Pitam se ko nije sta shvatio...Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 11:01Igracki se mi ne mozemo porediti. Problemi koje mi imamo i problemi koje vi imate nisu iste prirode, al kako ja tebi ista da obiasnim kad ni ovo gore nisi shvatio.Vanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 10:47Pa eto recepta za Zelju, dajte gol i pobijedili ste...Orvel je napisao/la: ↑20 avg 2025, 10:09Ovi fakat nisu zdravi. Covjek im kupi najjace igrace u ligi, znaci u ekipi imate 3-5 najboljih igraca lige. I ono prije tekme kuka na sudjenje.
Evo prva tri kola ste imali ok sudjenje pa niste nista napravili. Igra vam je mrljava, svi u napadu, trkacki prejaki alievidentno da vas svako moze iznenaditi, pogotovo kad primite gol, vi vise ne postojite. Al za sve to je kriv sudija. Ne vrijedi ovdje nista razumno pisati osim one najnize "provokacije".
Zelji nije kriv sudija sto nismo dobili Radnika i Rudara a isto tako nije ni pomogao kod Posusja i pijacara. Sudjenje nije nilo perfektno ni u jednoj tekmi ali vaditi se na sudjenje a ne na ono sto vidim kako igramo je smijesno i djetinjasto.
O sudijama treba da se prica kada se krade ali vama je to postala mantra i izmisljate neprijatelje samo da ne pogledate u vasu avliju i da pomislite da je mozda i do vaseg tima koji je trenutno u krizi.
Toliko si se razvazio ulazeci analiticki u srz problema FKS da sam jednostavno morao da ti predlozim recept koji si sam izmislio...
" Vi kad primite gol, vi vise ne postojite..."
Tacno bi i Admir Adzem pozavidio na ovakvoj "strucnosti"...
Prema tome, vi samo primjenite ova tvoja zapazanja i uzimate bodove, bez ikakve pomoci sudija, marsovaca, Vice...