FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
19%
2. Borbu za Evropu
115
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 252

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 20 avg 2025, 19:21

enterofuryl je napisao/la:
20 avg 2025, 19:15
Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini :think:
Politika nam pravi pa se politike drzimo ocigledno
Minus za upravu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 avg 2025, 19:24

Evo i Zeljo na zvanicnoj laze oko radova na Jugu. Ne smiju garant da napisu da kanton nije pare prebacio opcini :think:
Kako brate ti znas te informacije
Je li radis u racunovodstvu kluba ili radis u opcinu, kantonu?
Zasto bi klub lagao u javnom saopstenju?
Kakva korist od toga, kad ce se za mjesec sve znati?i
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 avg 2025, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Aquamaris
Kontakt:

Post Postao/la Aquamaris » 20 avg 2025, 19:26

NoDi80 je napisao/la:
20 avg 2025, 19:24
Bio je ironican.

A vec kad pitas, kako neko sa foruma zna?

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 20 avg 2025, 19:27

NoDi80 je napisao/la:
Zasto bi klub lagao u javnom saopstenju?
Kakva korist od toga, kad ce se za mjesec sve znati?i
Ironicno je bilo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 avg 2025, 19:28

Aquamaris je napisao/la:
20 avg 2025, 19:26
NoDi80 je napisao/la:
A kako forumas zna?
Ako mislis na mene, ja ne znam nista sto posto
Nije 2016 godina i nesto ne vjerujem da mogu se tako zajebavati sa jugom
Tribinu razmotirali i normalno da ce novu uradit

20 avg 2025, 19:27

Ironicno je bilo.

Izvini do mene je
Raja svasta pise, pa ne mogu vise da pofatam sta je ironicno, sta ne
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Aquamaris
Kontakt:

Post Postao/la Aquamaris » 20 avg 2025, 19:31

Nisu ništa razmontirali. Malo porusili nebitne stvari.
Ali glavno pitanje je kako neko zna da nije uplacena prva rata za jug i jos tvrditi da je to razlog?

Pozadina moze biti zlonamjerna, moze biti i do ega da bude ja znam.

Nadam se da ce sa investitorom biti **** cike, dzezve, irfe itd. Da se pomjerimo sa mahale

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 avg 2025, 19:36

irfo je napisao/la:
20 avg 2025, 19:21
Politika nam pravi pa se politike drzimo ocigledno
Minus za upravu
Valjda prezive nekako tvoj minus.
Fk Željezničar.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 20 avg 2025, 19:47

Ne znam šta pametujete svi. KOMPLETNU TRIBINU nam gradi općina/kanton ko već ne, dakle država. Naravno da će iz toga i oni pokušati izvući maksimum i odužiti do izbora kako bi dobili novi mandat ali šta hoćete vi? Mi bez njih ne bi tu tribinu narednih 10 godina izgradili minimalno. Strpite se još godinu nek se radi kamen po kamen, nisu naše pare dobit ćemo džaba ekstra tribinu.
Grupa iznad svakog pojedinca.

F1921B
Kontakt:

Post Postao/la F1921B » 20 avg 2025, 21:58

Riquelme1921 je napisao/la:
20 avg 2025, 19:47
Ne znam šta pametujete svi. KOMPLETNU TRIBINU nam gradi općina/kanton ko već ne, dakle država. Naravno da će iz toga i oni pokušati izvući maksimum i odužiti do izbora kako bi dobili novi mandat ali šta hoćete vi? Mi bez njih ne bi tu tribinu narednih 10 godina izgradili minimalno. Strpite se još godinu nek se radi kamen po kamen, nisu naše pare dobit ćemo džaba ekstra tribinu.
Nema u zivotu nista dzaba, pogotovo u ovoj dzungli

Ima Magoda da nam trener bude za koju godinu

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 20 avg 2025, 21:59

Da li je dozvoljeno ovdje postavljati screenshot vibera, whatsapa ili nesto slicno, da li je to protiv pravila foruma?
Da napokon odgonetnemo i odgovorimo zbog cega se ceka Jug...

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 20 avg 2025, 22:07

Riquelme1921 je napisao/la:
20 avg 2025, 19:47
+1000

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 avg 2025, 22:13

Ma irfo stari insajder, kad se samo sjetim provala prosle sezone ne vjerujem ni da je nebo plavo.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 20 avg 2025, 22:13

Ovo je milijardu % tacno, Covjek ima direktne informacije.
Na moj upit zasto se stalo sa Jugom,
Odgovor je bio..
Citiram:
Projekat pravio dedo od 85 godina
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
Upravo je i klub objavio da se prave izmjene u projektu, nema potrebe za bilo kakvim teorijama zavjere.. Utakmica se blizi, bodovi nam trebaju...

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 avg 2025, 22:18

Firebase je napisao/la:
20 avg 2025, 22:13
Odgovor je bio..
Citiram:
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
Upravo je i klub objavio da se prave izmjene u projektu, nema potrebe za bilo kakvim teorijama zavjere.. Utakmica se blizi, bodovi nam trebaju...
Hahahahhahahahahah mozda ne trebas vjerovati svakome. Iz povjerljivih IRFOmacija znam da je projekat radjen u paintu a simulacija u Minecraftu samo sto dimenzije blokova u Minecraftu i u pennyu nisu iste pa sad treba napraviti nove proracune. Ne brinite nista, samo nek se izgradi pa za 2godine, za 2 godine, samo sabura....

A i nervira me sto se klub oglasava samo kad se krene pisati o tim stvarima u javnosti pa eto i na forumima. Da se nije pisalo o ovome ostala bi tisina i preparkiravanje bagera. Eto zasto treba vrsiti pritisak.

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 20 avg 2025, 22:25

Orvel je napisao/la:
Ma irfo stari insajder, kad se samo sjetim provala prosle sezone ne vjerujem ni da je nebo plavo.
Bombas kamikaza s izjavama ko nas brat uvjek pozitivni noDi…

Zapamtite,do nove godine ide prosenje ponovo ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2025, 22:37

Ponovo, po ko zna koji put, se čeka nešto negativno da se krene sa spinovanjem.

Ova tema je leglo pitara, bubuljičavih neiživljenih balavaca i ko zna čega sve. Evo samo na dvije posljednje stranice imamo masu provjerenih informacija, svaka je u sukobu sa onom prethodnom - dakle lažovi i ološi koji podmeću.

Gle čuda, projekat mora na usaglašavanje da bi bio još bolji, to je ono baš šokantno.

To je sasvim normalna praksa. Neke situacije je nemoguće predvidjeti i to se radi u hodu, na terenu. Samo što u ovom slučaju apsolutno svaka procedura mora biti ispoštovana, nismo pitari pa da gradimo na tuđem zemljištu bez ijednog papira.

Niko da se zapita zašto u klubu ne postoji projekat/idejno rješenje po kojima su rađeni reflektori? Eto, da smo imali taj dokument znali bi koje su dimenzije temelja za reflektore i ne bi se moralo raditi manuelno.

Poruka za prave navijače, uživajte ljudi, jug se radi i biće gotov. To je veoma kompleksan i zahtjevan projekat koji ne može proći bez trzavica i problema. Nije to kao istok, ravan teren, sve čisto i uredno pa da prođe bez problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 20 avg 2025, 22:39

Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 22:18
Firebase je napisao/la:
Odgovor je bio..
Citiram:
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!
Hahahahhahahahahah mozda ne trebas vjerovati svakome. Iz povjerljivih IRFOmacija znam da je projekat radjen u paintu a simulacija u Minecraftu samo sto dimenzije blokova u Minecraftu i u pennyu nisu iste pa sad treba napraviti nove proracune. Ne brinite nista, samo nek se izgradi pa za 2godine, za 2 godine, samo sabura....

A i nervira me sto se klub oglasava samo kad se krene pisati o tim stvarima u javnosti pa eto i na forumima. Da se nije pisalo o ovome ostala bi tisina i preparkiravanje bagera. Eto zasto treba vrsiti pritisak.
Nesto je smijesno??
Da li bi rado taj smijeh mozda i unovcio?
1000e recimo?
Vidi nesto drugar,
Ja pisem cinjenice jer se u poslu u kojem sam ja samo cinjenicama vodimo i nije svako vec meni bliska osoba koja nema veze sa politikom, Zeljom, sve sto zna da na tom stadionu igra Zeljo i to je sve, ne zastupa ni jednu stranu.
Inace nisam nikakav insajder ali u ovoj oblasti sam diplomirao i zaista u ovoj bransi imam mnogo povjerljivih ljudi koji barataju informacijama. Ne samo vezano za Jug Grbavice vec bilo koji objekat koji je trenutno u izgradnji u gradu..
Klub fino napise da se rok produzava zbog gresaka u projektu, citaj izmjene projekta, ali jok ti cini se mislis da znas bolje od svih!?

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 avg 2025, 22:56

Firebase je napisao/la:
20 avg 2025, 22:39
Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 22:18
Firebase je napisao/la:
Odgovor je bio..
Citiram:
Nista ni sa cim nije
Cekaju izmjene sad..
Ovo je istina!

Nesto je smijesno??
Da li bi rado taj smijeh mozda i unovcio?
1000e recimo?
Vidi nesto drugar,
Ja pisem cinjenice jer se u poslu u kojem sam ja samo cinjenicama vodimo i nije svako vec meni bliska osoba koja nema veze sa politikom, Zeljom, sve sto zna da na tom stadionu igra Zeljo i to je sve, ne zastupa ni jednu stranu.
Inace nisam nikakav insajder ali u ovoj oblasti sam diplomirao i zaista u ovoj bransi imam mnogo povjerljivih ljudi koji barataju informacijama. Ne samo vezano za Jug Grbavice vec bilo koji objekat koji je trenutno u izgradnji u gradu..
Klub fino napise da se rok produzava zbog gresaka u projektu, citaj izmjene projekta, ali jok ti cini se mislis da znas bolje od svih!?
Ti nazivas CINJENICOM viber prepisku s nekim kome vjerujes? Ne znam kako si diplomirao ali to nije cinjenica. Mani se ti BARATANJA informacijama. Nisi fino ni procitao sta ne klub napisao jer ne vidim da su negdje spomenuli greske u projektu?

Kao sto virto rece, nas treba zabrinuti kako to u klubu nemamo taj projekat reflektora koji bi olaksa citavu pricu. I na kraju krajeva najbitnije je da tribina i krov izdrze 5000 ludjaka koji skacu po 90 minuta

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2025, 23:02

Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 22:56
Ti nazivas CINJENICOM viber prepisku s nekim kome vjerujes? Ne znam kako si diplomirao ali to nije cinjenica. Mani se ti BARATANJA informacijama. Nisi fino ni procitao sta ne klub napisao jer ne vidim da su negdje spomenuli greske u projektu?
Reći ću ti ja nešto iz svog iskustva, odnosno moje firme, još nikad se nije desilo da smo sve radili po projektu i da nije bilo izmjena i dorade istog. Samo što u našem slučaju to ide mnogo lakše, nekad malo i zaobiđeš zakon, što Željo, opština i KS ne smiju raditi.

Ovo je složen projekat i ne postoji šansa da se sve predvidi.

Čuj projekat radio dedo od 85 godina. Pa evo ja bih prije njemu dao da mi projektuje kuću nego vama koji sa fakulteta izlazite sa nula znanja, a o praksi i iskustvu da ne govorim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 20 avg 2025, 23:24

Cinjenica je 1000e..
Odes fino do kluba i pitas sta je razlog, nije niko babaroga nece te dirati..
Zatim otidji u kompaniju Itc doo Zenica i trazi i od njih iste informacije..
Onda se vrati i ako ti obje strane ne daju isti ili slican odgovor vrati se ovdje i napisi iskreno sta su ti rekli.. Ako ne bude ovako u nedjelju lova prije tekme..
Jel' pošteno?
Zaobilazi ubuduce moje postove molim te, jer nemam potrebu da bas tebi dokazujem bilo sta, ako hoces vjeruj ako neces ne moras ali spinovanje cu nastojati da sprijecim!

@Virtual
Citat je to bio, to nije moje mišljenje ali iskreno nisam jos imao priliku pogledati projekat..
Moje buduce pisanje vezano za izgradnju Juga ce potvrditi sve ono o cemu polemisemo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15 i 33 gosta.