English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
Skoro 80m Eura za Ezea, holy overpay
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma igrac od 30 miliona maximum. Zbog ovakvih se transfera Chelsea pljuje godinama npr.,a drka se na dovođenje ovog.
Samo da ne gledamo vise ublehu Martinelija sa njegovim upropastavanjem napada
Liverpul i Čelzi uništili nogomet preplaćivanjem panjeva pa sad moraš plaćati velike cifre i za igrače CPa.

Naravno i kad predje u Liverpool i ako odigra sezonu zivota i pokucaju na vrata Real M ili Barcelona opet ce biti obecali ste me pustiti ako dodje dobra ponuda. Da onom Trentu nije ovo ljeto isticao ugovor i tu bi gledali sapunicu, ali to ne znaci da je igrac upravu, nego je samo u boljoj poziciji od kluba pa moze raditi ovo sto radi - jer klubu ne ide u prilog nezadovoljan igrac, cijena mu se obara (finansijski gunitci) i onda mozda strah i drugih igraca da dodju u taj klub - prije svega strah menadzera.Centre forward je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:36Svi bi (mi) na Isakovom mjestu isto uradili. Prilika da se obuče dres Liverpoola ne pruža se svaki dan.
Realno kvalitetno uriniranjeJayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 20:41Al svaka cast za ovo cekanje Arsenala da Tottenham dogovori Ezea pa da im ga mlatnu, top![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
E **** ako Wirtz sa statistikom slabijom od Havertza dok je bio tamo vrijedi 150 miliona onda Eze vrijedi ovih 75-80JayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:17Ma igrac od 30 miliona maximum. Zbog ovakvih se transfera Chelsea pljuje godinama npr.,a drka se na dovođenje ovog.

Eze je tu godinama i znas sta dobijas,a iskreno boli me qrac da su ga platili i 180 miliona ,po meni bolje rijesenje od Rodryga kojeg bi morali platiti i skuplje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Wirtz je generacijski talent i top igrac, Eze nije ni blizu toga jos je stariji pet godina lol.topnik1 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:35E **** ako Wirtz sa statistikom slabijom od Havertza dok je bio tamo vrijedi 150 miliona onda Eze vrijedi ovih 75-80JayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:17Ma igrac od 30 miliona maximum. Zbog ovakvih se transfera Chelsea pljuje godinama npr.,a drka se na dovođenje ovog.![]()
Eze je tu godinama i znas sta dobijas,a iskreno boli me qrac da su ga platili i 180 miliona ,po meni bolje rijesenje od Rodryga kojeg bi morali platiti i skuplje![]()
Havertz je isto tako top igrač. Arsenal je puno vise izgubio ovom povredom Havertza, nego dovođenjem Ezea. Vec sam se bio spremio za Havertzov masterclass na Anfieldu u trecem kolu, jako potcjenjen igrac. Vjerovatno vas najbolji igrac nakon Gabriela.
A dobro ajde pred nama je da vidimo sta moze Eze a po do sada vidjenom u Palaceu moze puno ,meni je Havertz jako zahvalan igrac i gotivan ,ali svakako dolaskom Gyokeresa izgubio je startno mjesto ,iako je velika steta sto se povrijedio jer bar dok se ne adaptira Gyokeres ocekivao sam Havertza prije njega narocito u derbi utakmicamaJayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:38Wirtz je generacijski talent i top igrac, Eze nije ni blizu toga jos je stariji pet godina lol.topnik1 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:35E **** ako Wirtz sa statistikom slabijom od Havertza dok je bio tamo vrijedi 150 miliona onda Eze vrijedi ovih 75-80JayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:17
Ma igrac od 30 miliona maximum. Zbog ovakvih se transfera Chelsea pljuje godinama npr.,a drka se na dovođenje ovog.![]()
Eze je tu godinama i znas sta dobijas,a iskreno boli me qrac da su ga platili i 180 miliona ,po meni bolje rijesenje od Rodryga kojeg bi morali platiti i skuplje![]()
Havertz je isto tako top igrač. Arsenal je puno vise izgubio ovom povredom Havertza, nego dovođenjem Ezea. Vec sam se bio spremio za Havertzov masterclass na Anfieldu u trecem kolu, jako potcjenjen igrac. Vjerovatno vas najbolji igrac nakon Gabriela.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Izgleda da je Eze odbio i Bayern. Bio mu treci izbor nakon Tottenhama 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj s kakvim ti pokemonom pises ozbiljne postove ne mogu da vjerujem
Kmecavac sad ima najbolju ekipu lige. Ako opet nista ne osvoji -> noga. 

Isto smo i mi Diaza ukrali u zadnji časArvid je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:35Realno kvalitetno uriniranjeJayCatwright je napisao/la: ↑20 avg 2025, 20:41Al svaka cast za ovo cekanje Arsenala da Tottenham dogovori Ezea pa da im ga mlatnu, top![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Havertz kad se oporavi, stavite ga iza Gyokeresa, kapitena na klupu i nema zime.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odegaarda ne bi ni prime Thierry izbacio iz postave u očima teroriste na klupi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jake egzibicije
- superFrankie
- Kontakt:
Još jače egzibicije