Razuma momci, razuma, vjerujem da ce i Robertson bolje prevodit loptu od Atica.

Zna li neko sta je sa Musom?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Moja procjena je dq sigurno propusta prve dvije...za ostalo ne bi znao rec.
Prilicno sam siguran da smo pod kosem duplo jaci nego na bekovskim pozicijama...
+1
Da, kao da imamo euroligaski vrlo kvalitetne centre
Kome se popiso, sto je trazio da se svi isto tretiraju i putuju zajedno a ne da klan bira ko ce na privatni od Juke.marlostanf1eld je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:54Ne možeš tako pričati, Sulejmanović je ipak rođen u Srebrenici i zbog toga on vječno treba biti dio reprezentacije, bez obzira na to što se popišao suigračima, selektoru i navijačima u usta.
I zbog toga smo trebali zovnuti Garzu, da nabacamo jos drva u reket, a da nam back-up play, u stvari da nam u ekipi sustinski jedini play bude Arslanagic...
Ne ulijeva ni meni, ali kao sto rekoh vec ponese covjeka emocija, medjutim Garza je mogo ic na EB sve i da ima pasos samo da izbaci sa spiska vec nekog od centara..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:19+1
Stvorio se mit da smo mi pod kosem toliko jaki, “ala” Spanija za vrijeme brace Gasol.
Meni licno Robertson sa 37 godina nikakvo povjerenje ne ulijeva. Mi smo qarina kad je sport u pitanju i ovdje smo to dokazali, ybt mi smo se raspali prije prvenstva, nikad na zelenu granu..
Znas kako bi moglo, da 90% napada rijesimo u tranziciji ili da se napad bukvalno zavrsava "iz prvog napada" dakle max 10sVaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:21I zbog toga smo trebali zovnuti Garzu, da nabacamo jos drva u reket, a da nam back-up play, u stvari da nam u ekipi sustinski jedini play bude Arslanagic...
Dobro...hajd sad odgovoru mi pojasni opet jos jednom, kako Atic i Musa mogu odigrati na poziciji playa...pogotovo sad Musa, u ovakvom optimalnom zdravstvenom stanju...![]()
Pa sta onda **** keru mater zadnje 3 stranice?invincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:26Znas kako bi moglo, da 90% napada rijesimo u tranziciji ili da se napad bukvalno zavrsava "iz prvog napada" dakle max 10sVaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:21I zbog toga smo trebali zovnuti Garzu, da nabacamo jos drva u reket, a da nam back-up play, u stvari da nam u ekipi sustinski jedini play bude Arslanagic...
Dobro...hajd sad odgovoru mi pojasni opet jos jednom, kako Atic i Musa mogu odigrati na poziciji playa...pogotovo sad Musa, u ovakvom optimalnom zdravstvenom stanju...![]()
Samo sto za takvo nesto ni Musa nema kvalitet da u kontonuitetu radi, a kamol ostali...dakle odgovor a tvoje pitanje, nikako![]()
Nadam se da je ovako, ali iskreno ne vjerujem u to. Sumnjam u njihovu organizovanost i u planiranje nekih poteza unaprijed. Adis nam je prodavao pricu u vezi Amerikanca mjesecima, pa odigrasmo sve utakmice kvalifikacija bez njega i samo Bog dragi zna kako smo uspjeli proci grupu. Jedno vrijeme je pricao da nam nikako i ne treba stranac i da on ide u tom smjeru. Sve je to meni previse neozbiljno. Pa, oni zakazu utakmicu s Crnogorcima, najave prodaju ulaznica, a nisu provjerili ni je li dvorana slobodna. Ne kazem da je na Adisu da i to organizuje, ali nekako su svi u paketu previse nonsalantni i neorganizovani.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:57Intervju radjen u ponedjeljak u Sarajevu, kada su se vratili iz Belgije, a pusten u utorak navecer na Dnevniku...sto znaci da je Roberson vec u ponedjeljak imao rezervisanu kartu za Sarajevu, a vodeci se tom logikom...sigurno su svo ovo vrijeme, moguce otkako i traju pripreme paralelno bili u komunikaciji sa njim...
Ja mislim da je ovo Adis odradio fakinski i ima moj aplauz za ovaj potez... Castaneda je po kvalitetu jedna stepenica iznad Robersona... Zovnuo je Castanedu, probao ga 2-3 utakmice, vidio da ne ide, a paralelno drzao Robersona u opticaju... Nije htio nista zvanicno da izlazi u javnost sa informacijama, dok ne bude sve zvanicno, jer bi ga mamlazi po milijarditi put pitali, a sto nisi zovnuo Garzu... Adis, ima respect od mene za ovaj potez, kao sto i Roberson i ima duboki naklon sto se odaziva...
Castaneda nek se oporavlja i uigrava u Unicaji do novembra...
Samo da nam Dzanan bude koliko toliko u opticaju...
Evo hajde da diskutujemo racionalno ti i ja.. Prije svega da se zna da ja nisam pobornik toga da Luka ide prije pleja koji ce donijeti prevagu, ali ovdje je pitanje da li taj Robertson sa 37 godina moze donijeti prevagu.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:21I zbog toga smo trebali zovnuti Garzu, da nabacamo jos drva u reket, a da nam back-up play, u stvari da nam u ekipi sustinski jedini play bude Arslanagic...
Dobro...hajd sad odgovoru mi pojasni opet jos jednom, kako Atic i Musa mogu odigrati na poziciji playa...pogotovo sad Musa, u ovakvom optimalnom zdravstvenom stanju i Atic koji kraja februara do pocetka priprema nije odigrao 2 utakmice kako treba...![]()
Uopce ne smatram da je savez sposoban i organizovan, a Adisova tvrdoglavost i mamlazluk su nam vec odavno poznati... Ali ja Adisa nekako dozivljavam kao malog onog sibicara i varalicu, ala Del Boya iz Mucki...uvijek on nesto mulja i petlja...vodim se i logikom nekako da su Johna drzali u rezervi i da je bila komunikacija, nego da Adis nazvao Johna prosli vikend i rekao de se spremi i dodji, fali nam igrac...dok je ovaj vjerovatno hladio muda na nekoj plazi...Ghuraba je napisao/la: ↑20 avg 2025, 14:30Nadam se da je ovako, ali iskreno ne vjerujem u to. Sumnjam u njihovu organizovanost i u planiranje nekih poteza unaprijed. Adis nam je prodavao pricu u vezi Amerikanca mjesecima, pa odigrasmo sve utakmice kvalifikacija bez njega i samo Bog dragi zna kako smo uspjeli proci grupu. Jedno vrijeme je pricao da nam nikako i ne treba stranac i da on ide u tom smjeru. Sve je to meni previse neozbiljno. Pa, oni zakazu utakmicu s Crnogorcima, najave prodaju ulaznica, a nisu provjerili ni je li dvorana slobodna. Ne kazem da je na Adisu da i to organizuje, ali nekako su svi u paketu previse nonsalantni i neorganizovani.Vaya je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:57Intervju radjen u ponedjeljak u Sarajevu, kada su se vratili iz Belgije, a pusten u utorak navecer na Dnevniku...sto znaci da je Roberson vec u ponedjeljak imao rezervisanu kartu za Sarajevu, a vodeci se tom logikom...sigurno su svo ovo vrijeme, moguce otkako i traju pripreme paralelno bili u komunikaciji sa njim...
Ja mislim da je ovo Adis odradio fakinski i ima moj aplauz za ovaj potez... Castaneda je po kvalitetu jedna stepenica iznad Robersona... Zovnuo je Castanedu, probao ga 2-3 utakmice, vidio da ne ide, a paralelno drzao Robersona u opticaju... Nije htio nista zvanicno da izlazi u javnost sa informacijama, dok ne bude sve zvanicno, jer bi ga mamlazi po milijarditi put pitali, a sto nisi zovnuo Garzu... Adis, ima respect od mene za ovaj potez, kao sto i Roberson i ima duboki naklon sto se odaziva...
Castaneda nek se oporavlja i uigrava u Unicaji do novembra...
Samo da nam Dzanan bude koliko toliko u opticaju...
Sto se tice visokih igraca, Nurkic i Alibegovic ne smiju ici ispod 25 minuta, a ja prizeljkujem i 30. Nema se tu sta puno pametovati, daleko su kvalitetniji od back up opcija na tim pozicijama i mora ih se maksimalno iskoristiti. Odigraju po 8 min u prvoj i trecoj cetvrtini, odmore po 5 + 2 min odmora izmedju cetvrtina i onda jos po 7 u drugoj i cetvrtoj cetvrtini. Ne kazem da treba doslovno biti tako, ali oni mogu i moraju igrati 30-ak minuta. Kamenjas i Halilovic ce odraditi i vise nego solidno po tih preostalih 10-12 minuta. Btw, mislim da je Roberson u Njemackoj na prvenstvu igrao preko 30 minuta u prosjeku, jer je Beciragic tek na pretkvalifikacijskom turniru u Poljskoj poceo koristiti Atica na jedinici.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], meecko, TripleThreat i 13 gostiju.