NBA Offseason 2025-2026
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Offseason 2025-2026
nebulozama nema kraja.
lijepa opcija dodaj gnjavatora.
lijepa opcija dodaj gnjavatora.
Dvije osvojio u cheat code sa Durantom. Prvu Irving i Love bili povrijedjeni jos mu Igoudala uzeo FMVP. Vidis SGA prvo finale odma FMVP, on je glavni, gdje ce neki Caruso biti FMVP pored njeg zivog. To se Kurtiju (Albinu) desilo. Jednu je uzeo cisto mada liga jeste bila 0 poena ali nema veze, sto znaci SGA ako uzme jos jednu > Kurtija.
I vidjet ces svako finale koje SGA bude igrao a da Okc osvoji da ce on biti FMVP
- superFrankie
- Kontakt:
A Alema sto lupa gluposti, stvarno mu treba pocast odati
NavedisuperFrankie je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:39A Alema sto lupa gluposti, stvarno mu treba pocast odati
- superFrankie
- Kontakt:
Skoro svaka rijec koju si napisao zadnje 2-3 stranice su glupost u najmanju ruku. Nije ni cudo sto osim tebe na temi skoro niko i ne pise jer samo glupostima spamujes.alemsa je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:22NavedisuperFrankie je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:39A Alema sto lupa gluposti, stvarno mu treba pocast odati
Pa navedi sta. Ti si taj koji je to rekao. Da su Rakete imali 4 igraca s te liste je fakt, da je SGA top 5 pg svih vremena (nabroj 5 boljih ako nije), Curry jeste drugi najbolji PG ali konkurencija po postignucu nije neka na PG poziciji, SGA uspio za jednu sezonu postati top 5 itd. RecisuperFrankie je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:28
Skoro svaka rijec koju si napisao zadnje 2-3 stranice su glupost u najmanju ruku. Nije ni cudo sto osim tebe na temi skoro niko i ne pise jer samo glupostima spamujes.
Fakt je da Rocketsi nisu imali titulu u ovom vijeku
Fakt je da npr. Harden nikada nije osvojio titulu
SGA u top 5 ili u top 2 ili u top nije fakt nego necije misljenje.
Fakt je da npr. Harden nikada nije osvojio titulu
SGA u top 5 ili u top 2 ili u top nije fakt nego necije misljenje.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Auu druže, razumijem da ti je hype oko Houstona kad god dovedu raspalog superstara, ali ovo za SGA sa jednom titulom ne da je diskutabilno nego glupost na kvadrat..Curry je sigurno bolji PG od njega, John Stockton jedini sa dva all time rekroda koja nikad neće biti oborena je sigurno bolji (nije uspješniji ali to nije ni tema), Isiah Thomas je i bolji i uspješniji igrač od SGA, Magic Johnson naravno i Oscar Robertson, eto petorice bez emocija boljih, onda imaš diskutabilno Steve Nash dupli MVP ali bez titule, Jason Kidd titula bez MVP, Tony Parker 4 titule bez MVP i ima ih još koji mogu u diskusiju, ali ove sve skida SGA sa još jednom titulom ili MVP..alemsa je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:37Pa navedi sta. Ti si taj koji je to rekao. Da su Rakete imali 4 igraca s te liste je fakt, da je SGA top 5 pg svih vremena (nabroj 5 boljih ako nije), Curry jeste drugi najbolji PG ali konkurencija po postignucu nije neka na PG poziciji, SGA uspio za jednu sezonu postati top 5 itd. RecisuperFrankie je napisao/la: ↑20 avg 2025, 23:28
Skoro svaka rijec koju si napisao zadnje 2-3 stranice su glupost u najmanju ruku. Nije ni cudo sto osim tebe na temi skoro niko i ne pise jer samo glupostima spamujes.
Postotak ljudi koji će SGA proglasiti top 5 playem svih vremena na osnovu dvije sezone je toliko mali da spadaš u statističku grešku a i mišljenje ti je poprilično pogrešno..da nije lako nabrojati 10 boljih od njega kao što bi to bilo na poziciji SG i SF nije,ali top pet je ludost
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
To sigurno da jeste tema kad se gleda all time lista, gleda se sveukupno. Bolji je i TMAC igrac od Drexlera, ali tesko da ce ga neko staviti ispred Drexlera na all time listi jer nije "nista" uradio u karijeri. To i jeste problem izgleda sto se pogresno tumace basic stvari/koncepti.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 08:45
Auu druže, razumijem da ti je hype oko Houstona kad god dovedu raspalog superstara, ali ovo za SGA sa jednom titulom ne da je diskutabilno nego glupost na kvadrat..Curry je sigurno bolji PG od njega, John Stockton jedini sa dva all time rekroda koja nikad neće biti oborena je sigurno bolji (nije uspješniji ali to nije ni tema), Isiah Thomas je i bolji i uspješniji igrač od SGA, Magic Johnson naravno i Oscar Robertson, eto petorice bez emocija boljih, onda imaš diskutabilno Steve Nash dupli MVP ali bez titule, Jason Kidd titula bez MVP, Tony Parker 4 titule bez MVP i ima ih još koji mogu u diskusiju, ali ove sve skida SGA sa još jednom titulom ili MVP..
Postotak ljudi koji će SGA proglasiti top 5 playem svih vremena na osnovu dvije sezone je toliko mali da spadaš u statističku grešku a i mišljenje ti je poprilično pogrešno..da nije lako nabrojati 10 boljih od njega kao što bi to bilo na poziciji SG i SF nije,ali top pet je ludost
Postotak ljudi koji ce proglasiti SGA top 5 PG na all time listi da sutra zavrsi karijeru (opet naglasavam kad se sve uzme u obzir) = svi. Da predje Stocktona i Thomasa mu treba konstantnost, kontinuitet i vrijeme, accolades manje-vise vec ima, odnosno argumente (ne kazem da je trenutno iznad jer nije igrao jos toliko ). Ali to bi se trebalo desiti jer ce vjerovatno igrati jos 10 godina.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Broj PGa uspješnijih od SGA je vjerovatno veći nego onih koji su igrači zapravo bolji od njega..Evo teoretski, sa koliko naslova i MVP-a je bolji od Tony Parkera za početak?alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:50To sigurno da jeste tema kad se gleda all time lista, gleda se sveukupno. Bolji je i TMAC igrac od Drexlera, ali tesko da ce ga neko staviti ispred Drexlera na all time listi jer nije "nista" uradio u karijeri. To i jeste problem izgleda sto se pogresno tumace basic stvari/koncepti.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 08:45
Auu druže, razumijem da ti je hype oko Houstona kad god dovedu raspalog superstara, ali ovo za SGA sa jednom titulom ne da je diskutabilno nego glupost na kvadrat..Curry je sigurno bolji PG od njega, John Stockton jedini sa dva all time rekroda koja nikad neće biti oborena je sigurno bolji (nije uspješniji ali to nije ni tema), Isiah Thomas je i bolji i uspješniji igrač od SGA, Magic Johnson naravno i Oscar Robertson, eto petorice bez emocija boljih, onda imaš diskutabilno Steve Nash dupli MVP ali bez titule, Jason Kidd titula bez MVP, Tony Parker 4 titule bez MVP i ima ih još koji mogu u diskusiju, ali ove sve skida SGA sa još jednom titulom ili MVP..
Postotak ljudi koji ce proglasiti SGA top 5 PG na all time listi da sutra zavrsi karijeru (opet naglasavam kad se sve uzme u obzir) = svi. Da predje Stocktona i Thomasa mu treba konstantnost, kontinuitet i vrijeme, accolades manje-vise vec ima, odnosno argumente (ne kazem da je trenutno iznad jer nije igrao jos toliko ). Ali to bi se trebalo desiti jer ce vjerovatno igrati jos 10 godina.
Stoktona i Thomasa vjerovatno neće stići nikada, previše je rekorda na strani Stoktona a dvije titule Thomasa u konferenciji protiv Jordanovih Bullsa i ta fama da MJ nije htio da ovaj ide na Olimpijadu će Thomasa 99% ostaviti uvijek ispred SGA, osim ako ovaj ne bude imao 3+ titule,a šanse da OKC osvoji isto su minimalne..
Slatina Bog i batina
Tony Parker uopste nije u diskusiji, kralju moj dobri, ja se zaje.bavam 85% vremena ali ti si ozbiljan. Parker nije taj kalibar igraca, isto kao sto Klay ima 4 titule pa ga niko ne stavlja u top 5 SG. Mislim bez uvrede ali ako ne znas zasto je to tako, onda u prvi razred NBA skole brate.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:35
Broj PGa uspješnijih od SGA je vjerovatno veći nego onih koji su igrači zapravo bolji od njega..Evo teoretski, sa koliko naslova i MVP-a je bolji od Tony Parkera za početak?
Stoktona i Thomasa vjerovatno neće stići nikada, previše je rekorda na strani Stoktona a dvije titule Thomasa u konferenciji protiv Jordanovih Bullsa i ta fama da MJ nije htio da ovaj ide na Olimpijadu će Thomasa 99% ostaviti uvijek ispred SGA, osim ako ovaj ne bude imao 3+ titule,a šanse da OKC osvoji isto su minimalne..
Nad Stocktonom vec ima argumente, treba mu najvise vrijeme i da odrzi konstatnost da ne grohne ono u slijedecih 5-6 godina. Ma sta ce ostaviti to sto ga Jordan nije volio, koga boli za tim, gleda se ko je sta uradio, prvo Thomasova karijera nije dugo trajala, drugo mvp ne bi bio da je igrao jos 20 sezona. SGA vec ima first team koliko je on imao u karijeri itd itd itd. Nije jos ispred ali do sad sto je uradio u karijeri vec ima argumente nad njima dvojicom, kao sto sam rekao samo jos vrijeme i konstatnost.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znači u principu titule bez MVP-a ne znače nista, ok ima to neku priču, ali jbg onda ima još nekih igrača koji šišaju SGA..Složimo se oko Magica, Currya i vjerovatno Oscara Robertsona, ne slažemo oko Stoktona i Thomasa.. Šta je sa: Jerry Westa (1 titula 1 MVP, 10 puta all nba, 14 puta all star), Bob Cousy (6 NBA titula 1 MVP, 10 puta all nba, 13 all star)..Malo je ljudi koji će ti reći da je SGA bolji igrač od Stoktona i Thomasa..alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:52Tony Parker uopste nije u diskusiji, kralju moj dobri, ja se zaje.bavam 85% vremena ali ti si ozbiljan. Parker nije taj kalibar igraca, isto kao sto Klay ima 4 titule pa ga niko ne stavlja u top 5 SG. Mislim bez uvrede ali ako ne znas zasto je to tako, onda u prvi razred NBA skole brate.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:35
Broj PGa uspješnijih od SGA je vjerovatno veći nego onih koji su igrači zapravo bolji od njega..Evo teoretski, sa koliko naslova i MVP-a je bolji od Tony Parkera za početak?
Nad Stocktonom vec ima argumente, treba mu najvise vrijeme i da odrzi konstatnost da ne grohne ono u slijedecih 5-6 godina. Ma sta ce ostaviti to sto ga Jordan nije volio, koga boli za tim, gleda se ko je sta uradio, prvo Thomasova karijera nije dugo trajala, drugo mvp ne bi bio da je igrao jos 20 sezona. SGA vec ima first team koliko je on imao u karijeri itd itd itd. Nije jos ispred ali do sad sto je uradio u karijeri vec ima argumente nad njima dvojicom, kao sto sam rekao samo jos vrijeme i konstatnost.
Slatina Bog i batina
Nije istina da ne znace, kad se porede igraci istog kalibra, gleda se sveukupno. Stocktona (naglasavam bez titule) su mnogi stavljali iznad Thomasa iz razloga koje si vec naveo, odnosno svejedno je da li stavis Thomasa ili Stocktona prije. Ako nije suludo Stocktona bez titule staviti iznad Thomasa, zasto mislis da ce biti suludo staviti (kad sve prodje) SGA iznad koji ima titulu, mvp, mvp finala, scoring champ, koji ce vjerovatno imati dosta vise prvih petorki itd. Mislim ono. Karl Malone bez titule je vazio za najboljeg PF ikad do Duncana a i sad je drugi. To su sve stvari koje tacno znas zasto kad se razumijes u materiju.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:05
Znači u principu titule bez MVP-a ne znače nista, ok ima to neku priču, ali jbg onda ima još nekih igrača koji šišaju SGA..Složimo se oko Magica, Currya i vjerovatno Oscara Robertsona, ne slažemo oko Stoktona i Thomasa.. Šta je sa: Jerry Westa (1 titula 1 MVP, 10 puta all nba, 14 puta all star), Bob Cousy (6 NBA titula 1 MVP, 10 puta all nba, 13 all star)..Malo je ljudi koji će ti reći da je SGA bolji igrač od Stoktona i Thomasa..
Sto se tice Big O, njemu je Westbrook sa TD prosjekom umanjio vrijednost.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Zato što era gdje igra SGA je onako, na all time listi teških sezona i protivnika finale protiv Indiane nije ni u top 20 u zadnjih 30 godina kamoli all time..Znam ja tačno zašto Stokton ispred Thomasa, čovjek ima dva all time rekorda koja niko neće oboriti, pogotovo asistencije bez obzira na 20% više poena danas nego kad je Stokton igrao..Thomas je uzeo dvije titule ispred Jordana, znaš koliko igrača se može pohvaliti sa istim, jako jako malo, MJ je igrao 13 sezona, od toga jedna ona povreda jednu ne znam šta je bilo, znači od 11 sezona 6 je osvojio "sam" on, od tih 6 dva puta ga skidao Thomas, jednom i MVP finala, mislim da uopšte nisi svjestan koliko je to bilo teško uraditi, pogotovo jednom beku tih godina, vjerovatno jedina ekipa sa dominatnim bekovima koja je pobijedila MJ-a, to je sulud kvalitet..SGA jednu titulu protiv Indiane skoro bez Haliburtona u finalu..SGA ima 27 godina, ima TEK 3 all nba i 3 all stara, Jerry West, Oscar Robertson, Bob Cousy i Stokton imaju po desetak komada, ima on još pure da jede da uđe u konverzaciju sa ovim imenima..Skontaj da njih da stigne mu treba 7 takvih sezona, tad će imati 35, koji je zadnji igrač sa toliko godina bio all nba first team, Curry i James, ostalo niko..alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:26Nije istina da ne znace, kad se porede igraci istog kalibra, gleda se sveukupno. Stocktona (naglasavam bez titule) su mnogi stavljali iznad Thomasa iz razloga koje si vec naveo, odnosno svejedno je da li stavis Thomasa ili Stocktona prije. Ako nije suludo Stocktona bez titule staviti iznad Thomasa, zasto mislis da ce biti suludo staviti (kad sve prodje) SGA iznad koji ima titulu, mvp, mvp finala, scoring champ, koji ce vjerovatno imati dosta vise prvih petorki itd. Mislim ono. Karl Malone bez titule je vazio za najboljeg PF ikad do Duncana a i sad je drugi. To su sve stvari koje tacno znas zasto kad se razumijes u materiju.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:05
Znači u principu titule bez MVP-a ne znače nista, ok ima to neku priču, ali jbg onda ima još nekih igrača koji šišaju SGA..Složimo se oko Magica, Currya i vjerovatno Oscara Robertsona, ne slažemo oko Stoktona i Thomasa.. Šta je sa: Jerry Westa (1 titula 1 MVP, 10 puta all nba, 14 puta all star), Bob Cousy (6 NBA titula 1 MVP, 10 puta all nba, 13 all star)..Malo je ljudi koji će ti reći da je SGA bolji igrač od Stoktona i Thomasa..
Najbolje da se složimo da se ne slažemo, nije tolika razlika da bi nastavljali ovu raspravu..
Slatina Bog i batina
Ima smisla sto govoris ali se ne gleda tako, nije niko birao eru, to sto ti govoris su okolnosti. SGA igra protiv najboljih danasnjice, kao sto je Thomas igrao tad. Moze neko danas napraviti argument (od ovih momaka rodjenih 2000ih), da Jordan nikad danas ne bi uzeo 6 titula, kao sto ni Bron nije uzeo, nego bi se urotili protiv njeg, Charles Barkley u prime-u i Stockton bi otisli da igraju sa Hakeemom da skinu Jordana. Ali cinjenica stoji da je uzeo 6 titula, da nikad nije izgubio finale itd. To je on uradio u svojoj eri.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:53
Zato što era gdje igra SGA je onako, na all time listi teških sezona i protivnika finale protiv Indiane nije ni u top 20 u zadnjih 30 godina kamoli all time..Znam ja tačno zašto Stokton ispred Thomasa, čovjek ima dva all time rekorda koja niko neće oboriti, pogotovo asistencije bez obzira na 20% više poena danas nego kad je Stokton igrao..Thomas je uzeo dvije titule ispred Jordana, znaš koliko igrača se može pohvaliti sa istim, jako jako malo, MJ je igrao 13 sezona, od toga jedna ona povreda jednu ne znam šta je bilo, znači od 11 sezona 6 je osvojio "sam" on, od tih 6 dva puta ga skidao Thomas, jednom i MVP finala, mislim da uopšte nisi svjestan koliko je to bilo teško uraditi, pogotovo jednom beku tih godina, vjerovatno jedina ekipa sa dominatnim bekovima koja je pobijedila MJ-a, to je sulud kvalitet..SGA jednu titulu protiv Indiane skoro bez Haliburtona u finalu..SGA ima 27 godina, ima TEK 3 all nba i 3 all stara, Jerry West, Oscar Robertson, Bob Cousy i Stokton imaju po desetak komada, ima on još pure da jede da uđe u konverzaciju sa ovim imenima..Skontaj da njih da stigne mu treba 7 takvih sezona, tad će imati 35, koji je zadnji igrač sa toliko godina bio all nba first team, Curry i James, ostalo niko..
Najbolje da se složimo da se ne slažemo, nije tolika razlika da bi nastavljali ovu raspravu..
Thomas je uzeo dvije titule prije nego sto je Jordan kreno u pohode ka titulama, tad je vec Thomas bio nebitan.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne gleda se to tako osim kad Bill Russell ima po prsten na svakoj ruci, znamo svi koliko je bitno protiv koga igraš kad hoćeš da kažeš da si najbolji..Argument da Jordan ne bi uzeo titule jer nije ni Lebron je toliko glup da nemam komentar na isti..Čuj urotili bi se protiv njega a Jamse se urotio protiv čitave lige ili koga kad je otišao u Miami sa Boshom kod Wadea..alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 15:04Ima smisla sto govoris ali se ne gleda tako, nije niko birao eru, to sto ti govoris su okolnosti. SGA igra protiv najboljih danasnjice, kao sto je Thomas igrao tad. Moze neko danas napraviti argument (od ovih momaka rodjenih 2000ih), da Jordan nikad danas ne bi uzeo 6 titula, kao sto ni Bron nije uzeo, nego bi se urotili protiv njeg, Charles Barkley u prime-u i Stockton bi otisli da igraju sa Hakeemom da skinu Jordana. Ali cinjenica stoji da je uzeo 6 titula, da nikad nije izgubio finale itd. To je on uradio u svojoj eri.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:53
Zato što era gdje igra SGA je onako, na all time listi teških sezona i protivnika finale protiv Indiane nije ni u top 20 u zadnjih 30 godina kamoli all time..Znam ja tačno zašto Stokton ispred Thomasa, čovjek ima dva all time rekorda koja niko neće oboriti, pogotovo asistencije bez obzira na 20% više poena danas nego kad je Stokton igrao..Thomas je uzeo dvije titule ispred Jordana, znaš koliko igrača se može pohvaliti sa istim, jako jako malo, MJ je igrao 13 sezona, od toga jedna ona povreda jednu ne znam šta je bilo, znači od 11 sezona 6 je osvojio "sam" on, od tih 6 dva puta ga skidao Thomas, jednom i MVP finala, mislim da uopšte nisi svjestan koliko je to bilo teško uraditi, pogotovo jednom beku tih godina, vjerovatno jedina ekipa sa dominatnim bekovima koja je pobijedila MJ-a, to je sulud kvalitet..SGA jednu titulu protiv Indiane skoro bez Haliburtona u finalu..SGA ima 27 godina, ima TEK 3 all nba i 3 all stara, Jerry West, Oscar Robertson, Bob Cousy i Stokton imaju po desetak komada, ima on još pure da jede da uđe u konverzaciju sa ovim imenima..Skontaj da njih da stigne mu treba 7 takvih sezona, tad će imati 35, koji je zadnji igrač sa toliko godina bio all nba first team, Curry i James, ostalo niko..
Thomas je uzeo dvije titule prije nego sto je Jordan kreno u pohode ka titulama, tad je vec Thomas bio nebitan.
Mislim da je trenutno puno realnije da SGA nije top 5 PG svih vremena nego da jeste, rubni top 5 sa puno diskusije vjerovatno hoće..
Slatina Bog i batina
To kad je Russell uzimao bilo 6 ekipaSlatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 15:11
Ne gleda se to tako osim kad Bill Russell ima po prsten na svakoj ruci, znamo svi koliko je bitno protiv koga igraš kad hoćeš da kažeš da si najbolji..Argument da Jordan ne bi uzeo titule jer nije ni Lebron je toliko glup da nemam komentar na isti..Čuj urotili bi se protiv njega a Jamse se urotio protiv čitave lige ili koga kad je otišao u Miami sa Boshom kod Wadea..
Mislim da je trenutno puno realnije da SGA nije top 5 PG svih vremena nego da jeste, rubni top 5 sa puno diskusije vjerovatno hoće..

Misli brate sta hoces vec je top 5 kad se sve gleda kao sto se gleda na all time listama
ja jedem laptop ako postoji ozbiljna all time lista na kojoj je SGA u top 10 bekova ikad, ili u top 5 playmakera ikadSlatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 15:11Ne gleda se to tako osim kad Bill Russell ima po prsten na svakoj ruci, znamo svi koliko je bitno protiv koga igraš kad hoćeš da kažeš da si najbolji..Argument da Jordan ne bi uzeo titule jer nije ni Lebron je toliko glup da nemam komentar na isti..Čuj urotili bi se protiv njega a Jamse se urotio protiv čitave lige ili koga kad je otišao u Miami sa Boshom kod Wadea..alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2025, 15:04Ima smisla sto govoris ali se ne gleda tako, nije niko birao eru, to sto ti govoris su okolnosti. SGA igra protiv najboljih danasnjice, kao sto je Thomas igrao tad. Moze neko danas napraviti argument (od ovih momaka rodjenih 2000ih), da Jordan nikad danas ne bi uzeo 6 titula, kao sto ni Bron nije uzeo, nego bi se urotili protiv njeg, Charles Barkley u prime-u i Stockton bi otisli da igraju sa Hakeemom da skinu Jordana. Ali cinjenica stoji da je uzeo 6 titula, da nikad nije izgubio finale itd. To je on uradio u svojoj eri.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:53
Pa nije jos stavio tacku na i, vjerovatno da ce igrati jos 5-6 barem godina na visokom nivou. Do sad sto je postigao ima argumente, sad samo dodaje. Kako je Curry u ovoj eri uspio biti drugi pg svih vremena a SGA ne moze

- BosniaBoston
- Kontakt:
Likovi Currya nakon 2016. I onako katastrofalnog finala zvali 2. Najboljim PG ikad a da SGA ne Bude top 5 nakon 2 titule I 2 fmpva. Haj I vi ne pretjerujte
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.