Nadam se samo da će se nakon skupštine, ma kakve odluke ona donijela, javno i poimenično objaviti rezultati glasanja. Imamo pravo znati ko je i kako odlučio o budućnosti kluba
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- grbavicka1921
- Kontakt:
Koje su opcije na stolu, ne znam fkt?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dok se mi koljemo jedni sa drugim i bavimo stvarima kao sto su Jel se bager pomjerio i sta ti ja znam kone dovode ljaice cimirote pjace...koliko god pranje Para bilo i sta sve ne, kroz godinu bit ce derbi al nesto slicno kao Real Madrid - Granada.... Pod hitno sportski segment stavit u prvi plan i sva ulaganja usmjeriti ka tome inace cemo zavrsit kao Hajduk vječna sprdnja Dinama
-
- Kontakt:
Objava na drustvenim mrezama je za blago pohvalu. Dobro je pa smo nesta napokon rekli a ne sutili.
Iako mislim da na grbavici mozemo uzeti gurbete, na kosevu, sa njihovom ovakvom ekipom, bice patnja za gledati. Ali do derbija jos mjesec dana, da Bog da im svi igraci tad bili suspendovani
Iako mislim da na grbavici mozemo uzeti gurbete, na kosevu, sa njihovom ovakvom ekipom, bice patnja za gledati. Ali do derbija jos mjesec dana, da Bog da im svi igraci tad bili suspendovani
kako da te ne volim
- grbavicka1921
- Kontakt:
Napokon smo s mudima!!!
Sklanjaj pseto s centra najdražeg travnjaka!!!!
Sklanjaj pseto s centra najdražeg travnjaka!!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nije na centru već u VAR-u što je još gora opcija
-
- Kontakt:
kakvi ba galacticosi, kakvo ovo sve, drago mi je sto smo jednom izasli sa Pocahontas i rekli nesto o sudijama, a za kone, oni kao sad jaki jel?
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Samo imaju bolja rjesenja na svim pozicijama osim na lijevom beku, lijevom stoperu i na golu. Nazalost to je tako, ali izaci sa mudima, izorati teren, slomiti kosti, razbiti glaveKajkutenjoyer je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:05kakvi ba galacticosi, kakvo ovo sve, drago mi je sto smo jednom izasli sa Pocahontas i rekli nesto o sudijama, a za kone, oni kao sad jaki jel?
kako da te ne volim
Kada je bio Sportski plan u prvom planu nije valjalo, kada je bio građevinski, opet nije valjalo. Dok se dva "plana kluba" ne "udruže" nema održivosti dugotrajnije od par sezona bljeska.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑21 avg 2025, 11:51Dok se mi koljemo jedni sa drugim i bavimo stvarima kao sto su Jel se bager pomjerio i sta ti ja znam kone dovode ljaice cimirote pjace...koliko god pranje Para bilo i sta sve ne, kroz godinu bit ce derbi al nesto slicno kao Real Madrid - Granada.... Pod hitno sportski segment stavit u prvi plan i sva ulaganja usmjeriti ka tome inace cemo zavrsit kao Hajduk vječna sprdnja Dinama
Bravo Zeljoooo!
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sta da ti odgovorim na ovu hrpu gluposti koje nemaju veze sa mozgom.Argentina je napisao/la: ↑21 avg 2025, 07:31Zelenis se pravo. Puno pljujes crvene, pljujes i ove retrde iz NiPa, a na kraju ce ti oni svi skupa pod ruku u koaliciju, pa ces i ti prestati da pljujes sve to.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:40Stranacki ili ne,mozes ga shvatiti kako hoces. Po meni su **** i jedni i drugi i mislim da sam to naglasio. Ali ovo sve ti je istina,i evo ako je tacna informacija ovo sto kaze @irfo, je zbog stanja u kantonu,gdje oni skulljaju za plate a kamo li za tribine.Argentina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:12
Malo ti je post previse stranacki. Nikoga nije briga za stranke i ministre, prolazni ljudi. Interesuje nas podrska klubu. Ni jedna stranka nam nije donijela dobro, nazalost nas je unazadila svaka i davala lazna obecanja.
Ovi sad su kao fol nesta poceli, imaju po meni jos fore 20tak dana, ako se ne promjeni nesto i niko ne oglasi, natovarati im se na kosti, jer kako su mogli slikati se i obecavati, neka sad rjesavaju.
Kliziste je od kad postoji grad zna se za kliziste. Jugoslavija ga je podupirala za prugu kad je nekad isla tuda. Sve se moze, pitanje volje i strucnosti.
Pride svemu ovome,vjeruj mi sa Magodom i tribinom ce biti jos more sranja. Vjeruj mi tenderske pripreme i procijene ukupnog iznosa,su vrlo vjesto skontane. Sve je skullje nego sto jeste.
Ali helem nejse. Tribina ce kasniti svakako. Mene investitor zanima i tu ne smijemo biti pasivni.
Iznosis informacije kao da su ti kucni racuni, ako vec tako dobro znas situaciju, idi u policiju i nakon toga posalji dokaze u medije, da ucinis dobro djelo za drustvo i drzavu. Prijavi kriminal i nepravilnosti.
Ti eto znas da li se zelenim. Mada ne znam sta bi tebi to znacilo. Cinjenice su takve kakve jesu. A to je da je ova vlast dovela kanton do bankrota.
Evo hoce li ti znaciti ako ti kazem da smatram da je SDA lopovska stranka. Najveca u historiji BiH i da NiP samo njihov jugend,zasnovan na temeljima SDA a silom prilika u koaliciji sa ostalim.A eto isto je cinjenica,da smo mi za vrijeme mandata te stranke bili najuspijesni klub u BiH. Vjerovatno je slucajnost,ne mislim ja da su oni nesta pomagali,znamo mi ko je bio njihov favorit. Niti oni imaju ikakvu zaslugu u tome ali potrefilo se tako.
Ja cu pljuvati vlast,dok god Zelju,Sarajevo i Bosnu ne vrate na staze stare slave. SNSD i HDZ su dokaz,da vlast moze uticati na sport.
Isto kada bi ja tebi bez nekog osnova rekao da ti imas interes sto branis trojku. Nemam pojma ni ko si,ni sta si.
Ne bi vjerovao,koliko puta u zadnje vrijeme iz privatnih razloga,nabijem i Aliju i Bosnu i sve sto ide uz to.
Pokusao sam biti fin i umjereno zelen,da mi se sta ne naljutis.
Sto se tice kucnih racuna,spremi se ti da zbog trojke,dobro guzove poturis da sve to ispratis. Valja nadoknaditi minuse koje su napravili.
On je u VAR sobi, bit će zanimljivo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Izgleda da Bandić neće biti VAR sudija u nedjelju. Svaka čast klubu na brzoj reakciji, uvijek treba javno govoriti o svim nepravdama, jer šutnja na nepravdu je isto što i odobravanje. Šta bi bilo da smo šutili protiv Veleža? Sve bi se zataškalo i ne bi niko o tome govorio. Štaviše, Velež umjesto da da otkaz onom papku iz Splita, oni mu čestitaju rođendan na zvaničnoj. Ali dobro, to više govori o njima, sve je već rečeno. Nećemo se ponavljati.
Što se tiče Zrinjskog i svih budućih utakmica, samo štancati saopćenja poslije sudijskih krađa, i ne samo saopćenja, već pisati FIFI, UEFI, Savezu, Tužilaštvu, samo pisati i ne šutiti. Dosta je više straha, koga se više mi bojimo, imamo armiju navijača koji stoje iza ovog kluba. Zamislite dokle smo se bili doveli kao klub u prošloj sezoni, kad smo se prepali toga hoće li se Vico naljutiti jer smo pobijedili Borac na našoj Grbavici i tako im oduzeli titulu. Kakav kompleks niže vrijednosti pa to je nevjerovatno. Koga boli briga jel Vico ljut, to je njegov problem, mi trebamo uvijek i protiv svakoga ići na pobjedu na Grbavici i to je to.
Što se tiče Zrinjskog i svih budućih utakmica, samo štancati saopćenja poslije sudijskih krađa, i ne samo saopćenja, već pisati FIFI, UEFI, Savezu, Tužilaštvu, samo pisati i ne šutiti. Dosta je više straha, koga se više mi bojimo, imamo armiju navijača koji stoje iza ovog kluba. Zamislite dokle smo se bili doveli kao klub u prošloj sezoni, kad smo se prepali toga hoće li se Vico naljutiti jer smo pobijedili Borac na našoj Grbavici i tako im oduzeli titulu. Kakav kompleks niže vrijednosti pa to je nevjerovatno. Koga boli briga jel Vico ljut, to je njegov problem, mi trebamo uvijek i protiv svakoga ići na pobjedu na Grbavici i to je to.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Meni nije jasno kako ove lopine dobijaju uefa sudijske znacke. Vala ovaj predsjednik UEFE ispade jos gore po nas jer se zmiri na Balkan i sve sta se desava sa sudijama jer je iz komsiluka umjesto da nas prve ustroji kako treba. A nadao sam se da ce fudbal progledati na ovim prostorima kad je on izabran na celo UEFE.
Klub poceo da se oglasava NAPOKON!!
Kasnimo poprilicno, ali samo da nastave.
Kasnimo poprilicno, ali samo da nastave.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ne interesuje me politika, a stranke jos manje. Isto a.ranje, drugo pakovanje.BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:41Sta da ti odgovorim na ovu hrpu gluposti koje nemaju veze sa mozgom.Argentina je napisao/la: ↑21 avg 2025, 07:31Zelenis se pravo. Puno pljujes crvene, pljujes i ove retrde iz NiPa, a na kraju ce ti oni svi skupa pod ruku u koaliciju, pa ces i ti prestati da pljujes sve to.BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:40
Stranacki ili ne,mozes ga shvatiti kako hoces. Po meni su **** i jedni i drugi i mislim da sam to naglasio. Ali ovo sve ti je istina,i evo ako je tacna informacija ovo sto kaze @irfo, je zbog stanja u kantonu,gdje oni skulljaju za plate a kamo li za tribine.
Pride svemu ovome,vjeruj mi sa Magodom i tribinom ce biti jos more sranja. Vjeruj mi tenderske pripreme i procijene ukupnog iznosa,su vrlo vjesto skontane. Sve je skullje nego sto jeste.
Ali helem nejse. Tribina ce kasniti svakako. Mene investitor zanima i tu ne smijemo biti pasivni.
Iznosis informacije kao da su ti kucni racuni, ako vec tako dobro znas situaciju, idi u policiju i nakon toga posalji dokaze u medije, da ucinis dobro djelo za drustvo i drzavu. Prijavi kriminal i nepravilnosti.
Ti eto znas da li se zelenim. Mada ne znam sta bi tebi to znacilo. Cinjenice su takve kakve jesu. A to je da je ova vlast dovela kanton do bankrota.
Evo hoce li ti znaciti ako ti kazem da smatram da je SDA lopovska stranka. Najveca u historiji BiH i da NiP samo njihov jugend,zasnovan na temeljima SDA a silom prilika u koaliciji sa ostalim.A eto isto je cinjenica,da smo mi za vrijeme mandata te stranke bili najuspijesni klub u BiH. Vjerovatno je slucajnost,ne mislim ja da su oni nesta pomagali,znamo mi ko je bio njihov favorit. Niti oni imaju ikakvu zaslugu u tome ali potrefilo se tako.
Ja cu pljuvati vlast,dok god Zelju,Sarajevo i Bosnu ne vrate na staze stare slave. SNSD i HDZ su dokaz,da vlast moze uticati na sport.
Isto kada bi ja tebi bez nekog osnova rekao da ti imas interes sto branis trojku. Nemam pojma ni ko si,ni sta si.
Ne bi vjerovao,koliko puta u zadnje vrijeme iz privatnih razloga,nabijem i Aliju i Bosnu i sve sto ide uz to.
Pokusao sam biti fin i umjereno zelen,da mi se sta ne naljutis.
Sto se tice kucnih racuna,spremi se ti da zbog trojke,dobro guzove poturis da sve to ispratis. Valja nadoknaditi minuse koje su napravili.
Ti si i imena naveo, bujrum prijavi ako znas neke stvari, umjesto tipkanja.
Prvak NR BiH: 1946
- gegenpressing
- Kontakt:
Prve vijesti su da je sve ok,možda i bude u rosteru za nedjelju,za Slogu sigurno.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Sukilovic i osmanovic stoperi. Bezveze se oglasavmo za sudiju, nema potrebe.
- mamonelafo
- Kontakt:
Braćo mila...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:41Sukilovic i osmanovic stoperi. Bezveze se oglasavmo za sudiju, nema potrebe.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Strumfinho i 12 gostiju.