Jest grdan...bash k'o da ga je Ibrin caca pravio...
Ali kako god bi opet valj'o...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ovo je ironija bila...kupus army je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:30Na stranu sve nase simpatije prema Garzi, ali nama treba play, prezvakana je to tema vise puta. Bez zvjezdice Garza bi bio od koristi, ovako objektivno mnogo vise moze Dzon pomoci.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:57Jesi siguran u ovu tezu?kupus army je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:55Od Kastenade nismo vidjeli nista, za Robertsona barem znamo sta moze, po meni mnogo je bolji izbor spreman Dzon, nego Kastenada pod povredom.
Mozda bi nam ipak umjesto Robersona bolje dosao Garza, ha? Sta mislis?![]()
ovo drugo, nepoznavanje košarkehz1987 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:39Svi ovi koji bi zvali Garzu umjesto Castanede bi bili u prvim redovima sasipanja matere i djece selektoru na prvoj patnji prenosa lopte preko centra. Dvoumim se da li je rijec o maloumnosti ili totalnom nepoznavanju kosarke, pogotovo jer imamo vec na vidjenom uzorku protiv Poljske!
Šta će se bolan povrijediti? Kao da igraju pravi meč, a oni će se ustvari glupirati i slikati sa rajom.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:42Jeb'o majku koja smo mi komedija...
Znaci otpadnu nam dva najbitnija scorera...7 dana da na do prvenstva i mi strepimo da nam nece se povrijediti startni i back-up centar, jer sutra nam oni igraju rekreativni tenis mec na filmskom festivalu...
Ovdje ljudi pricali o medalji na EB...
Pa jeb'o nam pas mater...![]()
Hoces da kazes da je nemoguca misija uzeti Kipar i Gruziju. Pa onda da i ne idemo na Evropsko, da javimo Hrvatskoj da se povlacimo da oni ulete i iskesiraju nam koju marku za to. Ja sto ne mogu ovog luzerskog mentalitet u pm...nije ni cudo sto smo u supku Evrope a i svijeta, rezon nam je sto bezze ista raditi kad cemo kad tad svi umrijeti.
Ovako se govorilo da ćemo biti kanta za nabijanje na EB 2022. u jednoj od najtežih grupa u historiji EB.hz1987 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:49Hoces da kazes da je nemoguca misija uzeti Kipar i Gruziju. Pa onda da i ne idemo na Evropsko, da javimo Hrvatskoj da se povlacimo da oni ulete i iskesiraju nam koju marku za to. Ja sto ne mogu ovog luzerskog mentalitet u pm...nije ni cudo sto smo u supku Evrope a i svijeta, rezon nam je sto bezze ista raditi kad cemo kad tad svi umrijeti.
Halo bolan?!?arelinho je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:45Šta će se bolan povrijediti? Kao da igraju pravi meč, a oni će se ustvari glupirati i slikati sa rajom.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:42Jeb'o majku koja smo mi komedija...
Znaci otpadnu nam dva najbitnija scorera...7 dana da na do prvenstva i mi strepimo da nam nece se povrijediti startni i back-up centar, jer sutra nam oni igraju rekreativni tenis mec na filmskom festivalu...
Ma stvarno glupost. Uvijek su nam sve selekcije u svim sportovima bile profesionalne. Ovo se prvi put dešava ovakva situacija da su u centru grada...Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:54Halo bolan?!?arelinho je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:45Šta će se bolan povrijediti? Kao da igraju pravi meč, a oni će se ustvari glupirati i slikati sa rajom.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 17:42Jeb'o majku koja smo mi komedija...
Ne bi nam na odmet makar na trun profesionalizma smetalo...
Prvenstvo pocinje za 7 dana...umjesto da su karanteni nekoj smjesteni, odvojeni od svijeta, treniraju i gledaju/analiziraju utakmice...oni smjesteni u hotelu u epicentru gradu, od kojeg se 20 metara nalazi most na kojem tresti muzika do 3 ujutro zbog SFF-a...
Nurkic sa svojim rahljavim nogama u kojim ima metala isto koliko ima i kostiju...igra nekakav egzibicioni mec u tenisu...pa da je u pitanju samo i slikanje sa reketom (a ne vjerujem da je samo slikanje), ja bi taj reket od glavu razvalio...bolje bi mu bilo da analizira igru Hernangomeza i Bitadzea...
Ovaj djed koji nas je već jednom na Eurobasketu ostavio na cjedilu i uzeo njemački pasoš zbog veće plate?