FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

HyperOS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HyperOS » 20 avg 2025, 19:48

Pitaristok je napisao/la:
20 avg 2025, 17:43
Fula sa B timom, al nije to do nas ljudi, do kantonalnog saveza, na vrijeme se tražilo da igraju. Al jbg eto, šta sad, sad sve igrače koji su ti interesantni ubaciš u recimo Ozren, ti ih plaćaš, kod njih igraju. Ne znam dal je to moguće nekim posebnim ugovorom regulisati?
Drugi način je da kupiš klub il ga preuzmeš na neki način.
Cuj fula, i nema veze 😂😂

Pa koliko se dovelo stranaca u B ekipu i za koliku platu su dosli ovde da nebi igrali ?

Shvatit ce se nekad sta je Mirvicu cilj, al mozda bude kasno.

Herson

Post Postao/la Herson » 20 avg 2025, 20:05

HyperOS je napisao/la:
20 avg 2025, 19:48
Fula sa B timom, al nije to do nas ljudi, do kantonalnog saveza, na vrijeme se tražilo da igraju. Al jbg eto, šta sad, sad sve igrače koji su ti interesantni ubaciš u recimo Ozren, ti ih plaćaš, kod njih igraju. Ne znam dal je to moguće nekim posebnim ugovorom regulisati?
Cuj fula, i nema veze 😂😂

Pa koliko se dovelo stranaca u B ekipu i za koliku platu su dosli ovde da nebi igrali ?

A kakvu platu mogu imati djeca bez ozbiljnog seniorskog iskustva? To su neke simbolične cifre. Pokušava se sa strancima jer je očito da je naše tržište nikakvo. Nek jedan od njih zaigra za prvi tim i ostvari transfer, klub je na dobitku.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 avg 2025, 20:07

Problem s B timom nije registracija nego činjenica da je kanton amaterska liga, a mi imamo 28472 stranaca za koje moraš radne dozvole dobiti, sto podrazumijeva profesionalne ugovore.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 avg 2025, 20:25

Aduka87 je napisao/la:
20 avg 2025, 18:55
Dje onaj pokemon sto je pisao kako ss zelimo rijesiti Mamasa, poslat ga na posudbu, u yebem vam.
Samo frku stvaraju sa nekim ciljem,evo na ovom klipu Husref se na pitsnje zasto nismo osvojili titulu nasmijao ironicno i objasnio de.bilima izmedju redova sta je problem.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 avg 2025, 20:27

Herson je napisao/la:
20 avg 2025, 20:05
HyperOS je napisao/la:
Cuj fula, i nema veze 😂😂

A kakvu platu mogu imati djeca bez ozbiljnog seniorskog iskustva? To su neke simbolične cifre. Pokušava se sa strancima jer je očito da je naše tržište nikakvo. Nek jedan od njih zaigra za prvi tim i ostvari transfer, klub je na dobitku.
Daj brate smatram te pametnim covjekom da sa ovim raspravljas,svima je na bloku lik.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 avg 2025, 20:49

Kad sam ja Cimija najavio.

Kad je odlazio reko sam da ce se vratit...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 20 avg 2025, 21:13

Samo da pohvalim PR službu :clap: kvalitet slika top!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 avg 2025, 21:24

Brate na snimcima sa treninga je mnogo bolje izgledao Zekić, nešto kao pravi trener.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 avg 2025, 21:31

Herson je napisao/la:
20 avg 2025, 20:05
HyperOS je napisao/la:
Cuj fula, i nema veze 😂😂

Kolika god da je plata, koliko god da kosta hrana i smjestaj, da li bi ti bilo sta u zivotu ulozio u nesto sto znas da nece proci?
A pogotovo ovo sa B ekipom.
Znaci, znali su da nece moci ovo proci Ili su glupi pa nisu vidjeli da ovo ne moze.

Mi ovoliko stranaca nismo imali od doba Noukena pa do prosle godine, koliko smo ih doveli za ova 2 mjeseca u B ekipu. :mrgreen:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 avg 2025, 21:39

PeppermintSA je napisao/la:
20 avg 2025, 20:07
Problem s B timom nije registracija nego činjenica da je kanton amaterska liga, a mi imamo 28472 stranaca za koje moraš radne dozvole dobiti, sto podrazumijeva profesionalne ugovore.
I kaze nije do nas...
Imamo i 4894488 administrivaca i qraca i niko to nije istrazio ?!
Nije do nas, mrze nas !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 20 avg 2025, 21:47

PeppermintSA je napisao/la:
20 avg 2025, 20:07
Ovo ne bi trebali biti problem iz nekoliko logicnih razloga kao npr. sta ako ekipa koja ima profesionalce ispadne u kantonalnu? Ili ne postoji ta mogucnost fluktuiranja izmedju ovih rangova, ono neko cudo se desi i kao neki amateri upadnu u pro ligu… a ja to svakako bira upravni odbor borca ko ulazi 😂

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 avg 2025, 21:48

fks74 je napisao/la:
20 avg 2025, 21:24
Brate na snimcima sa treninga je mnogo bolje izgledao Zekić, nešto kao pravi trener.
Izgledo vise ne izgleda

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 20 avg 2025, 21:50

fks74 je napisao/la:
Buraz,
upratio sam neki dan kad si pisao o tome kako nisi iz Sarajeva, kako dolaziš na tekme i kako te je sin u subotu pitao idemo li a ti rekao naravno. Baš mi je nešto bila super ta prića, svaka čast.
Od tada buraz nisi napisao niti jedan pozitivan komentar niti post. Fakat ne kontam, odakle tolika ljubav da dolaziš na utakmice a u isto vrijeme tolika gorčina da crnjačiš u svakom obliku obračanja.
Nemoj zamjeriti ali mi fakat nije jasno.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 20 avg 2025, 21:53

napoleon72 je napisao/la:
20 avg 2025, 15:54
Sazg je napisao/la:
20 avg 2025, 14:48
slika
Ovakav nama treba, pa da vidiš kako bi dodavali kad je saigrač u šansi a ne sebično pucali i gluposti radili.
Da je Ferguson dosao Mirvicu u ruke bio bi bivsi vec na polusezoni. S Junajtedom je cekao 7 godina na prvu titulu. Mi za 7 godina promijenili 10 trenera, od tog dvojica po dva mandata.
Baš tako. Zato sam i napisao da bi nam trebao a ne da ganjamo takvog.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 20 avg 2025, 22:00

Gledam video treninga u TC i ne kontam radi cega je teren suspendovan. Teren izgleda sasvim OK i ne vidim niti jedan razlog zasto ne ”odgovara” standardima NSFBIH. Naravno ovo nije radi terena vec jer smo jednostavno trn u oku cetnicima u savezu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 avg 2025, 22:08

ubipara je napisao/la:
20 avg 2025, 22:00
Gledam video treninga u TC i ne kontam radi cega je teren suspendovan. Teren izgleda sasvim OK i ne vidim niti jedan razlog zasto ne ”odgovara” standardima NSFBIH. Naravno ovo nije radi terena vec jer smo jednostavno trn u oku cetnicima u savezu.
Teren sa umjetnom travom je suspendovan
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 avg 2025, 22:29

Sazg je napisao/la:
20 avg 2025, 21:50
fks74 je napisao/la:
Buraz,
upratio sam neki dan kad si pisao o tome kako nisi iz Sarajeva, kako dolaziš na tekme i kako te je sin u subotu pitao idemo li a ti rekao naravno. Baš mi je nešto bila super ta prića, svaka čast.
Od tada buraz nisi napisao niti jedan pozitivan komentar niti post. Fakat ne kontam, odakle tolika ljubav da dolaziš na utakmice a u isto vrijeme tolika gorčina da crnjačiš u svakom obliku obračanja.
Nije to crnjačenje, to je samo istina. Imamo sve, igrače po imenima extra a kao ekipa smo goli qrac. Ne mogu da shvatim, šta to ne štima ?

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 20 avg 2025, 22:36

fks74 je napisao/la:
20 avg 2025, 22:29
Sazg je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Buraz,
Nije to crnjačenje, to je samo istina. Imamo sve, igrače po imenima extra a kao ekipa smo goli qrac. Ne mogu da shvatim, šta to ne štima ?
Rad bez ikakvog plana i sistema. Svake sezone #newera, bombastična pojačanja, projekti, qrci, palci a rezultat u drugom planu. Novac koji će dobiti Adem i Gojko se morao bolje preusmjeriti i obezbjediti regularno suđenje. Ne da nas guraju već samo da nas ne oštete. Daleko od toga da mi nije drago imati ta dva imena u ekipi ali svi znamo da je i s ovakvom ekipom skoro nemoguća misija osvojiti titulu. To ne štima. Za takav način rada krivac je samo jedan, uz svoju produženu ruku i ostalu administraciju koja je u klubu. Treneri, stručni štab i igrači su najmanji krivac za naše rezultate za evo nepunih 5 godina od kako je Mirvić tu.

Da dodam i ovo za ove koji će se možda nakačiti s onom kupi klub, daleko od toga da ga tjeram ali način rada je u jednu ruku itekako sumnjiv. Kad i ako promjeni ovakav “sistem” koji imamo priliku gledati, tad će dobiti punu podršku. Do tad, samo Sarajevo, sa ili bez Mirvića, Husrefa, Zekića, Ayle i ostalih raznoraznih i nesposobnih radnica.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 avg 2025, 22:42

tabba77 je napisao/la:
20 avg 2025, 22:36
fks74 je napisao/la:
20 avg 2025, 22:29
Sazg je napisao/la:

Buraz,
Rad bez ikakvog plana i sistema. Svake sezone #newera, bombastična pojačanja, projekti, qrci, palci a rezultat u drugom planu. Novac koji će dobiti Adem i Gojko se morao bolje preusmjeriti i obezbjediti regularno suđenje. Ne da nas guraju već samo da nas ne oštete. Daleko od toga da mi nije drago imati ta dva imena u ekipi ali svi znamo da je i s ovakvom ekipom skoro nemoguća misija osvojiti titulu. To ne štima. Za takav način rada krivac je samo jedan, uz svoju produženu ruku i ostalu administraciju koja je u klubu. Treneri, stručni štab i igrači su najmanji krivac za naše rezultate za evo nepunih 5 godina od kako je Mirvić tu.

Da dodam i ovo za ove koji će se možda nakačiti s onom kupi klub, daleko od toga da ga tjeram ali način rada je u jednu ruku itekako sumnjiv. Kad i ako promjeni ovakav “sistem” koji imamo priliku gledati, tad će dobiti punu podršku. Do tad, samo Sarajevo, sa ili bez Mirvića, Husrefa, Zekića, Ayle i ostalih raznoraznih i nesposobnih radnica.
+1 :clap: bravo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 20 avg 2025, 22:51

Steta za B tim jer smo doveli mladih i zanimljivih igraca sto bi mogli u skorijoj buducnosti uskociti u prvi tim

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Dave, Posejdon i 62 gosta.