NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nisam pesimista, ali sam misljenja da tek sad cemo odigrati prve utakmice sa "iole" kvalitetnim protivnicima i mislim da cemo se iznenadi, mislim da ce pocetak sezone biti jako los i spor, a zatim da cemo do kraja sezone uploviti u sigurne vode. Ne žurim sa zaključcima vezanim za Zerica i ekipu, moram to tek vidjeti na djelu kako funkcionise pa donijeti neko misljenje. U svakom slucaju sretno.
Mislim da nista pogresno nisi rekao. Pokusavam biti realan i kazem poraz od stupcanice ne bi bio iznenadjenje nikakvo , a protiv igmana bi se dalo i igrati. Kamo srece da bude 6 od 6 bodovaIstokZapad je napisao/la: ↑20 avg 2025, 19:03Nisam pesimista, ali sam misljenja da tek sad cemo odigrati prve utakmice sa "iole" kvalitetnim protivnicima i mislim da cemo se iznenadi, mislim da ce pocetak sezone biti jako los i spor, a zatim da cemo do kraja sezone uploviti u sigurne vode. Ne žurim sa zaključcima vezanim za Zerica i ekipu, moram to tek vidjeti na djelu kako funkcionise pa donijeti neko misljenje. U svakom slucaju sretno.
Hej uigravali smo gostovanja na pripremama 

Poraz protiv Stupcanice i 3 boda iz Konjica idu u Bihac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja bi bio prezadovoljan sa sa dva remija u prva dva kola da se produzi taj dobar niz na gostovanjima ne računajući (Čapljinu i Budućnost) da ekipa fobije samopouzdanje da vidi da svima u ovoj ligi može igrati ravnopravno a kud ćeš bolje prilike nego sa prošlogodišnjim prvakom prve lige i ex premijerligašem sa dva remija fino bi napunili tribinu treće kolo....
Treće kolo, igra Jedinstvo u Bihaću i repka na tv-u 

e kad bi bilo u bihacu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
e jest kad bi samo asfalt bio
-
- Kontakt:
Sreca da se ne pravi nikakav kruzni tok na stadionu, zavrsili bi radove sljedecu sezonu 
Napokon se priblizio taj pocetak lige jbt. Prevelike su ovo pauze, nema smisla nikako. Sad liga samo 26 kola.
Napokon se priblizio taj pocetak lige jbt. Prevelike su ovo pauze, nema smisla nikako. Sad liga samo 26 kola.
Samo 16 dana do treceg kola i prvog meca kuci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vidjet ćemo za 16 dana se mnogo može uraditi, samo je pitanje htijenja...
Amir Hadrović propušta prva dva kola zbog crvenog kartona iz prošle sezone.
Ne znam imamo li još igrača koji su opterećeni kartonima iz prošle sezone.
Treba ići iz utakmice u utakmicu, po meni je bod u Olovu ogroman uspjeh, jer Stupčanica je ekipa koja je prije svega zadržala trenera, zadržala okosnicu tima i nadogradila tim sa nekoliko kvalitetnih igrača.
Treba ići iz utakmice u utakmicu, po meni je bod u Olovu ogroman uspjeh, jer Stupčanica je ekipa koja je prije svega zadržala trenera, zadržala okosnicu tima i nadogradila tim sa nekoliko kvalitetnih igrača.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Ja sam s bodom iz dva prva kola zadovoljan, pa klubovi imaju godinama ovo sto je Jedinstvo s ovom upravom i podrskom Grada uradilo jednom u zadnjih 20 godina, da ostane neka okosnica igrača iz prosle sezone s par pojačanja (ne govorim o kvaliteti). Isto tako, ne napadamo Premijer ligu niti postoje realne opcije da se napadne. Treba se spustiti na zemlju. Nama biscanima je tako malo potrebno da poletimo, a onda nas poklopi katastrofalno.
-
- Kontakt:
Čini mi se da Salkanović propušta prvo kolo, nisam siguran 100%.NeRi_K je napisao/la: ↑21 avg 2025, 11:01Amir Hadrović propušta prva dva kola zbog crvenog kartona iz prošle sezone.
Ne, samo Hadra zbog crvenog protiv Capljinegattuso1919 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:00Čini mi se da Salkanović propušta prvo kolo, nisam siguran 100%.NeRi_K je napisao/la: ↑21 avg 2025, 11:01Amir Hadrović propušta prva dva kola zbog crvenog kartona iz prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.