kaze Adis ide doktoru u cetvrtak, al zna tuzlak

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jedan od najboljih igrača košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Džanan Musa neće igrati na Eurobasketu!
"Dragi navijači, ovim putem želim da obavijestim vas i javnost da radi zdravstvenih razloga nažalost neću biti u mogućnosti da pomognem momcima na predstojećem Euru. Prvi put se susrećem sa ovakvim stvarima i sigurno da nije nimalo lako prolaziti kroz ovo. Medicinski tim je svakako upoznat sa svim detaljima. Prije par dana sam imao operaciju u Minhenu te će oporavak trajati koju sedmicu duže nego je planirano. Ne moram vam govoriti koliko mi se srce slama sto neću biti tu uz momke i boriti se za našu BiH. Očekivanja su bila i ostaju ogromna. Siguran sam da će momci iznijeti teret kako i dolikuje. Svim srcem sam uz njih i siguran sam da će biti još mnogo prvenstava na kojima ćemo ići kao jedinstven tim. Tim koji daje sve za našu Domovinu", poručio je Musa.
Ma nemos vjerovat sta se nama desi..sto je najgore falice nam vjerovarno malo za neki rezultat i onda ces zalit "e da je bio musa mogli smo ovo ono.."
Ma kakav chatgptGhuraba je napisao/la: ↑20 avg 2025, 15:22I ja sam skeptican za Castanedu u buducnosti i definitivno ima mjesta ovo sto Drape pise. Doktori i sve dijagnosticke metode ne vide povredu, a on se zali na nesto i ne zeli da igra. Njegov karakter i zelja za nadmetanjem su velika enigma. Ako ti se ne igra protih najboljih igraca Evrope, onda...
Btw, vidi Lumanog, vidi mu chatgpt-a.![]()
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, TripleThreat i 9 gostiju.