S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vidit cemo, evo Lookman se vraca za Italiju. Mozda i bude kao vas transfer sa Koopom
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:59S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
1921
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma glavnom sad će vam prodati Lukmana, ne znam šta ste zapeli za njega, bolji je TiramGeriOldman je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:47Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:59S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E jbg sad, nešto ne vjerujem u ovo
MANIJACI JUG 1987
Nikad nismo znali prodati igrača ali Marotta je barel do sada znao kupit igrača, čak i sa minimalnim budžetom a sad imamo povelik budžet i iz nekog razloga nismo u stanju dovest nikog koga želimo. Kažu u dobrim odnosima sa Atalantom a ovi bi igrača prodali bilo kome prije nego nama al nek smo mi njima riješili problem lijevog beka za male pare
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Nije mi zao i da nikog ne dovedemo, al da asslania gledam jos jednu godinu ne mogu vala nikako
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Izgleda da ce propast transfer u Bolognu. Trazi izgleda preveliku platu.. na tribine ga zakucat
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Eto ode u torino kad nam ga uvali u prvom kolu hahhaha
Od kud ovog Dioufa iscupase.. Mješavina Gagliardinija i Kondogbije
Od Paza, Konea, Edersona na ovog anonimusa dadose 25mil.
Koliko los transfer rok, bacaju se pare na levate iz Fr.lige.
osim Sucica nitko ne moze upasti u prvih 11. L.Henrique je vec teski flop. Nadat se da je ovo zadnje od Ausilia u klubu.
85mil se potrosilo nama prvih 11 i dalje Acerbi i Miki

Koliko los transfer rok, bacaju se pare na levate iz Fr.lige.
osim Sucica nitko ne moze upasti u prvih 11. L.Henrique je vec teski flop. Nadat se da je ovo zadnje od Ausilia u klubu.
85mil se potrosilo nama prvih 11 i dalje Acerbi i Miki

#SuningOUT
Meni vise djeluje kao mladi Kovacic, dobar dribling, brz igrac, vjerojatno bi trebao biti zamjena za Mikhya.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
68 utakmica u zadnje 2 sezone, 2 gola dao lik
Ipak prije Kondogbia

#SuningOUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Inter Milan midfielder Kristjan Asllani is currently undergoing his medicals ahead of a move to Torino
Daj turu za citavu kafanu na moj račun
Daj turu za citavu kafanu na moj račun

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
A nije se ni Kovacic bas nesto nazabija golova kad je odlazio iz Dinama a ni u Inter sve do one zadnje sezone.
Ne znam, i ja bi radije Konea ali ocito nemaju u planu potrositi toliko na jednog igraca, ovako ce vjerojatno 50ak mil potrosit na njega i nekog stopera i to je to, iako opet fali zamjena za Hakana, a ako misle koristiti Sucica tu onda ce biti veliki problem.
A uz to ovoj ekipi fali neki flashy igrac, Lookman bi bio pun pogodak ali od toga nema nista, onaj mali iz Monaca je preskup.
Edit:
Realno kad pogledas mercato je stvarno velika nula, mozda ovi igraci napreduju pa za jedno sezonu budu prvotimci ali nama su nakon onog ponizenja u finalu LP i sezone za zaborav trebala 3 nova igraca u prvih 11 i prodaja igraca koji su svoj vrhunac dozivili a vec ulaze u godine kad za njih ne mozes uzeti sljedece sezone neku veliku lovu.
Jbt Cherki je iz Lyona presa u City za 36 mil €, i placu koju smo mi ponudili Lookmanu, pa znao si da Lyon ima problema sa financijama i da ce biti prodaje zasto nismo pokusali barem. Lik bi bio instant pojacanje za prvih 11 i ogromno osvjezenje. Ganjas Leonia 2 sezone spominjes ponude od 40+ mil on na kraju ode za 30 u drugu ligu. Coppoli također, Enciso koji se vec mjesecima povezuje sa nama ode za 16 u Chelsea.
Ne znam imam osjecaj da smo mogli puno vise sa novcima koje smo imali.
Ne znam, i ja bi radije Konea ali ocito nemaju u planu potrositi toliko na jednog igraca, ovako ce vjerojatno 50ak mil potrosit na njega i nekog stopera i to je to, iako opet fali zamjena za Hakana, a ako misle koristiti Sucica tu onda ce biti veliki problem.
A uz to ovoj ekipi fali neki flashy igrac, Lookman bi bio pun pogodak ali od toga nema nista, onaj mali iz Monaca je preskup.
Edit:
Realno kad pogledas mercato je stvarno velika nula, mozda ovi igraci napreduju pa za jedno sezonu budu prvotimci ali nama su nakon onog ponizenja u finalu LP i sezone za zaborav trebala 3 nova igraca u prvih 11 i prodaja igraca koji su svoj vrhunac dozivili a vec ulaze u godine kad za njih ne mozes uzeti sljedece sezone neku veliku lovu.
Jbt Cherki je iz Lyona presa u City za 36 mil €, i placu koju smo mi ponudili Lookmanu, pa znao si da Lyon ima problema sa financijama i da ce biti prodaje zasto nismo pokusali barem. Lik bi bio instant pojacanje za prvih 11 i ogromno osvjezenje. Ganjas Leonia 2 sezone spominjes ponude od 40+ mil on na kraju ode za 30 u drugu ligu. Coppoli također, Enciso koji se vec mjesecima povezuje sa nama ode za 16 u Chelsea.
Ne znam imam osjecaj da smo mogli puno vise sa novcima koje smo imali.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I mene je ovaj odmah podsjetio na Kondogbiju i on je ovako kontrolisao loptu jednom nogom. Druga mu ni za sta ne sluzi izgleda. Ne vidim uopšte Kovačića u njemu. Ne vidim ni da je brz, ima velik korak pa može napravit prednost u startu, ali čim trči na duže relacije brzo ga se sustigne. Makar je fizicki jak pa ce se moc nametnut u duelu nadam se, za razliku od Asllanija koji je bio duh na terenu.
Svakako dolazi za klupe, nisu velika očekivanja. Isto ko i za Henriquea.
Ima jos 10ak dana do kraja merkata ali meni je nerealno da nismo doveli ni jedno pojačanje za prvih 11, a ocekivao sam barem jedno.
Svakako dolazi za klupe, nisu velika očekivanja. Isto ko i za Henriquea.
Ima jos 10ak dana do kraja merkata ali meni je nerealno da nismo doveli ni jedno pojačanje za prvih 11, a ocekivao sam barem jedno.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nije ni Kovacic nesto pretjerano brz ali ima **** akceleraciju i ona prva 3 koraka kad se oslobodi od protivnika gdje izgleda kao da se torpedira, upravo po tome me podsjeca na njega.
Ne znaci nista ali eto.
Ne znaci nista ali eto.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Bar mu prezime valja podsjeca me na mladost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.