BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Zovi Djedovica, sve emocije sve bnaci krozor prozor izdajnik koga briga, nece nam Arslanagic igrat.
SRao je mora nekom smanjit minutazu da zovne Djedovica eto upravo se otvorilo 30 minuta
SRao je mora nekom smanjit minutazu da zovne Djedovica eto upravo se otvorilo 30 minuta
Ma idi u tri pm
-
- Kontakt:
Ne vjerujemo. Malo klanjamo
Mada ja mislim da je problem sto u drzavi imamo kjafire i zbog toga nas Allah kaznjava.
Ako sad Nurkić ne povuče, nek se i oprosti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
E ovo je vec lose... Castaneda i vise - manje sa Robersonom...ali mi trenutno ni ti imamo u ekipi, ni ti imas nekoga koga bi mogao zovnuti da isporuci ni 70%-80% posto onoga sto moze odraditi Musa...a to je da u ruci uvijek ima sigurnih 20pts...
E hajmo sada opet jos jedan krug...trebao je zovnuti Garzu...
E hajmo sada opet jos jedan krug...trebao je zovnuti Garzu...

A u vrazijeg vraga...
Nadao sam se da ce biti spreman bar za zadnju utakmicu u grupi, koja je tacno 3 sedmice od operacija. Realno se sad nemamo cemu nadati. Daleko od toga da je prolazak grupe nemoguc, ali sve preko toga jeste nemoguce. Doslovno sam 'ispuhao' nakon ove informacije...

Nadao sam se da ce biti spreman bar za zadnju utakmicu u grupi, koja je tacno 3 sedmice od operacija. Realno se sad nemamo cemu nadati. Daleko od toga da je prolazak grupe nemoguc, ali sve preko toga jeste nemoguce. Doslovno sam 'ispuhao' nakon ove informacije...

-
- Kontakt:
I kako da te onda čovjek uzme za kredibilnog nakon ovakve izjave, a pred svačijenoči su dobili VB i Belgiju dvocifrenom razlikom bez Muse, a obje ekipe su iznad Kipra.invincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:01U napadu ako Musa bude igro to je jedna prica, bez njega ce i kipar bit patnja
Fakat, moze li kako Kifla srediti sa onim Badnjevicem iz IDEE-e, da Djedovicu do sutra odstampaju diplomatski pasos... 

Kad može dati influenserima, može i Nihadu!!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Necu vise postit. Dosta je bilo.

Azize idi moli Garzu da igra. Treba nam poena a ovaj tvoj Amer u ovakvom stanju tesko da moze i dvocifren biti.

Glavu gore ,opet prolazimo!
Air Gega igra za ugovor.
Air Gega igra za ugovor.
- invincible1921
- Kontakt:
Jedno je prijateljska, ali hajd evo necu crnjacit kad smo se dns vec dovoljno iscrnjaciliTripleThreat je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:46I kako da te onda čovjek uzme za kredibilnog nakon ovakve izjave, a pred svačijenoči su dobili VB i Belgiju dvocifrenom razlikom bez Muse, a obje ekipe su iznad Kipra.invincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:01U napadu ako Musa bude igro to je jedna prica, bez njega ce i kipar bit patnja
Svu srecu momcima, pa sta bude bude, jbg mi i nase bosanske nesrece

=\_1921_/=
@lumani javi tamo ljudima iz staba da se ne zayebavaju
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zbog ove teorije su mu svi zivi otkazali i nek su (iako za pola igraca koji bi sad mogli pomoci nikad nije ni cuo). Nek se goni vise u vraga i on i njegova seljacka prica.

Ako ne Kifla srediti pasos Nihadu do prijave igraca za turnir, neka povedu Hrelju malog, neka se dijete uci kosarci i to je to...
Sta ces... Baksuzi i gotovo...
Treba se potruditi na EB, prodati skupo kozu u svim utakmicama...a ja bih vec sada lagano poceo razmisljati o Q za WB...
Sta ces... Baksuzi i gotovo...
Treba se potruditi na EB, prodati skupo kozu u svim utakmicama...a ja bih vec sada lagano poceo razmisljati o Q za WB...
Ako mogu srediti pasoš Nihadu neka ga pozovu ako ne mogu srediti do ponedjeljka neka zovne Mutića koji može igrati bar na poziciji 3.
Zrno je slobodan sad se sjetih
Zrno je slobodan sad se sjetih

Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 20 avg 2025, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.