Kad vidim jadnog Jakovljevica da u svakoj utakmicu mora cuvat i Barisica i protivnicke igrace, lose mi bude.
Toni

Ulazu se budjetske pare u privatni stadion umjesto da se ulaze u gradski stadion. Gdje tu logikaNoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:42Ako Sanin Mirvić preuzme Želju, uslijedila bi velika rekonstrukcija na Grbavici, gradit će se nova zapadna tribina...
A jedan od mogućih poslova na Grbavici bila bi izgradnja potpuno nove zapadne tribine koja bi bila na dva nivoa, duplo veća nego je sadašnja na istočnoj strani stadiona.
U zapadnoj tribini bi bile smještene klupske prostorije, svlačionice, restorani, moguće i manji hotel, te sve potrebno kako bi stadion u toj varijanti sa 25-30.000 mjesta imao najveće moguće UEFA kategorije.
Naprijed Zeljoooo ljubavi mojaaaaaa
Nasa opcina stoji iza svog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:25Ulazu se budjetske pare u privatni stadion umjesto da se ulaze u gradski stadion. Gdje tu logikaNoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:42Ako Sanin Mirvić preuzme Želju, uslijedila bi velika rekonstrukcija na Grbavici, gradit će se nova zapadna tribina...
A jedan od mogućih poslova na Grbavici bila bi izgradnja potpuno nove zapadne tribine koja bi bila na dva nivoa, duplo veća nego je sadašnja na istočnoj strani stadiona.
U zapadnoj tribini bi bile smještene klupske prostorije, svlačionice, restorani, moguće i manji hotel, te sve potrebno kako bi stadion u toj varijanti sa 25-30.000 mjesta imao najveće moguće UEFA kategorije.
ooo legendo jesi ziv
Štimac je teški retard. I za 5 godina bi Toni bio dobar štoper.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Kad vidim jadnog Jakovljevica da u svakoj utakmicu mora cuvat i Barisica i protivnicke igrace, lose mi bude.
Toni![]()
![]()
Grbavica je vas stadion i vi ga mozete izdati, pokloniti, prodati...NoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:27Nasa opcina stoji iza svog klubaTatamata1946 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:25Ulazu se budjetske pare u privatni stadion umjesto da se ulaze u gradski stadion. Gdje tu logikaNoDi80 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:42Ako Sanin Mirvić preuzme Želju, uslijedila bi velika rekonstrukcija na Grbavici, gradit će se nova zapadna tribina...
Vama je vasa dala stadion na koristenje
Sta hocete i da ulazu za privatni klub?
Trosite milione na Ljaljice, Cimirote i jos imate obraza pricati
Malo Mirvic u wc ulozio, prosla uprava skenere i to je to za 60 godina
Vise ste unistili stadion nego sto ste ulozili
Vise volim otic na gostovanje u Gabelu nego na Kosevo
Nema nista gore nego kad moram na proci kroz ono blato da udjem na jug koseva
Sta ste para bacili ma polovnjake mogli ste napraviti nov stadion u Butmiru
Vi ste neisplativa investicija koja guta pare abnormalnom brzinom
Ni transferi vam nesto ne znace, jer puno vise trosite
Previse se forsirate i zelite sve na silu
Mogli ste stadion davno napraviti da ulazete gdje treba
Poslije kad sve zavrsite samo vam ostanje formiranje prvog tima
Ovako nista nemate, a na silu samo u prvi tim ulazete
Ja se druze uopste ne svadjam, ja sam ti samo predlozio da primjenite taj recept kad budete igrali s nama...Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:09Nije moj klub da detaljno gledam tekme ali ono sto sam vidio jasno je da tim nemate nego sjajne pojedince. I ove bonus od ove neznalice, ove igrace sto imate i trenera kojeg imate su sjajni. Ali pazi sta cu sad reci kao NEZNALICA, ova ekipa tj skup igraca ne odgovara sistemu koji Husref zna najbolje igrati. Naravno da bi svojim igrackim i fudbalskim IQom trebali brzo usvojiti njegove sisteme ali daleko su to od igraca za sistem koji Husref zna najbolje.Vanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:04Pitam se ko nije sta shvatio...Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 11:01
Igracki se mi ne mozemo porediti. Problemi koje mi imamo i problemi koje vi imate nisu iste prirode, al kako ja tebi ista da obiasnim kad ni ovo gore nisi shvatio.
Zelji nije kriv sudija sto nismo dobili Radnika i Rudara a isto tako nije ni pomogao kod Posusja i pijacara. Sudjenje nije nilo perfektno ni u jednoj tekmi ali vaditi se na sudjenje a ne na ono sto vidim kako igramo je smijesno i djetinjasto.
O sudijama treba da se prica kada se krade ali vama je to postala mantra i izmisljate neprijatelje samo da ne pogledate u vasu avliju i da pomislite da je mozda i do vaseg tima koji je trenutno u krizi.
Toliko si se razvazio ulazeci analiticki u srz problema FKS da sam jednostavno morao da ti predlozim recept koji si sam izmislio...
" Vi kad primite gol, vi vise ne postojite..."
Tacno bi i Admir Adzem pozavidio na ovakvoj "strucnosti"...
Prema tome, vi samo primjenite ova tvoja zapazanja i uzimate bodove, bez ikakve pomoci sudija, marsovaca, Vice...
Ne zelim se baviti vasom analizom, rekao sam samo ocigledne stvari koje svako ko bar malo prati fudbal i zna nasu ligu vidi na prvo gledanje. Ti se mozes sad svadjati sa mnom i proturjeciti al si subjektivan.
Pa ko krije da Zeljo ne igra nista ovo trenutno sa Adzemom. Ja prvi kritikujem i potpisujem da je sve do sad vise sretno nego spretno osvojeno sto se tice bodova. Nasa ekipa ima problem kad primi gol al jos veci problem imamo kad zabijemo ako tr bas zanima.jer psihicki igraci samo zele zatvoriti sve puteve prema golu i osigurati bodove kako bi bio mir u kuci jer su pod velikim protiskom nas koji zahtjevamo da vidimo neku igru osim nabijanja lopte. Razmisljam kriticki, pogotovo prema svom klubu, a rijetko ko kriticki razmislja na vasoj strani sto me u sustini i ne interesuje, samo je zanimljivo gledati kako sami sebi skacete u stomak sa takvim izjavama i onda poslije pravdanjima
Kasniš sa fazonom.
Hahahahahahahhaa alii najjace sto si rekao NAVIJAČA ŽELJE pa dobro si rekao drug njima odgovara gdje su srbi navikli su oni sa četnicima tako na suradnju kao sa Zemuncima hahahahaha a sta je fino gostovanje čeka te isto kao u BL i Doboju skandiranje Ratko Mladic onee zastave vojske republike srpske fujj dabogda ispali i jedni i drugi i treci a i zeljo..aminnZigazaga je napisao/la: ↑20 avg 2025, 20:54Kasniš sa fazonom.
Ko fol Prijedorčani se predstavljaju seljacima. Druže,ako nisi bio u PD,dodji,Prijedor je danas po svemu,kulturi,ponašanju,ljepoti grada...,Njujork za pola Bosne.Ili na utakmicama,par ljudi se ovde javilo,navijača Želje i drugih klubova,koji su napisali da im je Prijedor jedno od najdražih gostovanja. Nijedne zamjerke nisu imali.
Naravno sem Borca,to je "na nož" rivalitet decenijama već .
Nije bolest sve što boli...Mostarac12345 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:01Hahahahahahahhaa alii najjace sto si rekao NAVIJAČA ŽELJE pa dobro si rekao drug njima odgovara gdje su srbi navikli su oni sa četnicima tako na suradnju kao sa Zemuncima hahahahaha a sta je fino gostovanje čeka te isto kao u BL i Doboju skandiranje Ratko Mladic onee zastave vojske republike srpske fujj dabogda ispali i jedni i drugi i treci a i zeljo..aminnZigazaga je napisao/la: ↑20 avg 2025, 20:54Kasniš sa fazonom.
Ko fol Prijedorčani se predstavljaju seljacima. Druže,ako nisi bio u PD,dodji,Prijedor je danas po svemu,kulturi,ponašanju,ljepoti grada...,Njujork za pola Bosne.Ili na utakmicama,par ljudi se ovde javilo,navijača Želje i drugih klubova,koji su napisali da im je Prijedor jedno od najdražih gostovanja. Nijedne zamjerke nisu imali.
Naravno sem Borca,to je "na nož" rivalitet decenijama već .
SviDža mi se Stimac. Svaka cas, samo nek nastavitutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Toni![]()
![]()
Sve vam se poklapafeniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:13SviDža mi se Stimac. Svaka cas, samo nek nastavitutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Toni![]()
![]()
Ovo bih razumio da stvarno imas 4 kvalitetnija stopera,pa otpisujes jednog. Al Barisic ce ti opet bit glavni, a apsolutno svaku europsku utakmicu napravi barem jednu glupost..ASD je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:08Štimac je teški retard. I za 5 godina bi Toni bio dobar štoper.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Toni![]()
![]()
Ma ne sekiraj se Tuta, utrenirace to Beus, ako Stimac ne uspije on ce uskociti...tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:20Sve vam se poklapafeniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:13SviDža mi se Stimac. Svaka cas, samo nek nastavitutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Toni![]()
![]()
![]()
Ovo bih razumio da stvarno imas 4 kvalitetnija stopera,pa otpisujes jednog. Al Barisic ce ti opet bit glavni, a apsolutno svaku europsku utakmicu napravi barem jednu glupost..ASD je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:08Štimac je teški retard. I za 5 godina bi Toni bio dobar štoper.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:40Kaze Stimac zbog broja i kvalitete na odbrambenim pozicijama obavjestio Sunjica da ce ga manje koristit. Dan te je.bo uz Jakova jedini u odbrani koji zna nesto.
Toni![]()
![]()
Ko su ostali? Duje s dvije odigrane utakmice, Velkovski koji jos nije sutnuo loptu otkad je dosao i Masic - nit smrdi nit mirise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.