lijepi mostar
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemozes ti jarane bit nikakav napadac ako covjek sa 30 kg i 1,67 naskoci tebe a ti 2 metra, KEREMEH je jaci od Laneta u duelu..
Koliko je dobar govori dovoljno da ce do zadnjeg dana ugovora bit u FK SARAJEVU, ko i seebedzic samo sto Lane posle nas pravac celik il jedinstvo
Koliko je dobar govori dovoljno da ce do zadnjeg dana ugovora bit u FK SARAJEVU, ko i seebedzic samo sto Lane posle nas pravac celik il jedinstvo
Zamisli ti kakva je to bolesna i umno poremecena porodica kada sinu da ime Sabrija jbt tito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad nesto kontam da mu je brat normalan i da udruze snage.. mi bi isli sa helikopterom na tekme do 100 km a bl tuzla mustar carter let sa trampovim avionom..
Zamisli Sanin kupi sirotinju rasproda cumez i okucnicu, promjeni boje i napravi nam B tim od njih, budu nesto ko graficar za zvezdu il lokomotiva za dinamo
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 21 avg 2025, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pjaca Mlinaric Kyeremeh
Ljaljic
Jatta Cimirot
Ljaljic
Jatta Cimirot
-
- Kontakt:
Upamet sabrija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sabrija, ime samo govori da je to nepismeno balisko prodano pasce.. Sabrija doi Vicu k u r c i nu nesunecenu, mozda ti da 200 km
Ovo za Pjacu je budalaština, decko moze igrati u Bešiktasu i za jos 20 top klubova.
Mokri snovi al hajd nek se nesto pise da malo maštamo.
Mokri snovi al hajd nek se nesto pise da malo maštamo.
Ovo je ekipa za ozbiljne evropske priče onda. Ako dođe to je jedna ozbiljna ekipa, koju ako se uigra, možemo očekivati da se ravnopravno nosi sa ekipama tipa PAOK i slično. Ako se uigra i da fizička sprema da izdrže utakmicu i ne crknu na pola drugog poluvremena.
Samo zakonom zabraniti da nam mediji daju etikete Galaktikosa i ostalih p.m., nemojte molim vas.
Samo zakonom zabraniti da nam mediji daju etikete Galaktikosa i ostalih p.m., nemojte molim vas.

I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
- Kontakt:
Topalovic
smrad balijski. Jelic u Var-iocu 
kriminalac od zadatka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Umjesto da predviđamo početnih 11 mozda bolje pitanje ko dobija crveni ili ko će napraviti penal?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ima li ko Sabrijin broj, da mi počnemo na vrijeme?
Sabrija nam je sudio 13 puta, imamo 11 pobjeda.
Ne dirajte ništa.
MNON
Valjda nas ne nag*zi 14ti put.Noke995 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 11:26Sabrija nam je sudio 13 puta, imamo 11 pobjeda.
Ne dirajte ništa.
Samo mi je nevjerovatno da skoro za svakog sudiju ima i broj i mail i adresa stanovanja, a imaju muda da rade ovo sto rade.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ma svi su jaki na rijecima. Ne zivimo u Londonu, u Sarajevu se tacno zna gdje koji sudija ili clan ovog komiteta sjedi, izlazi, trenira... i nikom dlaka s glave ne fali. Ljudi vole pricat "ja cu ovo, ja cu ono", a niko nece da rizikuje kaznu ili pritvor. Eno juce onaj Musin sin nasamarao Avdu Avdica, i sta ce mu to pomoc u zivotu?hibrid je napisao/la: ↑21 avg 2025, 11:28Valjda nas ne nag*zi 14ti put.
Samo mi je nevjerovatno da skoro za svakog sudiju ima i broj i mail i adresa stanovanja, a imaju muda da rade ovo sto rade.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, ErosViverosViv, mosarajvosa83 i 26 gostiju.