fks74 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 22:29
Sazg je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:50
fks74 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 21:24
Brate na snimcima sa treninga je mnogo bolje izgledao Zekić, nešto kao pravi trener.
Buraz,
upratio sam neki dan kad si pisao o tome kako nisi iz Sarajeva, kako dolaziš na tekme i kako te je sin u subotu pitao idemo li a ti rekao naravno. Baš mi je nešto bila super ta prića, svaka čast.
Od tada buraz nisi napisao niti jedan pozitivan komentar niti post. Fakat ne kontam, odakle tolika ljubav da dolaziš na utakmice a u isto vrijeme tolika gorčina da crnjačiš u svakom obliku obračanja.
Nemoj zamjeriti ali mi fakat nije jasno.
Nije to crnjačenje, to je samo istina. Imamo sve, igrače po imenima extra a kao ekipa smo goli qrac. Ne mogu da shvatim, šta to ne štima ?
Rad bez ikakvog plana i sistema. Svake sezone #newera, bombastična pojačanja, projekti, qrci, palci a rezultat u drugom planu. Novac koji će dobiti Adem i Gojko se morao bolje preusmjeriti i obezbjediti regularno suđenje. Ne da nas guraju već samo da nas ne oštete. Daleko od toga da mi nije drago imati ta dva imena u ekipi ali svi znamo da je i s ovakvom ekipom skoro nemoguća misija osvojiti titulu. To ne štima. Za takav način rada krivac je samo jedan, uz svoju produženu ruku i ostalu administraciju koja je u klubu. Treneri, stručni štab i igrači su najmanji krivac za naše rezultate za evo nepunih 5 godina od kako je Mirvić tu.
Da dodam i ovo za ove koji će se možda nakačiti s onom kupi klub, daleko od toga da ga tjeram ali način rada je u jednu ruku itekako sumnjiv. Kad i ako promjeni ovakav “sistem” koji imamo priliku gledati, tad će dobiti punu podršku. Do tad, samo Sarajevo, sa ili bez Mirvića, Husrefa, Zekića, Ayle i ostalih raznoraznih i nesposobnih radnica.