Od kad se drugi forumasi pitaju? PucajLudlo 3 je napisao/la:Eh ovako da pitam vas forumase,sta mislite dal' da pocnem pisati kolumnu,temu necu otkrivati nego samo vas pitam da li da pocnem ili ne ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Od kad se drugi forumasi pitaju? PucajLudlo 3 je napisao/la:Eh ovako da pitam vas forumase,sta mislite dal' da pocnem pisati kolumnu,temu necu otkrivati nego samo vas pitam da li da pocnem ili ne ?
Haj pišiLudlo 3 je napisao/la:Eh ovako da pitam vas forumase,sta mislite dal' da pocnem pisati kolumnu,temu necu otkrivati nego samo vas pitam da li da pocnem ili ne ?
Zbog čega ???Samo F.K.S !! je napisao/la:Bas mi je zao sto si rodjen na danasnji dan robe![]()
14/88 na kurcu vas nosamrobovi88 je napisao/la:Zbog čega ???Samo F.K.S !! je napisao/la:Bas mi je zao sto si rodjen na danasnji dan robe![]()
Na današnji dan se rodio Muhammed a.s.
Otkad ja tebe imam u rajirobovi88 je napisao/la:Emir Cel...![]()
Hvala drug
aha okeGoalgetter je napisao/la:@robovi88
Iskljucio si primanje PP-ova.
.
ma dodo te znas kad si mi ono radio preko onog kuRRca ono za PES kad mi nije mogloEmir_ZENICA je napisao/la:Otkad ja tebe imam u rajirobovi88 je napisao/la:Emir Cel...![]()
Hvala druga ne znam te
![]()
a vidi ti njega
znam da ima 2-3 mjesecarobovi88 je napisao/la: ma dodo te znas kad si mi ono radio preko onog kuRRca ono za PES kad mi nije moglo
ma nek si ti u SCU pa nek sve ode u 3 lepeEmir_ZENICA je napisao/la:znam da ima 2-3 mjesecarobovi88 je napisao/la: ma dodo te znas kad si mi ono radio preko onog kuRRca ono za PES kad mi nije moglo![]()
al zaboravio ko je
domineysn je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:robovi hepi brfzdej
Hvala vamFrutek je napisao/la:Robovi Transport sretan rođendanznaš šta ti je radit
![]()
Kad nece niko moram jarobovi88 je napisao/la: ma nek si ti u SCU pa nek sve ode u 3 lepe![]()
ccc
ma zvali su me al nisam htio sve djećurlija ba iz moje mahaleEmir_ZENICA je napisao/la:Kad nece niko moram jarobovi88 je napisao/la: ma nek si ti u SCU pa nek sve ode u 3 lepe![]()
ccc
![]()
Btd ?
Neka ba dobri surobovi88 je napisao/la: ma zvali su me al nisam htio sve djećurlija ba iz moje mahale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.