Ghuraba je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:49
MElloo je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:41
Ako se John vec prikljucio znaci da se ovo vec planiralo par dana
Ma brat Adis kod kolege Adisa prije 2 dana u intervjuu kaze da Castaneda 100% ide na prvenstvo i da tu nema nikakve dileme.

E sad, je li tad svjesno slagao dok je vec bio uspostavio kontakt s Johnom - tesko je procijeniti.
Znaci, Roberson ima tacno 10 dana do Spanije da udje u kakvu-takvu formu i da ih zaspe trojkama.

Nadam se da ce dotad biti spreman bar za 15-20 kvalitetnih minuta (ni od Castanede nisam ocekivao vise), a da ce Atic i Gegic odraditi ostalo.
Intervju radjen u ponedjeljak u Sarajevu, kada su se vratili iz Belgije, a pusten u utorak navecer na Dnevniku...sto znaci da je Roberson vec u ponedjeljak imao rezervisanu kartu za Sarajevu, a vodeci se tom logikom...sigurno su svo ovo vrijeme, moguce otkako i traju pripreme paralelno bili u komunikaciji sa njim...
Ja mislim da je ovo Adis odradio fakinski i ima moj aplauz za ovaj potez... Castaneda je po kvalitetu jedna stepenica iznad Robersona... Zovnuo je Castanedu, probao ga 2-3 utakmice, vidio da ne ide, a paralelno drzao Robersona u opticaju... Nije htio nista zvanicno da izlazi u javnost sa informacijama, dok ne bude sve zvanicno, jer bi ga mamlazi po milijarditi put pitali, a sto nisi zovnuo Garzu... Adis, ima respect od mene za ovaj potez, kao sto i Roberson i ima duboki naklon sto se odaziva...
Castaneda nek se oporavlja i uigrava u Unicaji do novembra...
Samo da nam Dzanan bude koliko toliko u opticaju...