Možda jesu sa TK, ali opet su to skupi igrači za ovu ligu. Ne treba se zavaravati. Sloboda ima ubjedljivo najveći budžet na igrače u ligi. Niko nije ni blizu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ide fino prodaja dresova i sezonski, kupuje i dijaspora
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ima li informacija koliko je do sad prodano sezonskih, majica, dresova...?
Volim tebe, više od sebe
Ima li kakvog napadaca na vidiku?
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine suspendovao je dva terena sa vještačkom travom.
Kako je potvrđeno za Faktor omladinci Sarajeva i Slobode neće moći igrati na terenima na kojima su igrali prošle sezone. Tako su juniori Bordo tima u prvom kolu ugostili Velež na stadionu Otoka.
Juniori Sloboda će svoje premijerligaške utakmice igrati na glavnom terenu stadiona Tušanj.
- Komitet za takmičenje FSBiH je, nakon redovne inspekcije eksperta za infrastrukturu, donio odluku o suspenziji dva terena sa vještačkom travom, u Tuzli (pomoćni teren stadiona Tušanj) i u Sarajevu (Trening-centar FK Sarajevo - Butmir), za odigravanje utakmica omladinskih takmičenja u organizaciji FSBiH.
Razlog suspenzije je dotrajalost vještačke podloge koja više ne ispunjava potrebne tehničke i sigurnosne standarde za odigravanje službenih utakmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bingo tj Senad je za utakmicu u subotu TUTNUO 250 tauzenki i platio obezbjeđenje za policiju a točit če se isključivo Tuzlansko pivocrvenocrnitz je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:42Za one pare i uslove koje je ponudio ne bi mogao preuzeti ni KK Lions. Nema njega ko sta otkantati, uplatis dug od Sloboda Dite, postavis svoje ljude i cao ali neee, ne bi on bio Bingo da nije to sto jeste
Neka narednih 10 godina tutne 250 tauzenki i isplacen dug poreskojstrujasamo je napisao/la: ↑19 avg 2025, 10:16Bingo tj Senad je za utakmicu u subotu TUTNUO 250 tauzenki i platio obezbjeđenje za policiju a točit če se isključivo Tuzlansko pivocrvenocrnitz je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:42Za one pare i uslove koje je ponudio ne bi mogao preuzeti ni KK Lions. Nema njega ko sta otkantati, uplatis dug od Sloboda Dite, postavis svoje ljude i cao ali neee, ne bi on bio Bingo da nije to sto jeste

🔴⚫️
-
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica u Subotu?
Na nasoj stranici stoji termin u 19:00, a bilo gdje drugo da sam procitao pise da je utakmica u 17:00.
Na nasoj stranici stoji termin u 19:00, a bilo gdje drugo da sam procitao pise da je utakmica u 17:00.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U 19:00.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:00U koliko sati je utakmica u Subotu?
Ne znam je li postavljeno, ali 2. i 3. kolo ima prenos na myTV za naše utakmice.
31.08.2025. 16:30 protiv Radnika.
06.09.2025. 17:00 protiv Čelika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo se znalo još prošle godine da podloga ne ispunjava uvjete čak ni za juniorsku ligu a postala je takva da je i ne moguće trenirati, grad tuzla i ju stadion tušanj po tom pitanju ništa nisu uradili, u planovima imaju građenje neke tribine na pomoćnom terenu a djeca nemaju gdje igrati ni trenirati.DamirT je napisao/la: ↑19 avg 2025, 09:37Fudbalski savez Bosne i Hercegovine suspendovao je dva terena sa vještačkom travom.
Kako je potvrđeno za Faktor omladinci Sarajeva i Slobode neće moći igrati na terenima na kojima su igrali prošle sezone. Tako su juniori Bordo tima u prvom kolu ugostili Velež na stadionu Otoka.
Juniori Sloboda će svoje premijerligaške utakmice igrati na glavnom terenu stadiona Tušanj.
- Komitet za takmičenje FSBiH je, nakon redovne inspekcije eksperta za infrastrukturu, donio odluku o suspenziji dva terena sa vještačkom travom, u Tuzli (pomoćni teren stadiona Tušanj) i u Sarajevu (Trening-centar FK Sarajevo - Butmir), za odigravanje utakmica omladinskih takmičenja u organizaciji FSBiH.
Razlog suspenzije je dotrajalost vještačke podloge koja više ne ispunjava potrebne tehničke i sigurnosne standarde za odigravanje službenih utakmica.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Eto pikćetaa aaababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:07U 19:00.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:00U koliko sati je utakmica u Subotu?
Ne znam je li postavljeno, ali 2. i 3. kolo ima prenos na myTV za naše utakmice.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najbitnije je igrati dobro kuci i kupiti bodove,liga je takva kakva je,veoma mutna,i svi gledaju svoje kombinacije...Ponovo palimo motore,ovaj put u drugacijoj federalnoj,nema vise Rudara,Mladosti DK,Zvijezde,Rahica,Gorazda...Liga je na papiru zanimljiva,ali kvalitetom to nije ni blizu...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Mi i pikće ćemo se klati, a na kraju uđe gnojk...HPCompaq je napisao/la: ↑19 avg 2025, 18:09Najbitnije je igrati dobro kuci i kupiti bodove,liga je takva kakva je,veoma mutna,i svi gledaju svoje kombinacije...Ponovo palimo motore,ovaj put u drugacijoj federalnoj,nema vise Rudara,Mladosti DK,Zvijezde,Rahica,Gorazda...Liga je na papiru zanimljiva,ali kvalitetom to nije ni blizu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Na stadion kakva Moja TV.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:07U 19:00.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:00U koliko sati je utakmica u Subotu?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Veliki uteg skinut s kluba: Sloboda platila više od 100.000 KM, FIFA izbrisala supenziju
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Kako ce Đidic preziviti, materi brata napravio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Od Dodika makar ocekujes sve sto vidis, a nekad udijeli sadaku djeci, kupi nesto sirotinji, dok onaj zubonja je toliko zlo da kad bih imao moc da mu zivot spasim ja bih glavu okrenuo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A vidi čaršije šta uradi od kluba...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tuzlaci su trebali pronaći i izmiriti više od 100.000 KM. U tome su u konačnici i uspjeli, potvrđeno je za Faktor. Ovih dana novac na konto prema presudama FIFA-e dobili su Aleksandar Ignjatović, Ivan Šubert, Velizar Janketić i Luka Merdović.
Sloboda će tik pred početak prvenstva nesmetano moći registrovati igrače, ali do prvog kola neophodno je riješiti i dugovanja prema odlukama Disciplinske komisije FSBiH. Riječ je o obavezama prema Dženanu Haračiću, Mirzi Delimeđcu, Abidu Mujagiću i Marku Pervanu. Sve ukupno blizu 50.000 KM.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴