Ma u pravu si nema šta, ali na predhodnim stranicama ga ubiše nogama, bavio sam se profesionalno i znam šta ovakav narativ znači igraču, nadam se da ne prati forum.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:05Arslanagica niko ne blati...ali on realno nema sta traziti ovdje...ako nema ko da ide - neka ide i on kao 3 play ili Campara...svejedno je...ali pricati da ga neko blati ili ismijava, ja ne znam jesi li ti gledao sada utakmicu protiv VB u Belgiji...ja sam mislio da ce poginuti u jednom trenutku...ono sto je on radio/pruzao u one 2 utakmice u Belgiji...uz svo duzno postovanje sam mogao i ja odraditi, koji rekreativno igram kosarku...Pametnomdosta je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:58Ja nisam spomenuo da se bore srcem i sl. Kažem da ovu ekipu niko neće lako dobiti i da se i oni nešto pitaju. Džedovića ako si gledao, ne može meda, star, nepokretan, trom.MElloo je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:42Maric nikad na spisku bih reprenzetacije nije bio.
Djedovic se moze sredit za 2 dana ali Adis nece
Hrelja i Arslanagic nisu ni top 20 igraca nase lige,kamol ostalo.Ljudi dragi ovaj mali Hrelja je igrao prvu ligu republike srpske ove godine...
Iduci eurobasket je za 4 godine, kakve su nam godinama mladje selekcije bog zna sta ce tada biti.Mozda se i ne plasiramo.Mozda je ovo zadnji euro za nas u narednih 10 godina.
I sad treba opravdavat ovakvo ponasanje i govorit ima ko hoce bore se srcem ma daj
Hrelja nije trebao uopće biti u ovom rosteru, svi su mislili da Musa ide i dotjeralo se do toga da u zadnji tren dijete upadne ni kriv ni dužan, po meni neka ga, vrijeme je pred njim. Arslanagić, momka ovdje peru bez ikakvog razloga, on ne stavlja sam sebe u ekipu, želim mu da demantuje svakoga ovdje koji je protiv momka pisao i blatio ga...
Opet, stručni štab ga je ostavio iz nekog razloga, ja im vjerujem, kao što vjerujem ovim momcima koji će ići na EB, naravno bez Muse to je druga dimenzija, veliki hendikep, skoro nedoknadiv.opet u duši neki filing da oni ipak mogu iznenaditi.