BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TripleThreat
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la TripleThreat » 21 avg 2025, 03:50

Ghuraba je napisao/la:
21 avg 2025, 02:20
TripleThreat je napisao/la:
21 avg 2025, 01:24
Ni Bosnić nije Pjanića razmatrao. I još nekolicinu drugih igrača koji se sad pominju. Koliko se mogu sjetiti, tokom Bosnića je inkorporiran Roberson, Kamenjaš, Penava i Čampara, od ovih trenutnih igrača.

Ono čega se sjećam je da su Petrović nakon Hadžića i Vujošević dolazili sa nekim novim bazenima igrača u posljednjih 15-ak godina, ostali su manje-više prepisivali od proteklih selektora. To uključuje Bećiragića, Repešu (iako je kratko bio), Mulaomerovića i Ivanovića.
Bosnic kao bivsi trener je potpuno nebitan u ovoj prici, ali ako bas hoces - i on je trebao znati za standardnog clana prve njemacke lige i uputiti mu poziv. Vedran tad pozvao Filipa Adamovica i Muhameda Pasalica (vratio ih u reprezentaciju nakon dugo vremena) da pokusa nadomjestiti taj nedostatak Amerikanca. On je bio jedan od rijetkih nasih trenera koji se trudio da okupi sto bolji roster, usao je u to s puno zara i energije, ali se nazalost brzo ugasio. Beciragic za 3 godine otkako je tu doslovno nije isprobao nijedno novo ime, pa bar u nebitnim utakmicama da ga uvede 5 minuta. Tome svjedoci i cinjenica da na dva uzastopna Eurobasketa idemo haman s preslikanim rosterom.
Ali vidiš, ne sjećam se da je ikad Gordić bio na Bosnićevim širim spiskovima, nit nešto znam da se provlačilo kroz medije da ga je pokušao vratiti (ne ulazeći uopće u njegovo odazivanje, to je druga stvar), dok je Bećiragić u proteklih mjesec-dva izjavio da on jeste kontaktirao Gordića tek kada je došao na poziciju selektora 2022., sa neuspješnim ishodom. Eto i za Đedovića, kristalno jasno se sjećam da se još 2020. u onom Bahinom karantin serijalu intervjua "nudio" reprezentaciji i izrazio da je voljan opet igrati, a Bosnić je tada svakako bio selektor, međutim, ništa se nije spominjalo dalje oko njega. Ne ulazeći sad u suštinu da li je uopće mogao Đedović zaigrati ili ne, hoću da kažem da nije bilo baš nešto indikativno da se Bosnić oko njih dvojice zanimao, barem po informacijama dostupnim u medijma.

Ne pravdam ovdje Adisa, štaviše, na drugoj temi sam rekao da mu skauting/inkorporiranje igrača jeste jedna od selektorskih mana. Ali kao što rekoh, nije jedini. Eto Ivanović, koji je vjerovatno najveći trener koji je ikada vodio našu reprezentaciju, također nije proširivao bazen igrača. Mnogo manje trenersko ime, Aleksandar Petrović, je naprimjer doveo dosta novih korisnih, rotacijskih igrača u našu reprezentaciju koji su igrali kodinama kasnije, a mandati pomenutih trenera su slične dužine bili.
Samo bih volio da Adisa neko na nekom intervjuu pred polazak na Kipar pita: "Je li i sad nakon svih ovih problema pri stavu da ne bi zvao igraca iz Spanije, jer bi taj mogao uzeti minute Gegicu?!" Ovdje iskljucujem Djedovica iz price, nek to bude neki NN igrac koji nije osigurao odlazak na prvenstvo, ali ima kvalitet da bude pozvan. Bilo bi lijepo da shvati koliko je ta njegova logika bila besmislena.
Slažem se, a tu istu izjavu tj. Adisovo rezonovanje/obrazloženje za nepozivanje Đedovića (ili bilo kojeg drugog igrača koji može doprinijeti) sam domah kritikovao ovdje iz nekog drugog razloga, prije svega zbog sopstvene kontradiktornosti - pozvao je Kondića. Dakle Kondić koji je također bek i koji bi potencijalno hipotetički također nekom oduzimao minute, ne bi bilo problem da se priključi ekipi i uredno je dobio poziv? Sam je onda taj svoj "rezon" pogazio konkretnim postupkom.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 21 avg 2025, 04:19, ukupno mijenjano 1 put.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 21 avg 2025, 04:06

lumani je napisao/la:
21 avg 2025, 02:54
zasto nema Campare ?Decko je uvijek bio korektan
Ne znam zašto ga nema, ali nije to ni blizu bitnih stavki. Arslaganić je očito dobio prednost ispred njega, a obojica su igrači koji nisu dostojni kvalitetom za EB, sa iznimkom da Čampara važi za nekog šutera. Mada i taj šut je izostao u bilo kakvoj konkretnijoj utakmici kada mu je data prilika. Zadnje evidencije iole neke produktivnosti su bile kvalifikacione utakmice pod Bosnićem protiv B/C rostera protivničkih reprezentacija.

Ima bolji šut od Arslanagića, ali je tromiji i snalazi se čak i lošije u presingu od Arslanagića, a i Arslanagić je u tome loš. U biti, obojica su dvanaesti igrači u najboljem slučaju realno, s tim što je za naše potrebe možda ipak potrebniji Sani, zbog penal završnica i utakmica na zadnji posjed gdje se treba pogoditi šut izvana.

KimJongEsmer
Kontakt:

Post Postao/la KimJongEsmer » 21 avg 2025, 05:56

Masqareda je napisao/la:
21 avg 2025, 01:13
PikachuSA je napisao/la:
20 avg 2025, 21:12
Nakon pročitanih xy stranica, moram ovo napisati.

Nemojte kukati kako nemamo sreće. Sreću treba zaslužiti. Da su svi bili odgovorni i radili šta su trebali kao što nisu, ne bi imali ni 20% problema koje sad imamo.

Prijateljski savjet je da ispratite Eurobasket bez ikakvih očekivanja i/li kidanja živaca. Ako šta naprave, dobro i jeste.

Ako ne, oni su krivi. Skoro svi, čast izuzecima. Od saveza koji neće prstom da makne da riješi stranca, izgladi nesuglasice u ekipi, riješi pasoše... Od Bećiragića koji vrti 7-8 igrača čitavu utakmicu i zaziva Allahovu pomoć kao da će nam Allah poslati 4-5 meleka da nam rotaciju popune... Od Muse koji se baš ove godine odluči oženiti, okasni na pripreme i fasuje povredu zbog toga... Od Nurkića koji glumi patriotu, a za 20 dana hoće da kompenzira što je pola godine gladio m*da...

Bog pomaže ekipe koje se bore, koje su profesionalne i maksimalno ozbiljno pristupe pripremama, a ne ekipe koje se ponašaju i spremaju kao naša za ovaj Eurobasket.
Za eventualni neuspjeh na Eurobasketu nemojte kriviti Boga, sihir, (ne)sreću, obruč, loptu, vanzemaljce... Krivite naš šugavi mentalitet koji nam je prepreka da od ove zemlje napravimo državu.
To je to bruda. Plus nepravda prema Garzi.
Masqareda je napisao/la:
20 avg 2025, 16:47
Roberson ima 37 godina al je nekim opet bolja opcija od Garze jer je play. Al dobro nakon sto se obrukamo bice yebavanja od svih za ovih gluposti koje Aziz izvodi. I Musa da se odazvao kad je trebao umjesto glupiranja sa svadbom drugacija bi mu sudbina bila. Poluprofesionalac Nurkic je posebna prica. Zayebava se pola godine umjesto da se doveo u formu. :yawn:
Ja necu ni gledati prvenstvo. :yawn:
Da nam je Zlatko Dalić selektor Musa i ne bi bio na svadbi, mlada ga ne bi izmuzla do zadnje kapi. Ne bi bio operisan i bio bi na EP :mrgreen:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 21 avg 2025, 06:17

TripleThreat je napisao/la:
21 avg 2025, 03:50
.
Zato sto je Gordic zatvorio vrata reprezentacije 2 mjeseca prije nego sto ce Bosnic sjesti na klupu iste. Nije bilo smisla 'moliti' nekog ko je jucer pljuvao po onome gdje si ti upravo dosao. Adis je mozda mislio da je u tih 4-5 godina ohladio glavu i da postoji sansa da ponovo zaigra. Sto se tice Djedovica, tad nije postojala opcija dvojnog drzavljanstva u Njemackoj. Recimo, sjecam se da je Vedran tad na skracenim spiskovima redovno imao Talica, Durmu, Sikirasa itd. Znao im je dati priliku i da zaigraju. Njih trojica su mogli igrati barem aba ligu, ali raznorazne okolnosti su doprinijele da to tako ne bude. Nejse, da ne idem dalje u OT. :D

Btw, ne znam je li zvanicna informacija da se do danas mora dostaviti konacan spisak fibi. Zna li neko drugi? Ja sam to ovih dana procitao na nekom portalu, ali sad kontam da to i nema bas nekog smisla, jer se jos uvijek igraju pripremne utakmice i postoji mogucnost novih povreda. Logicnije je da se dan prije prve utakmice dostavi konacan spisak. Ako je tako, onda angazovati Konakovica da zavrsi pasos za Djedaja, vidio sam da je vec u opasnom treningu. :mrgreen: Malo me pucala neka nostalgija, pa sam gledao utakmice protiv Hrvatske 2011., protiv Gruzije obje u kvalifikacijama itd. Bio nam je on tad bas bitan igrac. Imao je nekih segmenata u igri koji bi npr. preporodili i Gegica i Atica danas. S druge strane, cigle s trojke je ispaljivao haman u 5 deka s Gegom. :mrgreen: Uh kako je Teletovic tad strasno igrao i redovno isao na 25+ poena. Btw, zanimljivo mi je bilo vidjeti da je Keno Bajramovic imao bas bitnu ulogu na tom prvenstvu 2011., a to mu je bilo zadnje sto je odigrao u reprezentaciji jer na EB 2013. nije igrao. Covjek se s 30 godina oprostio od drzavnog dresa, a recimo Nurkic vec sad ima 31...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 avg 2025, 07:46

Roberson ce na narednom eurobasketu imati 41 godinu :kafa:
Mi jos uvijek svaki mec mozemo imati rotaciju od 10 igraca kao mnoge druge ozbiljne reprezentacije ako to Beqir bude htio i smio.
Taman da Arslnagicu pusti 6-8 minuta, Adinu 12 min, a rezervnoj cetvorki do 15 min.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 21 avg 2025, 07:58

Veća je misterija kako naši "stručnjaci" koji "rade" u klubovima već 20 godina ne mogu proizvesti solidnog playa? Zadnji kvalitet su bili Terzić/Mirković sve poslije nije ni za quartz bilo.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 avg 2025, 09:30

PikachuSA je napisao/la:
21 avg 2025, 01:00
Drape je napisao/la:
20 avg 2025, 23:59
Da li bi pred utakmicu sa Italijom bilo zgodno pitati Adisa kakve uspomene ima na utakmicu sa eurobasketa kad smo igrali sa Italijanima za prolaz, Marković ubacio 22, vodili pred kraj i onda je naš playmaker bacio jednu loptu u bunar, pa izgubio loptu prilikom prevođenja, Italijani pogodili što su trebali i na kraju postali prvaci Europe :kafa:
Tražio sam po YouTube snimke naših utakmica sa Eurobasketa 1999 ne bih li našao šta (uspio samo naći protiv Hrvatske). Vidio sam na Wikipediji da smo bili itekako konkurentni na tom prvenstvu i da smo imali dobru ekipu (nisam bio ni rođen te 1999., a kamoli da sam gledao :mrgreen: ). Šteta što nismo uspjeli napraviti više...
Volio bih vidjeti tekmu protiv Italije, pogotovo taj finiš...
Ako neko slučajno ima snimljeno na VHS ili nešto slično, nek okači na YouTube.
Nema nigdje i ja sam trazio...Ma bili sila,bas se igralo srcem i ginulo za dres, pobjeda u Splitu u kvalifikacijama medju najdrazim rep u svim sporotvima. Bili smo i protiv Hrvatske na EB dobri....al i to nazalost izgubili

Ne mogu se sad sjetit sta je tacno bilo s turcima al
znam da smo se raspali tipa nismo ubacili ni 50 poena

Bilo je dobrih ekipa i ona sa Mrsicem generacija je bila odlicna, al jbg tad drugi sistem bio...4 u grupi ti autsajder.

Sta mi vazda ostaje u sjecanju, da smo top igrali prvo pol i onda raspad totalni. Bukvalno neke utakmice koje sad kad pogledam vidim da smo izgubili po 25 razlike, a sjecam se da smo vodili dobar dio utakmice :D

Meni je ostalo i u sjecanju tuca s grcima kad smo zavrsili sa 2 igraca :D Nemoj me drzat za rijec mislim da smo cak vodili na poluvremenu i na kraju izgubili 30 razlike
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 avg 2025, 09:44, ukupno mijenjano 3 puta.
=\_1921_/=

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 avg 2025, 09:33

meecko je napisao/la:
21 avg 2025, 07:58
Veća je misterija kako naši "stručnjaci" koji "rade" u klubovima već 20 godina ne mogu proizvesti solidnog playa? Zadnji kvalitet su bili Terzić/Mirković sve poslije nije ni za quartz bilo.
zato sto to nije samo problem strucnjaka, vec i ekipa koje tim igracima moraju dati sansu na vecem nivou...malo je teze "sakriti" mladog na toj poziciji nego na ostalim jbg...pa Gordic je u buducnosti igrao u ABA sa 18 godina, po 5-10min kako kad, ali je dobijao tu sansu da se razvije, pa je sa 20 vec igrao 20 u prosjeku bas sad gledam evo na stranici, ali dobro se sjecam da su ga celicili tako sto je pocinjao utakmicu, valjda tad moze najmanje usrat, dok kod nas mladi dobijaju sansu tek ako je nedostizna prednost, tako se igrac ne pravi

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 21 avg 2025, 09:46

Prevelika ocekivanja sam imao od ovog EB, previse me je razocaralo sve ovo sa Musom...

Ali na kraju, sta je tu je, znala je ekipa odigrat dobro i u oslabljenom sastavu u zadnjih nekoliko godina.

Ocekivanja su svakako smanjena, ali nadacu se da ipak nekako mozemo izaci iz grupe.
Za to nam treba smrtno ozbiljan Nurkic... problem je sto on ne djeluje previse ozbiljno u zadnje vrijeme... kako mu karijera odmice... Valjda se nekako uozbilji za ovaj EB...poslije moze da se zahebaje sa ispucavanjem trica u NBA – sto se mene tice.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 avg 2025, 10:08

JohnCleese je napisao/la:
21 avg 2025, 07:46
Roberson ce na narednom eurobasketu imati 41 godinu :kafa:
Mi jos uvijek svaki mec mozemo imati rotaciju od 10 igraca kao mnoge druge ozbiljne reprezentacije ako to Beqir bude htio i smio.
Taman da Arslnagicu pusti 6-8 minuta, Adinu 12 min, a rezervnoj cetvorki do 15 min.
U tih 8 minuta ces prokockati sve sto su uradio u ostale 32 minute...
Taj momak u KK Bosni nije igrao vise od 5 minuta u playoffu protiv Sirokog i Igokee, a da igra protiv Spanije, Grcke i Italije...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 avg 2025, 10:12

Stvarno ne vidim zasto je drugi krug nedostizan. Ozbiljnije pristupiti Kipru, pokusati iznenaditi Spaniju, na prijateljskom nivou odigrati protiv Italije i Grcke, i spremno docekati Gruziju za konacan okrsaj. Ne vidim zasto je Gruzija nepobjediva. Ocekujem ovo prvenstvo da Alibegovic u ove 3 utakmice ide 20+ i to bi bila adekvatna zamjena za Musu. Decko fino udje u seriju trica, nezaustavljiv je....samo mu je potrebno pronaci kroz igru. Roberson, Lazic i Alibegovic tricama, Atic i Gegic prodorima, Kamenjas, Halilovic i Nurkic pod kosem. Sasvim korektan spektar za 3 od 5

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2025, 10:21

PikachuSA je napisao/la:
21 avg 2025, 01:00
Drape je napisao/la:
20 avg 2025, 23:59
Da li bi pred utakmicu sa Italijom bilo zgodno pitati Adisa kakve uspomene ima na utakmicu sa eurobasketa kad smo igrali sa Italijanima za prolaz, Marković ubacio 22, vodili pred kraj i onda je naš playmaker bacio jednu loptu u bunar, pa izgubio loptu prilikom prevođenja, Italijani pogodili što su trebali i na kraju postali prvaci Europe :kafa:
Tražio sam po YouTube snimke naših utakmica sa Eurobasketa 1999 ne bih li našao šta (uspio samo naći protiv Hrvatske). Vidio sam na Wikipediji da smo bili itekako konkurentni na tom prvenstvu i da smo imali dobru ekipu (nisam bio ni rođen te 1999., a kamoli da sam gledao :mrgreen: ). Šteta što nismo uspjeli napraviti više...
Volio bih vidjeti tekmu protiv Italije, pogotovo taj finiš...
Ako neko slučajno ima snimljeno na VHS ili nešto slično, nek okači na YouTube.
Nema prijatelju, nazalost.
Tu utakmicu koja je bila za prolaz grupe jer smo i mi i Iatlija imali nule cini mi se je poceo danasnji selektor, inace ispodprosjecni plej i bili smo u bunaru.
U drugom poluvremenu Sabe uvodi Damira/Abdulkerima Mirkovica igraca KK Bosna, koji na pleju igra ono sto i plej treba, odbranu i prenos lopte i stizemo talijane i prestizemo.
Čini mi se minut i po do kraja, imamo +1 i napad i Sabe vadi Mirkovica i uvodi Adisa.
Neko je iznad napisao epilog, Adis jednu loptu baca u bunar, idemo na -1, slijedeci napad greska u vodjenju kradu mu loptu i to je -3 i kraj utakmice za nas. Italija prolazi grupu i postaje prvak Evrope.
Tada je i Sabe rotirao max 7 igraca, 8. bas u prijekom slucaju da igra.
2025 godina a nama je Adis selektor to je najveci poraz ove reprezentacije. Njegova najveca mana je bahatost i tvrdoglavost te jako loša rotacija za koju je i u par intervjua dokazao sa izjavama ko ce igrati Gegiceve minute.
Nama treba selektor kod kojeg ce se boriti za minute a ne kod kojeg ce igraci imati rezervisane minute. Ako to shvatimo u 2025 imat cemo sansi i za SP i naredno EP. Za ovo se treba fokusirati na Gruziju i probati proci grupu, to je ravno medalji sa ovako sakatim rosterom.
On nakon EP treba biti bivsi, meni bi licno letio sada 7 dana prije EP zbog gore navedenih razloga pa neka Firke vodi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 avg 2025, 10:34

Joj ovdje se spominju neke Campare, Đedovići, Sulejmanovići..
@admini, dajte neku tebu BiH na Eurobasketu, ali samo za ove koji prate košarku.. neka ostanu ovdje ove Čampare i Đedovići..
Uslov za pristup temi da bude neki basketball test općeg znanja..

Viking4
Kontakt:

Post Postao/la Viking4 » 21 avg 2025, 10:35

Sramota je kako su se ponijeli prema dresu repke ovi manekeni koji su se kleli u patriotizam uz Tifu poslije Hrvatske. Najviše boli što smo fakat imali šansu iznenaditi na ovom prvenstvu a najvise su zakazali oni od kojih se najviše očekuje...Zanima me sta to kroz glavu prođe Nurkicu kad odluči da u ovakvoj situaciji proseta Sarajevom sinoc...Musa se ženi 10 dana...Adis selektor..to je samo po sebi smiješno. Nadam se da će na ovom prvenstvu Amar odigrati dobro, otvoriti sebi put za dalje jer je dečko svojim radom to fakat zaslužio, nadam se 20+ od njega, a kao što bi selektor rekao kao plan za prolaz grupe nek nam je Allah dragi na pomoći. Šansa još uvijek postoji, mala ali postoji...
Čovjek kojem je 15.10.2013. najsretniji dan života.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tabletu Tim Duncana.

Viking4
Kontakt:

Post Postao/la Viking4 » 21 avg 2025, 10:42

Nurkić, Arslanagić, Alibegović, Atić, Halilović, Gegić, Penava, Vrabac, Robertson, Hrelja, Kamenjaš, Lazić.

Na hajr.
Čovjek kojem je 15.10.2013. najsretniji dan života.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tabletu Tim Duncana.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 avg 2025, 10:46

A sto Garza, Biberovic i Teletovic nisu pozvani? :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 avg 2025, 10:46

Ovdje ce objektivno 10 igraca biti na terenu. Hrelja i Arslanagic nema sanse. Morat ce i Penavu vise ubacivati, s obzirom na okolnosti. Sastav vise manje ocekivan, osim naravno Muse.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 avg 2025, 10:55

Da se Adisa pitalo mi se ne bi ni kvalifikovali na ovaj euro.Pa ona njegova prva utakmica protriv hrvatske , taj spisak je bio odma za otkaza.Loncar i Sejfic minuti pored Marica nas umal nisu kostali plasmana.
Evo samo primjer Jure Zubca koji kad je igrao znj lige nidje veze tamo dobivao redovno poziv.Sad konacno u Bosni odigrao finu sezonu, cak se ustalio u finalu u petorku sad ga nema nigdje na spisku
Za taj dvomec sa hrvatima nisu sredili amerikanca, djedovic mogao igrati nisu sredili, a svi ovdje govore koga briga ko je 10 igrac i kasnije.E pa vidi da je sad problem

Bolan mi isti roster 2 eurobasketa zaredom imamo, covjek nista 3 godine nije radio,aposlutno nista

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 avg 2025, 10:58

DamirT je napisao/la:
21 avg 2025, 10:46
Ovdje ce objektivno 10 igraca biti na terenu. Hrelja i Arslanagic nema sanse. Morat ce i Penavu vise ubacivati, s obzirom na okolnosti. Sastav vise manje ocekivan, osim naravno Muse.
Ko da gledam nece njemu Penava vidjeti parketa, on i Vrabac ce dobiti po koju minutu tako da ide opet prvenstvo sa 7-8 igraca u rotaciji. Do Gruzije ce disati na skrge.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Drum, lumani, TripleThreat, Vaya i 34 gosta.