NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nisam pesimista, ali sam misljenja da tek sad cemo odigrati prve utakmice sa "iole" kvalitetnim protivnicima i mislim da cemo se iznenadi, mislim da ce pocetak sezone biti jako los i spor, a zatim da cemo do kraja sezone uploviti u sigurne vode. Ne žurim sa zaključcima vezanim za Zerica i ekipu, moram to tek vidjeti na djelu kako funkcionise pa donijeti neko misljenje. U svakom slucaju sretno.
Mislim da nista pogresno nisi rekao. Pokusavam biti realan i kazem poraz od stupcanice ne bi bio iznenadjenje nikakvo , a protiv igmana bi se dalo i igrati. Kamo srece da bude 6 od 6 bodovaIstokZapad je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:03Nisam pesimista, ali sam misljenja da tek sad cemo odigrati prve utakmice sa "iole" kvalitetnim protivnicima i mislim da cemo se iznenadi, mislim da ce pocetak sezone biti jako los i spor, a zatim da cemo do kraja sezone uploviti u sigurne vode. Ne žurim sa zaključcima vezanim za Zerica i ekipu, moram to tek vidjeti na djelu kako funkcionise pa donijeti neko misljenje. U svakom slucaju sretno.
Hej uigravali smo gostovanja na pripremama 

Poraz protiv Stupcanice i 3 boda iz Konjica idu u Bihac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja bi bio prezadovoljan sa sa dva remija u prva dva kola da se produzi taj dobar niz na gostovanjima ne računajući (Čapljinu i Budućnost) da ekipa fobije samopouzdanje da vidi da svima u ovoj ligi može igrati ravnopravno a kud ćeš bolje prilike nego sa prošlogodišnjim prvakom prve lige i ex premijerligašem sa dva remija fino bi napunili tribinu treće kolo....
Treće kolo, igra Jedinstvo u Bihaću i repka na tv-u 

e kad bi bilo u bihacu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
e jest kad bi samo asfalt bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.