BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pametnomdosta
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la Pametnomdosta » 20 avg 2025, 23:13

Vaya je napisao/la:
20 avg 2025, 23:05
Pametnomdosta je napisao/la:
20 avg 2025, 22:58
MElloo je napisao/la:
20 avg 2025, 22:42
Maric nikad na spisku bih reprenzetacije nije bio.
Djedovic se moze sredit za 2 dana ali Adis nece
Hrelja i Arslanagic nisu ni top 20 igraca nase lige,kamol ostalo.Ljudi dragi ovaj mali Hrelja je igrao prvu ligu republike srpske ove godine...

Iduci eurobasket je za 4 godine, kakve su nam godinama mladje selekcije bog zna sta ce tada biti.Mozda se i ne plasiramo.Mozda je ovo zadnji euro za nas u narednih 10 godina.
I sad treba opravdavat ovakvo ponasanje i govorit ima ko hoce bore se srcem ma daj
Ja nisam spomenuo da se bore srcem i sl. Kažem da ovu ekipu niko neće lako dobiti i da se i oni nešto pitaju. Džedovića ako si gledao, ne može meda, star, nepokretan, trom.
Hrelja nije trebao uopće biti u ovom rosteru, svi su mislili da Musa ide i dotjeralo se do toga da u zadnji tren dijete upadne ni kriv ni dužan, po meni neka ga, vrijeme je pred njim. Arslanagić, momka ovdje peru bez ikakvog razloga, on ne stavlja sam sebe u ekipu, želim mu da demantuje svakoga ovdje koji je protiv momka pisao i blatio ga...
Arslanagica niko ne blati...ali on realno nema sta traziti ovdje...ako nema ko da ide - neka ide i on kao 3 play ili Campara...svejedno je...ali pricati da ga neko blati ili ismijava, ja ne znam jesi li ti gledao sada utakmicu protiv VB u Belgiji...ja sam mislio da ce poginuti u jednom trenutku...ono sto je on radio/pruzao u one 2 utakmice u Belgiji...uz svo duzno postovanje sam mogao i ja odraditi, koji rekreativno igram kosarku...
Ma u pravu si nema šta, ali na predhodnim stranicama ga ubiše nogama, bavio sam se profesionalno i znam šta ovakav narativ znači igraču, nadam se da ne prati forum.
Opet, stručni štab ga je ostavio iz nekog razloga, ja im vjerujem, kao što vjerujem ovim momcima koji će ići na EB, naravno bez Muse to je druga dimenzija, veliki hendikep, skoro nedoknadiv.opet u duši neki filing da oni ipak mogu iznenaditi.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 avg 2025, 23:35

Vaya je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
20 avg 2025, 22:42
Maric nikad na spisku bih reprenzetacije nije bio.
Djedovic se moze sredit za 2 dana ali Adis nece
Hrelja i Arslanagic nisu ni top 20 igraca nase lige,kamol ostalo.Ljudi dragi ovaj mali Hrelja je igrao prvu ligu republike srpske ove godine...

Iduci eurobasket je za 4 godine, kakve su nam godinama mladje selekcije bog zna sta ce tada biti.Mozda se i ne plasiramo.Mozda je ovo zadnji euro za nas u narednih 10 godina.
I sad treba opravdavat ovakvo ponasanje i govorit ima ko hoce bore se srcem ma daj
Ja nisam spomenuo da se bore srcem i sl. Kažem da ovu ekipu niko neće lako dobiti i da se i oni nešto pitaju. Džedovića ako si gledao, ne može meda, star, nepokretan, trom.
Hrelja nije trebao uopće biti u ovom rosteru, svi su mislili da Musa ide i dotjeralo se do toga da u zadnji tren dijete upadne ni kriv ni dužan, po meni neka ga, vrijeme je pred njim. Arslanagić, momka ovdje peru bez ikakvog razloga, on ne stavlja sam sebe u ekipu, želim mu da demantuje svakoga ovdje koji je protiv momka pisao i blatio ga...
Arslanagica niko ne blati...ali on realno nema sta traziti ovdje...ako nema ko da ide - neka ide i on kao 3 play ili Campara...svejedno je...ali pricati da ga neko blati ili ismijava, ja ne znam jesi li ti gledao sada utakmicu protiv VB u Belgiji...ja sam mislio da ce poginuti u jednom trenutku...ono sto je on radio/pruzao u one 2 utakmice u Belgiji...uz svo duzno postovanje sam mogao i ja odraditi, koji rekreativno igram kosarku...
kada je Arci namucio Gruziju moze i Arsla :)

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 20 avg 2025, 23:40

lumani je napisao/la:
20 avg 2025, 23:35
Vaya je napisao/la:

Da ce Arslanagic namucit Baldwina ili njegovu zamjenu - nesto cisto sumnjam...ali eto da ide kao 3 play i nije steta...

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 20 avg 2025, 23:59

Da li bi pred utakmicu sa Italijom bilo zgodno pitati Adisa kakve uspomene ima na utakmicu sa eurobasketa kad smo igrali sa Italijanima za prolaz, Marković ubacio 22, vodili pred kraj i onda je naš playmaker bacio jednu loptu u bunar, pa izgubio loptu prilikom prevođenja, Italijani pogodili što su trebali i na kraju postali prvaci Europe :kafa:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 avg 2025, 00:03

lumani je napisao/la:
Vaya je napisao/la:

Arci je tad pogodio 2 skok suta sto Arsla ne moze ni u snovima :mrgreen:
On da ima skok sut mozda bi mogao biti i upotrebljiv na eurobasketu :D
Meni je zao sto Pjaniica ne mozemo sredit bas je fino izgledao pismeno na onom turniru u kini

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 avg 2025, 00:05

relativizam je napisao/la:
20 avg 2025, 22:27
Arslanagic, djedovic,Alec Piters/Garza,Pjanic,Sulejmanovic
Ništa slabija petorka nego ona što će početi prvu utakmicu eurobasketa
Šta više u mnogo jačim klubovima igraju i u mnogo boljoj formi su nego 90%naših igrača
Selektora može spasiti samo neka luda sreća i monstruozne partije Nurkica
Ti blage veze o košarci nemas, ne bi me cudilo da uopste i nisi gledao kvalifikacione utakmice, pa sad prosipas pamet ovdje pred EB.
Tvoji postovi su bukvalno najbesmisleniji na ovoj temi.

Cudi me da nisi i Biberovica dodao na taj spisak...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 21 avg 2025, 00:09

20 avg 2025, 22:38
Da pređemo gradivo još jednom:
Gartza - ne može igrati, nije dobio papire
Gordić-ucjenio savez da će igrati ako mu naprave kuću
Marić-pozvan NEĆE
Sulejmanović-tri puta pozvan NEĆE
Ilić-pozvan NEĆE (izjavio da se sprema za sezonu)
Delalić-bio kum na svadbi, nije htio na okupljanje
Kondić-NEĆE izjavio da će se odazivati poslije EB, navodno povrijeđen
Džedović-nema naše papire
Zato ima ko HOĆE ko voli ovu ZEMLJU, šta će meni likovi koji jednim okom gledaju na Srbiju i šta će u RS-u reći.
Kako god na EB smo, treba i ove momke dobiti, nije baš to pregaziti ko plitak potok, lagano, pitaju se i oni...
Maric je 2x bio na sirem spisku od 24 igraca. Ako je odbio Beciragica prvi put, zasto ga je opet stavio na spisak i drugi put? Ako ga nije odbio prvi put, zasto ga onda nije stavio na spisak od 15-16 igraca, jer smo u tom dvomecu protiv Hrvata igrali s rovitim Kamenjasem i bez povrijedjenog Halilovica? Njemu je Loncar iz tamo neke snj lige bio ispred lika koji je odigrao dvije sasvim pristojne sezone u aba ligi. O Sejficu ne treba ni pricati... Je li imas neku provjerenu informaciju da je stvarno odbio ili samo nagadjas?

Covjek se jednostavno nikad nije potrudio da dovede bar jednog igraca. Zivi dokaz je Pjanic, koji NIKAD U ZIVOTU nije bio ni na spisku od 50 igraca, pa je lik sad sasvim slucajno pozvan i ispostavilo se da moze pomoci i biti dio rotacije. Sad bi on bio dobar umjesto Hrelje, ali dzaba kad nema ciste papire.

Lumani, Avdibegovic je imao sut, a Arslanagic ga nema. Zato i jesam ko papagaj ponavljao da od sutera nekad nesto mozda i hajrujes, a od jos jednog ciglarosa slabasne konstitucije sigurno neces.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 21 avg 2025, 00:10

Otac i sin Garza kontaju bolje situaciju nego pola drzave.

Luka zasluzuje nagradu za sve do sada kao malo ko ali kao sto otac rece, treba ponekad podnijeti zrtvu ...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 avg 2025, 00:14

Drum je napisao/la:
21 avg 2025, 00:10
Otac i sin Garza kontaju bolje situaciju nego pola drzave.

Luka zasluzuje nagradu za sve do sada kao malo ko ali kao sto otac rece, treba ponekad podnijeti zrtvu ...
Ne zna Garza kako bi lomio obruceve kad bi ga Arslanagic hranio loptama...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 avg 2025, 00:36

Ghuraba je napisao/la:
21 avg 2025, 00:09
20 avg 2025, 22:38
Da pređemo gradivo još jednom:
Gartza - ne može igrati, nije dobio papire
Gordić-ucjenio savez da će igrati ako mu naprave kuću
Marić-pozvan NEĆE
Sulejmanović-tri puta pozvan NEĆE
Ilić-pozvan NEĆE (izjavio da se sprema za sezonu)
Delalić-bio kum na svadbi, nije htio na okupljanje
Kondić-NEĆE izjavio da će se odazivati poslije EB, navodno povrijeđen
Džedović-nema naše papire
Zato ima ko HOĆE ko voli ovu ZEMLJU, šta će meni likovi koji jednim okom gledaju na Srbiju i šta će u RS-u reći.
Kako god na EB smo, treba i ove momke dobiti, nije baš to pregaziti ko plitak potok, lagano, pitaju se i oni...
Maric je 2x bio na sirem spisku od 24 igraca. Ako je odbio Beciragica prvi put, zasto ga je opet stavio na spisak i drugi put? Ako ga nije odbio prvi put, zasto ga onda nije stavio na spisak od 15-16 igraca, jer smo u tom dvomecu protiv Hrvata igrali s rovitim Kamenjasem i bez povrijedjenog Halilovica? Njemu je Loncar iz tamo neke snj lige bio ispred lika koji je odigrao dvije sasvim pristojne sezone u aba ligi. O Sejficu ne treba ni pricati... Je li imas neku provjerenu informaciju da je stvarno odbio ili samo nagadjas?

Covjek se jednostavno nikad nije potrudio da dovede bar jednog igraca. Zivi dokaz je Pjanic, koji NIKAD U ZIVOTU nije bio ni na spisku od 50 igraca, pa je lik sad sasvim slucajno pozvan i ispostavilo se da moze pomoci i biti dio rotacije. Sad bi on bio dobar umjesto Hrelje, ali dzaba kad nema ciste papire.

Lumani, Avdibegovic je imao sut, a Arslanagic ga nema. Zato i jesam ko papagaj ponavljao da od sutera nekad nesto mozda i hajrujes, a od jos jednog ciglarosa slabasne konstitucije sigurno neces.

Pjanica nisu ni prije Bekira zvali,jer se vodi kao stranac,nema logike..Nema nam sad logike navoditi i nabrajati bilo kakve igrace ,7 dana je do EB.Naredne kvale ce sigurno biti novih imena na spisku.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 avg 2025, 00:40

MElloo je napisao/la:
21 avg 2025, 00:03
lumani je napisao/la:
Vaya je napisao/la:

Arci je tad pogodio 2 skok suta sto Arsla ne moze ni u snovima :mrgreen:
On da ima skok sut mozda bi mogao biti i upotrebljiv na eurobasketu :D
Meni je zao sto Pjaniica ne mozemo sredit bas je fino izgledao pismeno na onom turniru u kini

Pjanic je odradio sve ono sto sam napisao prije dolaska.Trebao je Neno(Nedim Forumas) da skokne do DE da obidemo tada neke igrace :arrow: jbg ,ode Harun a i Neno.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 avg 2025, 00:47

Bez Muse znaci pisi propalo

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 21 avg 2025, 01:00

Drape je napisao/la:
20 avg 2025, 23:59
Da li bi pred utakmicu sa Italijom bilo zgodno pitati Adisa kakve uspomene ima na utakmicu sa eurobasketa kad smo igrali sa Italijanima za prolaz, Marković ubacio 22, vodili pred kraj i onda je naš playmaker bacio jednu loptu u bunar, pa izgubio loptu prilikom prevođenja, Italijani pogodili što su trebali i na kraju postali prvaci Europe :kafa:
Tražio sam po YouTube snimke naših utakmica sa Eurobasketa 1999 ne bih li našao šta (uspio samo naći protiv Hrvatske). Vidio sam na Wikipediji da smo bili itekako konkurentni na tom prvenstvu i da smo imali dobru ekipu (nisam bio ni rođen te 1999., a kamoli da sam gledao :mrgreen: ). Šteta što nismo uspjeli napraviti više...
Volio bih vidjeti tekmu protiv Italije, pogotovo taj finiš...
Ako neko slučajno ima snimljeno na VHS ili nešto slično, nek okači na YouTube.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 21 avg 2025, 01:13

PikachuSA je napisao/la:
20 avg 2025, 21:12
Nakon pročitanih xy stranica, moram ovo napisati.

Nemojte kukati kako nemamo sreće. Sreću treba zaslužiti. Da su svi bili odgovorni i radili šta su trebali kao što nisu, ne bi imali ni 20% problema koje sad imamo.

Prijateljski savjet je da ispratite Eurobasket bez ikakvih očekivanja i/li kidanja živaca. Ako šta naprave, dobro i jeste.

Ako ne, oni su krivi. Skoro svi, čast izuzecima. Od saveza koji neće prstom da makne da riješi stranca, izgladi nesuglasice u ekipi, riješi pasoše... Od Bećiragića koji vrti 7-8 igrača čitavu utakmicu i zaziva Allahovu pomoć kao da će nam Allah poslati 4-5 meleka da nam rotaciju popune... Od Muse koji se baš ove godine odluči oženiti, okasni na pripreme i fasuje povredu zbog toga... Od Nurkića koji glumi patriotu, a za 20 dana hoće da kompenzira što je pola godine gladio m*da...

Bog pomaže ekipe koje se bore, koje su profesionalne i maksimalno ozbiljno pristupe pripremama, a ne ekipe koje se ponašaju i spremaju kao naša za ovaj Eurobasket.
Za eventualni neuspjeh na Eurobasketu nemojte kriviti Boga, sihir, (ne)sreću, obruč, loptu, vanzemaljce... Krivite naš šugavi mentalitet koji nam je prepreka da od ove zemlje napravimo državu.
To je to bruda. Plus nepravda prema Garzi.
Masqareda je napisao/la:
20 avg 2025, 16:47
Roberson ima 37 godina al je nekim opet bolja opcija od Garze jer je play. Al dobro nakon sto se obrukamo bice yebavanja od svih za ovih gluposti koje Aziz izvodi. I Musa da se odazvao kad je trebao umjesto glupiranja sa svadbom drugacija bi mu sudbina bila. Poluprofesionalac Nurkic je posebna prica. Zayebava se pola godine umjesto da se doveo u formu. :yawn:
Ja necu ni gledati prvenstvo. :yawn:

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 21 avg 2025, 01:21

Slažem se sreća se treba zaslužiti i rad je taj element koji vodi do rezultata e kako si radio takav ces i rezultat napravit osim ako ti neko ne odluči na neki drugi nacin stati na put. Dosta stvari ovdje stoji, ali stoji i da mnogi glume strucnjake za sve i znalce za sve i umjesto da budu podrška oni ovdje gledaju kako omalovažiti sve i kako sagledati samo negativne aspekte i greške.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 21 avg 2025, 01:24

Ni Bosnić nije Pjanića razmatrao. I još nekolicinu drugih igrača koji se sad pominju. Koliko se mogu sjetiti, tokom Bosnića je inkorporiran Roberson, Kamenjaš, Penava i Čampara, od ovih trenutnih igrača.

Ono čega se sjećam je da su Petrović nakon Hadžića i Vujošević dolazili sa nekim novim bazenima igrača u posljednjih 15-ak godina, ostali su manje-više prepisivali od proteklih selektora. To uključuje Bećiragića, Repešu (iako je kratko bio), Mulaomerovića i Ivanovića.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 21 avg 2025, 01:40

PikachuSA je napisao/la:
20 avg 2025, 21:12
Ako ne, oni su krivi. Skoro svi, čast izuzecima. Od saveza koji neće prstom da makne da riješi stranca,
O kojem rješavanju stranca pričamo? Novom Amerikancu? Zar se stvarno i dalje smatra da se prvoklasni stranci laktaju da nastupaju za državicu kao što je BiH? Takvi slučajevi su poprilično rijetki, eto jedino što mi McCalebb za Makedoniju naumpada u zadnjih 20-ak godina. A tek da ne spominjemo razne antidržavne struje u UO saveza koje su vrlo vjerovatno kočile administrativne procedure da Castanedini papiri ne budu spremni pred dvomeč protiv Hrvatske. Pa kasnije i VM. Nažalost, te stvari ne idu glatko kod nas zbog same koncepcije države i nemalog procenta ljudi koji bi najviše voljeli da je i nema, i odmah si u startu zbog toga u hendikepu. Tako naravno i svaki savez zbog nacionalnog ključa, kao posljedica te stavke.
izgladi nesuglasice u ekipi
Koje konkretno nesuglasice? Sulejmanović? Pa koliko puta se ta tema uzduž i poprijeko obradila. Pozvan više puta, pričali sa njim od pomoćnih trenera, tadašnjeg predsjednika UO, kapitena, nagovaran bio da igra... pa šta se više očekuje? Ja ne znam koje to još nesuglasice postoje mimo te?
riješi pasoše...
Da se riješe pasoši?

To jedino za Đedovića što se može reći, a i tu je ogromno pitanje šta je prava tu istina, jer oko toga je napretek raznih teorija prisutno. A i tu, recimo, da je sve čisto i da je sve na VM i savezu da riješe, opet je upitno koliko su naši političari zagrijani da se te stvari ekspeditivno rješavaju. Pa i uplate za sama takmičenja su se čekale do zadnjih rokova od strane VM, kada je savez bio u žestokim finansijskim problemima u toj mjeri da nisu mogli sami namiriti te pare. Tako je bilo pred EuroBasket 2022., koji je bio neizvjestan iz tog razloga.
Od Muse koji se baš ove godine odluči oženiti, okasni na pripreme i fasuje povredu zbog toga...
Kako je zbog toga fasovao povredu? Dobio je udarac tokom utakmice protiv CG kojeg je bukvalno bilo kada mogao dobiti. Odigrao prethodnu utakmicu u Srbiji regularno.

Ghuraba je u nekoliko navrata prije mjesec dana govorio "samo da ostanemo zdravi kroz pripreme". Nažalost, mi nismo ostali zdravi (kao ni hrpa drugih reprezentacija), Musa se povrijedio i Castaneda se ispostavio "nedovoljno zdrav" ipak. To su okolnosti zbog kojih nije kriv ni jedan ni drugi i dio su ovog sporta, dešavaju se.

Nurkić diže formu, što je bilo vidljivo u utakmici protiv VB, a i sam Adis je to potvrdio u intervju na Novoj.

Šta je tu je, borit se sa onim što imaš i to je to. Ovaj kolektiv je prethodnih godina dokazao da ne podvija rep u nepovoljnim i teškim situacijama.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 21 avg 2025, 02:20

TripleThreat je napisao/la:
21 avg 2025, 01:24
Ni Bosnić nije Pjanića razmatrao. I još nekolicinu drugih igrača koji se sad pominju. Koliko se mogu sjetiti, tokom Bosnića je inkorporiran Roberson, Kamenjaš, Penava i Čampara, od ovih trenutnih igrača.

Ono čega se sjećam je da su Petrović nakon Hadžića i Vujošević dolazili sa nekim novim bazenima igrača u posljednjih 15-ak godina, ostali su manje-više prepisivali od proteklih selektora. To uključuje Bećiragića, Repešu (iako je kratko bio), Mulaomerovića i Ivanovića.
Bosnic kao bivsi trener je potpuno nebitan u ovoj prici, ali ako bas hoces - i on je trebao znati za standardnog clana prve njemacke lige i uputiti mu poziv. Ostali tad nisu mogli igrati jer su vecinom bili mladi i nisu se nametnuli u seniorskoj kosarci (Mutic druga i treca liga Spanije, Maric koledz itd). Campara i Penava jesu bili kod njega prikljuceni. Sani je imao solidnu ulogu i zabijao neke trojke (posebno pamtim one utakmice s Finskom), a Penava je cesto igrao rezervnog centra (sto je mene frustriralo). Kasnije ga je doveo kod sebe u Belgiju, gdje je takodjer bio petica. Robersona jeste on doveo jer ga je trenirao u Svedskoj. Znao je njegov karakter, ali i sve kosarkaske vrline i mane. Problem je sto se i tad oduzio taj proces, pa je John propustio minimalno jedan prozor. Sjecam se da smo nekad u novembru igrali s Grcima u Tuzli (i tijesno izgubili), a da je Vedran tad pozvao Filipa Adamovica i Muhameda Pasalica (vratio ih u reprezentaciju nakon dugo vremena) da pokusa nadomjestiti taj nedostatak Amerikanca. On je bio jedan od rijetkih nasih trenera koji se trudio da okupi sto bolji roster, usao je u to s puno zara i energije, ali se nazalost brzo ugasio. Beciragic za 3 godine otkako je tu doslovno nije isprobao nijedno novo ime, pa bar u nebitnim utakmicama da ga uvede 5 minuta. Tome svjedoci i cinjenica da na dva uzastopna Eurobasketa idemo haman s preslikanim rosterom.

Na kraju krajeva, nebitno je sve ovo sad. Ne bih ni pomislio doticati se ovih stvari par dana pred prvenstvo da Musa i Castaneda nisu otpali. Sad smo valjda svi puni nekih frustracija i onda trazimo nacin da kritikujemo, iako si kritike na mjestu, ali sad od njih nema nikakve koristi (mada ni opcenito ne bi bilo :mrgreen: ). Samo bih volio da Adisa neko na nekom intervjuu pred polazak na Kipar pita: "Je li i sad nakon svih ovih problema pri stavu da ne bi zvao igraca iz Spanije, jer bi taj mogao uzeti minute Gegicu?!" Ovdje iskljucujem Djedovica iz price, nek to bude neki NN igrac koji nije osigurao odlazak na prvenstvo, ali ima kvalitet da bude pozvan. Bilo bi lijepo da shvati koliko je ta njegova logika bila besmislena. To bi isto bilo da Pesic ne pozove Vukcevica iz NBA, jer ne zeli da strahuje hoce li isti uzeti minutazu Petrusevu (koji zbog ranijih zasluga ima veci kredit kod njega). Ovdje se Vukcevic gotovo potpuno moze poistovijetiti s Djedovicem, jer je prije toga vagao za koju reprezentaciju ce igrati. :mrgreen:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 21 avg 2025, 02:41

19vendetta87 je napisao/la:
21 avg 2025, 00:05
relativizam je napisao/la:
20 avg 2025, 22:27
Arslanagic, djedovic,Alec Piters/Garza,Pjanic,Sulejmanovic
Ništa slabija petorka nego ona što će početi prvu utakmicu eurobasketa
Šta više u mnogo jačim klubovima igraju i u mnogo boljoj formi su nego 90%naših igrača
Selektora može spasiti samo neka luda sreća i monstruozne partije Nurkica
Ti blage veze o košarci nemas, ne bi me cudilo da uopste i nisi gledao kvalifikacione utakmice, pa sad prosipas pamet ovdje pred EB.
Tvoji postovi su bukvalno najbesmisleniji na ovoj temi.

Cudi me da nisi i Biberovica dodao na taj spisak...
Ne zovu tebe vegeta jer se kontas u sve

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 avg 2025, 02:54

ja sam Nihada dosta branio >to zna moj Haver @filip ;) Nihad nije zasluzio poziv ,jer nece da se potrudi .Suljo ima svoje razloge .Gordic je imao svoje .Kondic nije igrao koliko mjeseci ?Pjanic nema pravo -mene kao navijaca jedino zanima >zasto nema Campare ?Decko je uvijek bio korektan .

btw ,istinu cu saznati za koji dan ,bio sam daleko oz zbivanja .

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], filip13, Nah1d, Vaya i 28 gostiju.