FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ništa naši skauti su napravili dobru bazu igrača da klubovi iz federalne i pokoji premijerligaš proberu sebi gdje im fali. Još su pride adaptirani i fizički koliko-toliko spremni. Merhametli Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hoce li nam doci kakav napadac da zabije gol iz prve prave prilike i da nije sebican?
Turkes ce zabijati, to je tip napadaca kojeg Musemic voli.sirferguson je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:22Hoce li nam doci kakav napadac da zabije gol iz prve prave prilike i da nije sebican?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Turkes je trebao dobiti papire poslije prvog derbija kada je fulio ono 1 na 1. Nasa verzija Petera Croucha, vise Guli naucio bosanski nego on.Napapijri je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:26Turkes ce zabijati, to je tip napadaca kojeg Musemic voli.sirferguson je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:22Hoce li nam doci kakav napadac da zabije gol iz prve prave prilike i da nije sebican?
-
- Kontakt:
Samo mlatara rukama. Nisam vidio viseg igraca a beskorisnijeg u zraku. Kyeremeh vise skace od njegamaroon46 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:02Turkes je trebao dobiti papire poslije prvog derbija kada je fulio ono 1 na 1. Nasa verzija Petera Croucha, vise Guli naucio bosanski nego on.Napapijri je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:26Turkes ce zabijati, to je tip napadaca kojeg Musemic voli.sirferguson je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:22Hoce li nam doci kakav napadac da zabije gol iz prve prave prilike i da nije sebican?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Fula sa B timom, al nije to do nas ljudi, do kantonalnog saveza, na vrijeme se tražilo da igraju. Al jbg eto, šta sad, sad sve igrače koji su ti interesantni ubaciš u recimo Ozren, ti ih plaćaš, kod njih igraju. Ne znam dal je to moguće nekim posebnim ugovorom regulisati?
Drugi način je da kupiš klub il ga preuzmeš na neki način.
Nema sta svim silama po titulu, napraviti ekipu da nas ni sudije ne mogu ostetiti, plasirati se u grupe odmah bi se investicija isplatila i onda nas niko vise nece moci stici.
-
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Elezi nema mjesec, mujkic neka rijetka povreda, joj jbm ti baksuzluka 

Šteta za Elezija, dobar start imao, vidjelo se odmah da je klasa i odmah povreda. Sreća pa ne mora pod nož.
Umjesto Mujkića na U21 je Krdžalić najbezbolnija opcija. Jedino što u tom slučaju odmara neko od trojca Jatta, Cimirot, Mamas al' jbg, Mamas tek izlazi iz povrede a Cimirot nije prošao pripreme tako da očekujem Mujkića da se vrati taman dok ova dvojica uđu u ritam pa onda nek' Husref izabere.
Ja tipujem Julardžija - Cimirot da je ta osovina u budućnosti. Jatta i Mamas slabo divane bosanski, nešto malo a i to s greškom.
Umjesto Mujkića na U21 je Krdžalić najbezbolnija opcija. Jedino što u tom slučaju odmara neko od trojca Jatta, Cimirot, Mamas al' jbg, Mamas tek izlazi iz povrede a Cimirot nije prošao pripreme tako da očekujem Mujkića da se vrati taman dok ova dvojica uđu u ritam pa onda nek' Husref izabere.
Ja tipujem Julardžija - Cimirot da je ta osovina u budućnosti. Jatta i Mamas slabo divane bosanski, nešto malo a i to s greškom.

-
- Kontakt:
Jel realno da ima ljudi sto ne bi Jattu u prvih 11 stavili. A kad sam reko da ce ova trenercina unistiti Jattu.
Dje onaj pokemon sto je pisao kako ss zelimo rijesiti Mamasa, poslat ga na posudbu, u yebem vam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Ma di ces naci boljeg DMFa za te pare? Ne budi smijesan Husrefe, ti mozes do veka tragatihazarder je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:37Šteta za Elezija, dobar start imao, vidjelo se odmah da je klasa i odmah povreda. Sreća pa ne mora pod nož.
Ja tipujem Julardžija - Cimirot da je ta osovina u budućnosti. Jatta i Mamas slabo divane bosanski, nešto malo a i to s greškom.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
u veznom redu imamo
Mamas koji ke povrikedjen vec dugo, nema takmicarskog ritma, vjdrovatno je i fizicki u zaostatku
Cimirot bez ljetnih priprema i takmicarskog ritma
Djordjevic spreman nekih pola sata
Elezi povreda van ce biti 4-5 sedmica sto znaci ispada fizicki i takmicarski
4 igraca koji po svemu sudeci tesko mogu uhvatiti ritam prije Novembra.
Jak vezni red ali dosta nesrecna i nepretna okolnost
Opet kazem samo da u Novembru ne budemo vec -10 ili vise bodova jer tesko cemo to onda stici
Ali mirise mi na proljece opet kup
Mamas koji ke povrikedjen vec dugo, nema takmicarskog ritma, vjdrovatno je i fizicki u zaostatku
Cimirot bez ljetnih priprema i takmicarskog ritma
Djordjevic spreman nekih pola sata
Elezi povreda van ce biti 4-5 sedmica sto znaci ispada fizicki i takmicarski
4 igraca koji po svemu sudeci tesko mogu uhvatiti ritam prije Novembra.
Jak vezni red ali dosta nesrecna i nepretna okolnost
Opet kazem samo da u Novembru ne budemo vec -10 ili vise bodova jer tesko cemo to onda stici
Ali mirise mi na proljece opet kup
Kladim se u ovaj vaučer iz fanshopa da bi ga Husref za Đokanovića mijenjao ključ za ključ.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:58Ma di ces naci boljeg DMFa za te pare? Ne budi smijesan Husrefe, ti mozes do veka tragatihazarder je napisao/la: ↑20 avg 2025, 18:37Šteta za Elezija, dobar start imao, vidjelo se odmah da je klasa i odmah povreda. Sreća pa ne mora pod nož.
Ja tipujem Julardžija - Cimirot da je ta osovina u budućnosti. Jatta i Mamas slabo divane bosanski, nešto malo a i to s greškom.![]()
![]()

Suradnja/ kupovina Olimpika bi imala najviše smisla. Ozren ima loš teren za igru. Unis ima dobar teren i raniju suradnju sa FKS, al nesto ih ne vidim sad kao kandidate.Pitaristok je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:43Fula sa B timom, al nije to do nas ljudi, do kantonalnog saveza, na vrijeme se tražilo da igraju. Al jbg eto, šta sad, sad sve igrače koji su ti interesantni ubaciš u recimo Ozren, ti ih plaćaš, kod njih igraju. Ne znam dal je to moguće nekim posebnim ugovorom regulisati?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, MSOZ101, Vanja8 i 56 gostiju.