Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
U odbrani je odigrao strasnu partiju danas.
- superFrankie
- Kontakt:
Odlicna partija Dedica na desnom beku, taman da zacementira mjesto lijevog krila u reprezentaciji
Borben, disciplinovan, brz.
Cista 10ka.

Cista 10ka.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan večeras. Drugi igrač na beku u odnosu kad igra na krilu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Deda majstore 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar, bez greske.
A isto su ga u Benfici namazali i naucili pokvaroscu vise nego Austrijanci za 23 godine
A isto su ga u Benfici namazali i naucili pokvaroscu vise nego Austrijanci za 23 godine

Ozbiljna igra, da odigra ovako sezonu u kontinuitetu, bez povreda, samo nebo je granica.
-
- Kontakt:
Za to je kriv Nodi jer je tvrdio da bi Dedara bio korisniji na krilu.
I Barba sad ne odstupa milimetra od te ideje.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja sam uvjek tvrdio da su nam Dedic i Seo pola repke ali na svojim pozicijama. Sredina je problem, Sunjic na svoj poziciji vise nego dobar za nase uslove.
Sad evo imamo sasvim solidna krila, ne bas iskusna.
Sad evo imamo sasvim solidna krila, ne bas iskusna.
Ako Bog da uz ovakve predstave u kontinuitetu, top klub ne gine.
Haha brate mislio sam na desnom krilu, a na lijevom da se proba19vendetta87 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:59Za to je kriv Nodi jer je tvrdio da bi Dedara bio korisniji na krilu.
I Barba sad ne odstupa milimetra od te ideje.![]()
Dokazalo se da lijevo ne moze i nadam se da nece lijevo vise nikad igrati ni beka ni krilo
Samo desno i to je to
Neka igra desnog beka, najbolje mu to lezi
Sad imamo Memica na desnom krilu i to je super, jer obojica mogu naprijed nazad u fazi odbrane i napada
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Brutalan veceras
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Što će mu top klub pored Benfice koja igra prelijep fudbal već godinama.
Pogotovu kad se vidi da mu leži njihov stil igre.
Benfica do penzije.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Beduin
- Kontakt:
Onu sezonu kad su igrali LP sa Milanom u grupi, a on odigrao fenomenalnu sezonu steta sto tad nije isao stepenicu vise ili da ga je tad zaobisla povreda i jos 1 vrhunska sezona u Salzburgu, Bog sami zna gdje bi sad igrao.
Ovakvi bekovi koji su odlicni u fazi napada, a dosta je napredovao i u odbrani, radilice na terenu su suho zlato u moru skarta. Godine su na niegovoj strani, samo od zdravlja ce zavisiti njegova karijera jer sve ostalo ima.
Ovakvi bekovi koji su odlicni u fazi napada, a dosta je napredovao i u odbrani, radilice na terenu su suho zlato u moru skarta. Godine su na niegovoj strani, samo od zdravlja ce zavisiti njegova karijera jer sve ostalo ima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kad su svi zdravi mi imamo sasvim solidnu repku sa finim potencijalom. Medjutim ako ti otpadne Kolasinac ili Dedic zamjena njihova su igraci koji su klupa u Sturmu, cvajti itd i mi odma padnemo na nivo Kipra i slicno…
U prvih pet utakmica u sezoni nisu primili gol.
Klasično lijevo krilo.
-
- Kontakt:
Nisam imao priliku sinoć gledati utakmicu, ali raduje me da je imao još jednu odličnu partiju u nizu. Vidi se da mu je Benfica sjela k'o budali šamar
Inače, ispratio sam mini dokumentarac Marseja koji objavljuju na svom yt kanalu o sezoni 2024/25. Samo sam se uvjerio koliko je De Zerbi lud i bez takta, kakav samo bezobrazan i nadmen odnos ima prema igračima, samo se dernja, pravi haos po svlačionici, istjeruje ih sa treninga zbog svake sitnice. Još povrh svega čitam da su se Rabiot i Rowe potukli nakon izgubljene utakmice sad protiv Rennaisa... Očigledno je u svlačionici rusvaj. Drago mi je da se Amar izvukao iz te sredine, a bolje od Benfice sigurno nije moglo.

Inače, ispratio sam mini dokumentarac Marseja koji objavljuju na svom yt kanalu o sezoni 2024/25. Samo sam se uvjerio koliko je De Zerbi lud i bez takta, kakav samo bezobrazan i nadmen odnos ima prema igračima, samo se dernja, pravi haos po svlačionici, istjeruje ih sa treninga zbog svake sitnice. Još povrh svega čitam da su se Rabiot i Rowe potukli nakon izgubljene utakmice sad protiv Rennaisa... Očigledno je u svlačionici rusvaj. Drago mi je da se Amar izvukao iz te sredine, a bolje od Benfice sigurno nije moglo.

Takvi su TalijaniCoolpanda24 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 15:29Nisam imao priliku sinoć gledati utakmicu, ali raduje me da je imao još jednu odličnu partiju u nizu. Vidi se da mu je Benfica sjela k'o budali šamar![]()
Inače, ispratio sam mini dokumentarac Marseja koji objavljuju na svom yt kanalu o sezoni 2024/25. Samo sam se uvjerio koliko je De Zerbi lud i bez takta, kakav samo bezobrazan i nadmen odnos ima prema igračima, samo se dernja, pravi haos po svlačionici, istjeruje ih sa treninga zbog svake sitnice. Još povrh svega čitam da su se Rabiot i Rowe potukli nakon izgubljene utakmice sad protiv Rennaisa... Očigledno je u svlačionici rusvaj. Drago mi je da se Amar izvukao iz te sredine, a bolje od Benfice sigurno nije moglo.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.