BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
samo nihad!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zivi bili pa vidjeli...tamo je Dzile na klupi, Duletova skola...ne znam...sta god da odrade, neka nam je sa srecom...ali Boga mi mrka kapa...TripleThreat je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:04Nek je tempira, vidjet ćemo hoće li mu se njegovo kombinovanje igrača iz utakmice u utakmicu obiti o glavu ili donijeti neki uspjeh. Uz sve kvalitetne igrače koje Gruzija ima, i dalje ne važe ni za kakvu košarkašku velesilu koju mi ne možemo dobiti u jednoj utakmici. Dobijali smo i u nepovoljnijim situacijama u protekle 3 godine i kao veći underdogovi.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:02Sad definitivno mislim da ne mozemo dobiti Gruziju i mislim da ce tako biti na kraju... Kroz pripremne utakmice, tacno se vidi da Dzikic tempira formu za turnir...TripleThreat je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:59Joj valova histerije...
Šanse su logično puno manje, ali ja i dalje mislim da možemo dobiti Gruziju u toj zadnjoj utakmici, a samim time, pošto će najvjerovatnije od toga zavisiti, proći grupu.
Ono što ne mislim više je da imamo nekih velikih šansi iznenaditi Italiju, Grčku i Španiju. Ali to i nije toliki gubitak, sve dok Gruzijci ne budu imali više od 2 pobjede do zadnjeg kola.
-
- Kontakt:
i to ono radujes se godinu dana za eurobasket i ovakav tus, ma bejzi sve mi se zgadilo vala
Iduce prvesntvo je za 4 godine. Tad cemo biti kanta za nabijanje. Bog zna kad ce opet reprezentacija doci na ovaj nivo.
Kakva su nam djeca, nece nikad.
Dzaba sve, kad smo kurate srece. Musa nema 2 povrede u citavoj karijeri i sad se povrijedi.
Kakva su nam djeca, nece nikad.
Dzaba sve, kad smo kurate srece. Musa nema 2 povrede u citavoj karijeri i sad se povrijedi.
Euforično čekaš EB i u jednom danu ostanemo bez Castanede i Muse, bas mi je spasnula euforija.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Dvije povrede ima koliko znam. Ova sada i povreda dušnika ja mislim.
- invincible1921
- Kontakt:
Nebinto ko sta mislio, evo ja ga naprimjer me bi zvao vise nikad...StevieG8 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:08Ko ce mu zavrsit pasos svi na odmorima i egzoticnim lokacijama.Unofficialpage je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:01Ako mogu srediti Nihada neka to odmah urade, svakako nam treba za kvalifikacije za SP. Užas. Taman kontaš da se imaš čemu nadati ono hladan tuš. Baš šteta.
Zato je tu glupost trebalo i otkazati.
Medjutim ono sto hocu rec je to da je djedovic ikad bio opcija sredili bi pasos do sad
=\_1921_/=
Nurkicu, do tebe je kao nikada do sada da budes pametan momak ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali sve što je Adis rekao u ponedjeljak desilo se suprotno. Kaže Castenada sigurno igra i nema povrede - čovjeka otpisao jer se nije oporavio; za Musu ćemo znati u četvrtak - saznali u srijedu. Ni Halilovića vjerovatno neće biti. Nije računao da postoji mogućnost povreda i samo je imao 12 igrača na koje računa na EB i ako bude povreda onda jbg nikome ništa idemo dalje, šta mi tu možemo.
Rezervni play se morao tražiti u februaru čim je Castenada se povrijedio a ne da sad od penzionera zavisiš, otpadne Musa i niko nema ni da koliko toliko zamijeni, jasno da se nema adekvatna zamjena jer da imamo konkurisali bi za medalju. Ali, morao je biti igrač koji ga može koliko toliko zamijeniti.
Rezervni play se morao tražiti u februaru čim je Castenada se povrijedio a ne da sad od penzionera zavisiš, otpadne Musa i niko nema ni da koliko toliko zamijeni, jasno da se nema adekvatna zamjena jer da imamo konkurisali bi za medalju. Ali, morao je biti igrač koji ga može koliko toliko zamijeniti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ko da gledam ide poziv Asimu Guticu
Koliko god bih volio vidjeti Zrnu sada da uđe na spisak (a vjerujem i dosta forumaša) Indiana ga sigurno ne bi pustila da dođe igrati. Mada koliko sam upratio momak je trenirao skoro cijelo ljeto.
Ili nema dvije zenidbe u karijeri pa se odluči oženiti uoči europskog.
U svakom slučaju previše amaterskih stvari, Castaneda i ne traženje alternativa nakon povrede, izbor Muse kad će se ženiti eto nije se moglo mjese dva sačekati, situacija sa nedavanjem pasosa djedovicu koji bi nam i sa pomenutim dvojcem dobro došao a ne sada, itd...
Najgore od svega je kad se počne selektor na vjeru pozivati pa petljati odmah...
Al eto posto izgleda da je bekir u tom filmu ... taman mu se krug zatvorio..
Usro nam prvenstvo ko igrac sad će isto ko selektor.
Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:05Ma sve kontam, nama ce Gega morati sada igrati svaku utakmicu po 30 minuta tu opcije nema...
Ali sa druge strane...si izgubio startnog playa, startnog beka sutera, koji su ti prvi scoreri ekipe i koji su ti u utakmici trebali da isporucuju 30 - 35 poena...sa cime cemo to uspjeti zamjeniti i nadoknaditi dragi lumani...
Roberson ce dobiti svojih 7-10 trica ,ako ga krene

istog sam mišljenjainvincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:11Nebinto ko sta mislio, evo ja ga naprimjer me bi zvao vise nikad...StevieG8 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:08Ko ce mu zavrsit pasos svi na odmorima i egzoticnim lokacijama.Unofficialpage je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:01Ako mogu srediti Nihada neka to odmah urade, svakako nam treba za kvalifikacije za SP. Užas. Taman kontaš da se imaš čemu nadati ono hladan tuš. Baš šteta.
Zato je tu glupost trebalo i otkazati.
Medjutim ono sto hocu rec je to da je djedovic ikad bio opcija sredili bi pasos do sad
Hoce li iko otpasti Gruziji usra.noj. Pa makar i onaj sto peskire nosi na klupi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
pisi propalo gore nije moglo ispasti
- relativizam
- Kontakt:
Više bi imali sa arslanagicem na jedinici i Garzom u postavi nego ovaj egipcanin na jedinici i halilovic u postavi
-
- Kontakt:
Moze li Firke sta pomoci kazu da je u formi . Realno sad bi valjali Nihad i Kondic
.