcija za nastupe u nacionalnom dresu, dok onak svabo, spanac, brazilac, englez nemamu sta kalkulisati i kaoarisati ih kad on svakako ce igrati za svoju zemlju ako se dokaze na klupskom nivou.