Otislo, ostalo jos 10e na racunu pa nek gori sve! hahahahhakelner je napisao/la:Jel Wwin,internet kladjenje.Ako jest,skrati na 5 EuraStrux je napisao/la:POSTENO. Stavljam je.kelner je napisao/la: Bubreg na Azarenku![]()
Edit-Oba
Znaci:
Kedzierzyn - Belchatow (1:1) 2 smicer stavio, zna lik odbojku fkt, a stavio je i treci par odbojke taj je fulio pa kontam da ne moze 2 fulit.
Celzi
Zvezda
Soderling
Azarenka
kv 3.24 na 7.5 eura ----> 24,30
Jel mozeeeeeeeeeeee?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Soderling ce dobiti Dodiga,ja stavio cistog keca,a ti gemovi su lutrija zesca,raonic ce uzeti,kao i azarenka,zadnja dva ne bi komentarisao,al cinjenica je da soderling cesto,cak precesto u zadnje vrijeme dobija tijesno,najcesce u 3 seta,u Miamiju je takodje dobio Dodiga,u 3,prije toga Andreva,Cilica,Mahuta,Tsongu,sve u 3 setalegenda reala je napisao/la:Kelner
Raonić 1
Azarenka 1
Janković -Petković 9.5 z2
Soderling-Dodig 9.5 z2
šta misliš ,bil uplatio

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Bas zato,kad se kladionica igra,nema srljanja,ovo iskustvo iz mene govori,ako prodje opet ti je dobro,a ako ne ostat ce ti jos 5 Eura,ali eto,tvoje pare,tvoj bonus,hahahaStrux je napisao/la:Otislo, ostalo jos 10e na racunu pa nek gori sve! hahahahhakelner je napisao/la:Jel Wwin,internet kladjenje.Ako jest,skrati na 5 EuraStrux je napisao/la:
POSTENO. Stavljam je.
Znaci:
Kedzierzyn - Belchatow (1:1) 2 smicer stavio, zna lik odbojku fkt, a stavio je i treci par odbojke taj je fulio pa kontam da ne moze 2 fulit.
Celzi
Zvezda
Soderling
Azarenka
kv 3.24 na 7.5 eura ----> 24,30
Jel mozeeeeeeeeeeee?

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- legenda reala
- Kontakt:
ma upravo zbog toga sam ga i stavio ,ma uplatiću pa šta bog dakelner je napisao/la:Soderling ce dobiti Dodiga,ja stavio cistog keca,a ti gemovi su lutrija zesca,raonic ce uzeti,kao i azarenka,zadnja dva ne bi komentarisao,al cinjenica je da soderling cesto,cak precesto u zadnje vrijeme dobija tijesno,najcesce u 3 seta,u Miamiju je takodje dobio Dodiga,u 3,prije toga Andreva,Cilica,Mahuta,Tsongu,sve u 3 setalegenda reala je napisao/la:Kelner
Raonić 1
Azarenka 1
Janković -Petković 9.5 z2
Soderling-Dodig 9.5 z2
šta misliš ,bil uplatio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()
Pa dobro, neko ne igra zenski tenis NIKADA, a neko je igrao Na Li..Strux je napisao/la:Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Hehehe. E to je druga prica onda. A vecina je stavila ili Bartoli (kao ja) ili Na Li. -.-'Mulder je napisao/la:Pa dobro, neko ne igra zenski tenis NIKADA, a neko je igrao Na Li..Strux je napisao/la:Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()
nego, bas me zanima veceras barcelona, stavio sam 25 km na cisti kec (2,10) kvota,i ovo mi je mislim prvi put da stavljam na nju,tako da ako me zajebe...uff...

[img]http://img190.imageshack.us/img190/847/eduardos.jpg[/img]
- aleksandarhz
- Kontakt:
Sta mislite hoce li uzeto dynamo moskva? 

-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:ALLEN M.-STEVENS M. zna li ko rezultat????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa dobro, neko ne igra zenski tenis NIKADA, a neko je igrao Na Li..
[/quote]
Hehehe. E to je druga prica onda. A vecina je stavila ili Bartoli (kao ja) ili Na Li. -.-'[/quote]
Ma zezam se malo, yebiga, ja ga stvarno rijetko igram, zene su to....

Hehehe. E to je druga prica onda. A vecina je stavila ili Bartoli (kao ja) ili Na Li. -.-'[/quote]
Ma zezam se malo, yebiga, ja ga stvarno rijetko igram, zene su to....

- Nick Hornby
- Nick Hornby
- aleksandarhz
- Kontakt:
Sad sam gledo pise da je jucer pocelo trebo bi se mec nastaviti danas..jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ALLEN M.-STEVENS M. zna li ko rezultat????

Zadnja izmjena: aleksandarhz, dana/u 20 apr 2011, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jel neko slao mail Wwin support...ja sinoc slao i nisu odg i slao opet danas i opet nisuu....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Mark Allen 4aleksandarhz je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ALLEN M.-STEVENS M. zna li ko rezultat????
Matthew Stevens 5
Igra se do 10.
Ne znam kad ce nastavlja.
3:1 66 minutharry_90 je napisao/la:Ne vidim da albanska liga ima u ponudi.. Flamurtari - Dinamo Tirana 3+ ,kvota na nekim stranim kladama pala sa 1.70 na 1.12![]()

Skenderbeu Korca - Laci 3+ moguce iznenadjenje da Laci pobijedi ?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 apr 2011, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hajd me pitajte jel me stid

Bezze uplatio na 10€ pri rezultatu 1-4....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Ma kralj si ... sta fali ... nek se pare obrcu...pa i 0,20 eurica, heeeadis.p je napisao/la:Hajd me pitajte jel me stid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
Na bwinu kvota na Azarenka - Georges na dvicu pala sa 4.75 na 3.30 -.-'
- aleksandarhz
- Kontakt:
koji me djavo natjera da dynamo iz moskve stavim na tiket