Politika nam pravi pa se politike drzimo ociglednoenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Minus za upravu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Politika nam pravi pa se politike drzimo ociglednoenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Kako brate ti znas te informacijeenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Bio je ironican.NoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:24Kako brate ti znas te informacijeenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Je li radis u racunovodstvu kluba ili radis u opcinu, kantonu?
Ironicno je bilo.NoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:24Kako brate ti znas te informacijeenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Zasto bi klub lagao u javnom saopstenju?
Kakva korist od toga, kad ce se za mjesec sve znati?i
Ako mislis na mene, ja ne znam nista sto postoAquamaris je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:26A kako forumas zna?NoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:24Kako brate ti znas te informacijeenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Valjda prezive nekako tvoj minus.irfo je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:21Politika nam pravi pa se politike drzimo ociglednoenterofuryl je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:15Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini![]()
Minus za upravu
Nema u zivotu nista dzaba, pogotovo u ovoj dzungliRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:47Ne znam šta pametujete svi. KOMPLETNU TRIBINU nam gradi općina/kanton ko već ne, dakle država. Naravno da će iz toga i oni pokušati izvući maksimum i odužiti do izbora kako bi dobili novi mandat ali šta hoćete vi? Mi bez njih ne bi tu tribinu narednih 10 godina izgradili minimalno. Strpite se još godinu nek se radi kamen po kamen, nisu naše pare dobit ćemo džaba ekstra tribinu.
+1000Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:47Ne znam šta pametujete svi. KOMPLETNU TRIBINU nam gradi općina/kanton ko već ne, dakle država. Naravno da će iz toga i oni pokušati izvući maksimum i odužiti do izbora kako bi dobili novi mandat ali šta hoćete vi? Mi bez njih ne bi tu tribinu narednih 10 godina izgradili minimalno. Strpite se još godinu nek se radi kamen po kamen, nisu naše pare dobit ćemo džaba ekstra tribinu.
Hahahahhahahahahah mozda ne trebas vjerovati svakome. Iz povjerljivih IRFOmacija znam da je projekat radjen u paintu a simulacija u Minecraftu samo sto dimenzije blokova u Minecraftu i u pennyu nisu iste pa sad treba napraviti nove proracune. Ne brinite nista, samo nek se izgradi pa za 2godine, za 2 godine, samo sabura....Firebase je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:13Ovo je milijardu % tacno, Covjek ima direktne informacije.
Na moj upit zasto se stalo sa Jugom,
Odgovor je bio..
Citiram:
Projekat pravio dedo od 85 godina
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
Upravo je i klub objavio da se prave izmjene u projektu, nema potrebe za bilo kakvim teorijama zavjere.. Utakmica se blizi, bodovi nam trebaju...
Nesto je smijesno??Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:18Hahahahhahahahahah mozda ne trebas vjerovati svakome. Iz povjerljivih IRFOmacija znam da je projekat radjen u paintu a simulacija u Minecraftu samo sto dimenzije blokova u Minecraftu i u pennyu nisu iste pa sad treba napraviti nove proracune. Ne brinite nista, samo nek se izgradi pa za 2godine, za 2 godine, samo sabura....Firebase je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:13Ovo je milijardu % tacno, Covjek ima direktne informacije.
Odgovor je bio..
Citiram:
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
Upravo je i klub objavio da se prave izmjene u projektu, nema potrebe za bilo kakvim teorijama zavjere.. Utakmica se blizi, bodovi nam trebaju...
A i nervira me sto se klub oglasava samo kad se krene pisati o tim stvarima u javnosti pa eto i na forumima. Da se nije pisalo o ovome ostala bi tisina i preparkiravanje bagera. Eto zasto treba vrsiti pritisak.
Ti nazivas CINJENICOM viber prepisku s nekim kome vjerujes? Ne znam kako si diplomirao ali to nije cinjenica. Mani se ti BARATANJA informacijama. Nisi fino ni procitao sta ne klub napisao jer ne vidim da su negdje spomenuli greske u projektu?Firebase je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:39Nesto je smijesno??Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:18Hahahahhahahahahah mozda ne trebas vjerovati svakome. Iz povjerljivih IRFOmacija znam da je projekat radjen u paintu a simulacija u Minecraftu samo sto dimenzije blokova u Minecraftu i u pennyu nisu iste pa sad treba napraviti nove proracune. Ne brinite nista, samo nek se izgradi pa za 2godine, za 2 godine, samo sabura....Firebase je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:13Ovo je milijardu % tacno, Covjek ima direktne informacije.
Odgovor je bio..
Citiram:
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
A i nervira me sto se klub oglasava samo kad se krene pisati o tim stvarima u javnosti pa eto i na forumima. Da se nije pisalo o ovome ostala bi tisina i preparkiravanje bagera. Eto zasto treba vrsiti pritisak.
Da li bi rado taj smijeh mozda i unovcio?
1000e recimo?
Vidi nesto drugar,
Ja pisem cinjenice jer se u poslu u kojem sam ja samo cinjenicama vodimo i nije svako vec meni bliska osoba koja nema veze sa politikom, Zeljom, sve sto zna da na tom stadionu igra Zeljo i to je sve, ne zastupa ni jednu stranu.
Inace nisam nikakav insajder ali u ovoj oblasti sam diplomirao i zaista u ovoj bransi imam mnogo povjerljivih ljudi koji barataju informacijama. Ne samo vezano za Jug Grbavice vec bilo koji objekat koji je trenutno u izgradnji u gradu..
Klub fino napise da se rok produzava zbog gresaka u projektu, citaj izmjene projekta, ali jok ti cini se mislis da znas bolje od svih!?
Reći ću ti ja nešto iz svog iskustva, odnosno moje firme, još nikad se nije desilo da smo sve radili po projektu i da nije bilo izmjena i dorade istog. Samo što u našem slučaju to ide mnogo lakše, nekad malo i zaobiđeš zakon, što Željo, opština i KS ne smiju raditi.