E prekidam post

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zato je tu glupost trebalo i otkazati.
Sad definitivno mislim da ne mozemo dobiti Gruziju i mislim da ce tako biti na kraju... Kroz pripremne utakmice, tacno se vidi da Dzikic tempira formu za turnir...TripleThreat je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:59Joj valova histerije...
Šanse su logično puno manje, ali ja i dalje mislim da možemo dobiti Gruziju u toj zadnjoj utakmici, a samim time, pošto će najvjerovatnije od toga zavisiti, proći grupu.
Ono što ne mislim više je da imamo nekih velikih šansi iznenaditi Italiju, Grčku i Španiju. Ali to i nije toliki gubitak, sve dok Gruzijci ne budu imali više od 2 pobjede do zadnjeg kola.
I ta utakmica protiv Francuske, a i utakmica protiv Hrvata u Skenderiji.
E moj Adise!!!Adis Bećiragić: Vela havle, rekao sam sve, vjera u Boga mi ne dozvoljava da lažem!
Nek je tempira, vidjet ćemo hoće li mu se njegovo kombinovanje igrača iz utakmice u utakmicu obiti o glavu ili donijeti neki uspjeh. Uz sve kvalitetne igrače koje Gruzija ima, i dalje ne važe ni za kakvu košarkašku velesilu koju mi ne možemo dobiti u jednoj utakmici. Dobijali smo i u nepovoljnijim situacijama u protekle 3 godine i kao veći underdogovi.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:02Sad definitivno mislim da ne mozemo dobiti Gruziju i mislim da ce tako biti na kraju... Kroz pripremne utakmice, tacno se vidi da Dzikic tempira formu za turnir...TripleThreat je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:59Joj valova histerije...
Šanse su logično puno manje, ali ja i dalje mislim da možemo dobiti Gruziju u toj zadnjoj utakmici, a samim time, pošto će najvjerovatnije od toga zavisiti, proći grupu.
Ono što ne mislim više je da imamo nekih velikih šansi iznenaditi Italiju, Grčku i Španiju. Ali to i nije toliki gubitak, sve dok Gruzijci ne budu imali više od 2 pobjede do zadnjeg kola.
Ma sve kontam, nama ce Gega morati sada igrati svaku utakmicu po 30 minuta tu opcije nema...
Ko ce mu zavrsit pasos svi na odmorima i egzoticnim lokacijama.Unofficialpage je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:01Ako mogu srediti Nihada neka to odmah urade, svakako nam treba za kvalifikacije za SP. Užas. Taman kontaš da se imaš čemu nadati ono hladan tuš. Baš šteta.
Zato je tu glupost trebalo i otkazati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum, Iniesta12, Nah1d i 28 gostiju.