Nekad Lijanovici, sad ovi.
Isto tako i B i S komponenta imaju svoje dobavljače.
I na kraju sve to mahniti narod plati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11Nekad Lijanovici, sad ovi.
I na kraju sve to mahniti narod plati![]()
Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremomVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 02:15Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11Nekad Lijanovici, sad ovi.
Nešto mi se ne uklapa da je 2013 godine tolika cifra bila potrebna za jedan Touareg , jedan Phaeton i dva Passata da su 100 puta full fullova , 485 hiljada de ba nemoj me zayebavati ...kraljttbvb je napisao/la: ↑21 avg 2025, 05:28Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremomVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 02:15Jesi vidio cifre za 4 auta ?kraljttbvb je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:11
![]()
Ja kad sam bio u srednjoj skoli, babo od ovog jednog skolskog kupio auto. Radio u nekom kantonalnom ministarstvu i nastimali mu da kupi auto za 10 000 KM, a vrijedilo je bar duplo vise. Ono par godina staro, ali po tadasnjem nekom pravilniku cim auto predje 100 000 kilometara, nije vise sigurno za ministra i mora se mijenjati. A onda bi ta auta ovi iz ministarstva za smijesne cifre dobijali![]()
Nije ovo nista novo sto smo vidjeli u ovom video klipu...
Izvlace pare iz budzeta. A takav zakonski okvir napravili da je sve legalnoVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2025, 10:05Nešto mi se ne uklapa da je 2013 godine tolika cifra bila potrebna za jedan Touareg , jedan Phaeton i dva Passata da su 100 puta full fullova , 485 hiljada de ba nemoj me zayebavati ...kraljttbvb je napisao/la: ↑21 avg 2025, 05:28Hoce ljudi da se voze sa full, full, full opremom![]()
Ja kad sam bio u srednjoj skoli, babo od ovog jednog skolskog kupio auto. Radio u nekom kantonalnom ministarstvu i nastimali mu da kupi auto za 10 000 KM, a vrijedilo je bar duplo vise. Ono par godina staro, ali po tadasnjem nekom pravilniku cim auto predje 100 000 kilometara, nije vise sigurno za ministra i mora se mijenjati. A onda bi ta auta ovi iz ministarstva za smijesne cifre dobijali![]()
Nije ovo nista novo sto smo vidjeli u ovom video klipu...
Molim da se ne kopira režim Ace Vučka, fala.Policija zaustavila kolonu traktora koja je krenula pred Vladu KS: Spriječen protest poljoprivrednika
Zabraniti kupovinu auta za politicareAsteriks je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:14Budžet za poljoprivredu FBiH iznosi 182 miliona, od potrebnih 300 miliona KM.
Budžetska izdvajanja za istraživanje i razvoj Federacije iznose negdje oko 50 miliona, od prijeko potrebnih 250 miliona.
Vladi FBiH treba zabraniti kupovinu vozila. Svima uzeti bicikla od max 200 eura, da ih održavaju iz svog dzepa, te da ih vrate po isteku mandata.
Bradarin kabinet ima Audi A6 (C8) 55 TFSI, benzinca sa blagom potoporom elekromotora, od 340 KS.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.