Premijer liga BiH - aktuelno

TribuneEst
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TribuneEst » 20 avg 2025, 12:21

Rekao bi da su Borac i Sarajevo malo odskocili od Zrinjskog ove sezone. Samo je pitanje na sta ce liciti ovo Sarajevo, s obzirom da pocetak ne obecava po pitanju fizicke spreme i forme.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 20 avg 2025, 12:22

Herson je napisao/la:
20 avg 2025, 12:12
Combattente87 je napisao/la:
20 avg 2025, 11:42
Saničanin i Jojić u Borcu.... :zviz:
Ej Rigo. Rigo kada ste vi dospeli da vas Jojić pojača onda **** ti klub takav...

Jaoj steta,trebao je u partizan,takav veznjak se jednom radja

Koliki su tek očajnici ovi iz Rige, kada im treba igrač kao što je Jojić 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jel taj jos uvek igra fudbal . Ja mislio presao u sahiste

Uh, hvala Bogu. Vec sam se uplasio da ce ponovo u Partizan. 😂

Teška prevara od igrača, da nije njega partizan bi uzeo titulu prošle sezone

Neka im je bog u pomoci posto im Jojic od iste nece biti.

Samo što dalje od Humske 1 i Teleoptika

Zamislite kakav je Riga klub kad im
je Jojic pojacanje.😀
Reče navijač kluba koji je doveo pojačanje iz Novog Pazara.... :tokralju:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 20 avg 2025, 12:25

AvantiBL je napisao/la:
20 avg 2025, 12:20
svemalim1 je napisao/la:
20 avg 2025, 12:16
sanicanin je smijesan igrac.
Naravno da je smiješan, kad je potpisao za Borac. Da se kojim slučajem povezivao sa Željom, ti bi lično autom išao po njega.
stvarno ne govorim zbog toga. sinisa je menadzerski igrac (a menadzer mu je s vicom dobar) koji je na silu guran u reprezentaciju da ga se negdje uvali. u partizanu bio predmet sprdnje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2025, 12:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 avg 2025, 11:30
bhsport je napisao/la:
20 avg 2025, 11:27
Svaka čast Gojku pa se vratio nazad u ligu.
Sunjic, on pa evo Ljajic, Saničanin su igraci reprezentatuvnog kalibra koji se vracaju.
Takvi trebaju da budu primjer jednom Bajicu koji je imao slabiju karijeru od Gojka i kojem jos 'nije vrijeme' za povratak.
Puno se potcjenjuje ova liga, plate nisu lose, tereni su dobri,jako dobrih igraca i klubova ima.
Njihovim putem trebaju poci Bajic, Menalo, Amer Gojak za koju godinu Zolotic, Sehic, Hajradinovic, Danilovic.
Bili ste vani, uzeli novce pa vratite malo i ovdje. Bit ce bolja gledanost, fudbal i popularnost.
Izvini brate ali Cimirot ne igra za kikiriki.Vi ste Bajicu skroz malo ponudili,vise nekako iz ljubavi da se vrati a to danas ne zanima skoro nikoga.Otisao je u Aek larnaku,na koju foru i prevaru ne znam.Ispao iz druge turske lige a otisao u jedan od najjaci klubova na Kipru koji samara Partizan,Celje i Legiju iz Varsave
Pa vidi, nije bas malo da je dobio. U Turskoj je imao 3 puta vise, ne matchirate ni vi Cimija.
Nije da mu je 26 godina pa da ima vremena da zaradi.
Zato i kazem Cimirotu svaka čast dosao je i on na manje pare i plus nije dijete Sarajeva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2025, 12:32

Sto se Saničanina tiče, on je ljevak a Borac vec ima Carolinu na lijevom stoperu a desni od odlaska Meijersa pokriva Berbic.
Nelogičan potez skroz.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 20 avg 2025, 12:32

Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 12:11
Zeko87 je napisao/la:
20 avg 2025, 11:18
Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 10:09
Ovi fakat nisu zdravi. Covjek im kupi najjace igrace u ligi, znaci u ekipi imate 3-5 najboljih igraca lige. I ono prije tekme kuka na sudjenje.

Evo prva tri kola ste imali ok sudjenje pa niste nista napravili. Igra vam je mrljava, svi u napadu, trkacki prejaki alievidentno da vas svako moze iznenaditi, pogotovo kad primite gol, vi vise ne postojite. Al za sve to je kriv sudija. Ne vrijedi ovdje nista razumno pisati osim one najnize "provokacije".
Pa vidi prijatelju, razlika je to što svaki klub osim Borca u državi mora biti 3x bolji od skoro svakog protivnika da bi pobijedio. Borac nema ni priliku da bude van forme, upadne u neku krizu. Toliko ste ovisni o navlačenju da vam je prošle sezone jedan neočekivan kiks uzeo titulu.

Slažem se da je prva tri kola podnošljivo uđenje. Stim što protiv Borca godinama (tačnije ne sjećam se kad je ikome sviran penal protiv Borca, ako može da mi osvježiš memoriju) nije sviran penal kao što je sviran za Slogu protiv Sarajeva i što se Radniku podvlačila čašica koljena i prizna gol. Eto odmah 2-4 boda koje Borac nikad ne bi izgubio, a Sarajevu s otkinuti s pjesmom.

Izgleda da u ovoj ligi što Sarajevo ima bolji sastav,proporcionalno raste argument da ga se može zakidati gdje ko stigne.
Pa onda najbolje da ne dovodite igrace ako ti je argument da sudije ne daju titulu. Nisi titulu zasluzio svojim igrama i to je to. Zavrsio si treci proslu sezonu sa istim brojem bodovao kao i mi a pogledaj razliku u igrackom kadru. Dosta vise vaseg kukanja. Sudije su problem svima i tu je kraj ovoj raspravi. Ako ces se sa ovim timom vaditi na sudije onda to nije zdrav razum, ponavljam.

A evo moja teorija jer mi pade na pamet da je vico prije pocetka sezone govorio da xe biti promjena u sudijskoj organizaciji i da trazimo strance da dodju da to reorganizuju.
Ja mislim da gledamo dobro sudjenje u prvim kolima upravo zbog toga. Var se oglasava kad treba, sudije mijenjaju odluke u skladu sa VARom, ne desavaju se veliki incidenti. I sve to da bi se spustila lopta i da bi se reklo OK, ovi mogu sami iznijeti ligu, ne trebaju stranci da reorganizuju sudijsku organizaciju. Ja garantujem da se skrenula paznja na lakrdije onaj dan kad je Sloboda napustila teren protiv Posusja u Tuzli. To je trenutak kad su stavljeni pod lupu. I sad moraju par kola biti posteni i raditi najbolje sto mogu (grijesit ce opet ali ne sistemski). A vec krajem septembra ocekujem opet cirkus cim dobiju odobrenje da rade dobar posao.
Razumijem ja Borčevce da uživaju u momentima teške sudijske protekcije. Nisam ni očekivao neku objektivnost. Ali polako, svakom veselju dođe kraj.

Ja kao navijač Sarajeva ne želim da ikad Sarajevo ima tretman kao Borac, već da svi imaju podjednake uslove takmičenja. To sada nije slučaj. Niti želim da nam ijedna ekipa izađe a da ne smije preći centra, kao Sloga protiv vas za vikend, kao i bilo koja druga ekipa iz RS.

Protiv SArajeva, Želje i Veleža sve ekipe izlaze sa 300% utakmice protiv njih je dodatni motiv, samo protiv vas ljud ostavljaju igrače na klupu da bi ih imali na raspolaganju u narednim kolima. Mi smo evo morali ostaviti Jattu da ne dobije crveni protiv Posušja i ne bude u konkurenciji protiv Borca.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 20 avg 2025, 12:34

svemalim1 je napisao/la:
20 avg 2025, 12:25
AvantiBL je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:
20 avg 2025, 12:16
sanicanin je smijesan igrac.
Naravno da je smiješan, kad je potpisao za Borac. Da se kojim slučajem povezivao sa Željom, ti bi lično autom išao po njega.
stvarno ne govorim zbog toga. sinisa je menadzerski igrac (a menadzer mu je s vicom dobar) koji je na silu guran u reprezentaciju da ga se negdje uvali. u partizanu bio predmet sprdnje.
Samo ću se sa jednim složiti, na ovo oko Vice i menadžera. Da je bio predmet sprdnje u Partizanu je van svake pameti, u drugom planu je bio u trećoj sezoni koju je igrao za Partizan, u prve dve je itekako dosta igrao. Nakon Partizana, zapaženu ulogu je imao i u Mađarskoj.

I dalje mislim da si to napisao samo zbog toga što sam ti već napisao.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 20 avg 2025, 12:37

20 avg 2025, 12:22
Herson je napisao/la:
20 avg 2025, 12:12
20 avg 2025, 11:42
Saničanin i Jojić u Borcu.... :zviz:
Ej Rigo. Rigo kada ste vi dospeli da vas Jojić pojača onda **** ti klub takav...

Jaoj steta,trebao je u partizan,takav veznjak se jednom radja

Koliki su tek očajnici ovi iz Rige, kada im treba igrač kao što je Jojić 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jel taj jos uvek igra fudbal . Ja mislio presao u sahiste

Uh, hvala Bogu. Vec sam se uplasio da ce ponovo u Partizan. 😂

Teška prevara od igrača, da nije njega partizan bi uzeo titulu prošle sezone

Neka im je bog u pomoci posto im Jojic od iste nece biti.

Samo što dalje od Humske 1 i Teleoptika

Zamislite kakav je Riga klub kad im
je Jojic pojacanje.😀
Reče navijač kluba koji je doveo pojačanje iz Novog Pazara.... :tokralju:
Jel to porediš Ljajića i Jojića duše ti? :D
MNON

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 20 avg 2025, 12:38

AvantiBL je napisao/la:
20 avg 2025, 12:34
svemalim1 je napisao/la:
20 avg 2025, 12:25
AvantiBL je napisao/la:

Samo ću se sa jednim složiti, na ovo oko Vice i menadžera. Da je bio predmet sprdnje u Partizanu je van svake pameti, u drugom planu je bio u trećoj sezoni koju je igrao za Partizan, u prve dve je itekako dosta igrao. Nakon Partizana, zapaženu ulogu je imao i u Mađarskoj.

I dalje mislim da si to napisao samo zbog toga što sam ti već napisao.
nisam ja dijete da se bavim takvin stvarima. isto bi napisao da je bilo koji klub u pitanju, pa i moj. boljih igraca ste mogli u ovoj ligi naci. ne moze se on predstavljati kao neko pojacanje.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 20 avg 2025, 12:39

Kad god udjem na ovaj pdf ista ekipa ljudi vazda kako je ljajic loš sanicanin cimorot ovaj onaj svako pojačanje prva tri tima istroseno ne valja staro pranje novca...

A dangubici karamarko"vici" radovci su krađe stoljeća pojacanja aka de brujne

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 avg 2025, 12:39

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 avg 2025, 08:55
Pablo11 je napisao/la:
20 avg 2025, 05:13
mosarajvosa83 je napisao/la:
19 avg 2025, 23:45

E cuj Ljaljica porediti i Cimirota,lik harao Seriom A,sprskom ligom,rijedak majstor,svaki pas na Kosevu remek djelo,sa takvom lakocom,razmislja momentalno,necemo svakako osvojiti jer neki to potenciraju vidim.
Potencira veliki broj vasih navijaca, par forumasa pokusava skinuti pritisak da titula nije cilj, a najavili su borbu za trofej. Dovesti Ljajica, Cimirota i boriti se za Evropu. Pusti tu suplju..
To sto pise par ljudi ti to vidis,ono sto pisem ja i ostali 4 godine to ti nije mjerilo? Sarajevu je uvijek cilj titula od kad se igra liga, nikad se nismo zadovoljavali borbom za opstanak i spustili se kao vi, uostalom to govore pozicije na tabeli,od kad se igra liga nit smo ispadali,borili se za opstanak,uvijek smo u vrhu bili,medjutim samo ko ne orati ligu moza ocekivat bilo sta.
Ovdje pricamo o vama, ne o nama,ne bi bilo smisla boriti se za opstanak sa tim ulaganjima. Nema ti logike prica.
Fk Željezničar.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 20 avg 2025, 12:47

Zeko87 je napisao/la:
20 avg 2025, 12:32
Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 12:11
Zeko87 je napisao/la:
20 avg 2025, 11:18

Pa vidi prijatelju, razlika je to što svaki klub osim Borca u državi mora biti 3x bolji od skoro svakog protivnika da bi pobijedio. Borac nema ni priliku da bude van forme, upadne u neku krizu. Toliko ste ovisni o navlačenju da vam je prošle sezone jedan neočekivan kiks uzeo titulu.

Slažem se da je prva tri kola podnošljivo uđenje. Stim što protiv Borca godinama (tačnije ne sjećam se kad je ikome sviran penal protiv Borca, ako može da mi osvježiš memoriju) nije sviran penal kao što je sviran za Slogu protiv Sarajeva i što se Radniku podvlačila čašica koljena i prizna gol. Eto odmah 2-4 boda koje Borac nikad ne bi izgubio, a Sarajevu s otkinuti s pjesmom.

Izgleda da u ovoj ligi što Sarajevo ima bolji sastav,proporcionalno raste argument da ga se može zakidati gdje ko stigne.
Pa onda najbolje da ne dovodite igrace ako ti je argument da sudije ne daju titulu. Nisi titulu zasluzio svojim igrama i to je to. Zavrsio si treci proslu sezonu sa istim brojem bodovao kao i mi a pogledaj razliku u igrackom kadru. Dosta vise vaseg kukanja. Sudije su problem svima i tu je kraj ovoj raspravi. Ako ces se sa ovim timom vaditi na sudije onda to nije zdrav razum, ponavljam.

A evo moja teorija jer mi pade na pamet da je vico prije pocetka sezone govorio da xe biti promjena u sudijskoj organizaciji i da trazimo strance da dodju da to reorganizuju.
Ja mislim da gledamo dobro sudjenje u prvim kolima upravo zbog toga. Var se oglasava kad treba, sudije mijenjaju odluke u skladu sa VARom, ne desavaju se veliki incidenti. I sve to da bi se spustila lopta i da bi se reklo OK, ovi mogu sami iznijeti ligu, ne trebaju stranci da reorganizuju sudijsku organizaciju. Ja garantujem da se skrenula paznja na lakrdije onaj dan kad je Sloboda napustila teren protiv Posusja u Tuzli. To je trenutak kad su stavljeni pod lupu. I sad moraju par kola biti posteni i raditi najbolje sto mogu (grijesit ce opet ali ne sistemski). A vec krajem septembra ocekujem opet cirkus cim dobiju odobrenje da rade dobar posao.
Razumijem ja Borčevce da uživaju u momentima teške sudijske protekcije. Nisam ni očekivao neku objektivnost. Ali polako, svakom veselju dođe kraj.

Ja kao navijač Sarajeva ne želim da ikad Sarajevo ima tretman kao Borac, već da svi imaju podjednake uslove takmičenja. To sada nije slučaj. Niti želim da nam ijedna ekipa izađe a da ne smije preći centra, kao Sloga protiv vas za vikend, kao i bilo koja druga ekipa iz RS.

Protiv SArajeva, Želje i Veleža sve ekipe izlaze sa 300% utakmice protiv njih je dodatni motiv, samo protiv vas ljud ostavljaju igrače na klupu da bi ih imali na raspolaganju u narednim kolima. Mi smo evo morali ostaviti Jattu da ne dobije crveni protiv Posušja i ne bude u konkurenciji protiv Borca.
A reci mi ovo sada ali budi iskren! Može ?
Šta da se ti nalaziš na mjestu navijača Borca i da ti klub napravi najveći uspjeh u svojoj istoriji ?
Druga stvar, mi uživamo u ovim rezultatima i svaka normalna osoba bi uživala, ali da nam namećete to da mi uživamo u sudijskim lakrdijama i protekciji saveza a sve u sprezi sa politikom, tu ste se malo zaebali, ne da ne podržava niko od navijača Borca takve stvari nego su nam se u nekim trenutcima i gadile, pogotovo oni fauli na centru koji su samo Borcu škodili....Da je neko od vas bio na Istoku na nekoj od tih utakmica sve bi vam bilo jasno.
Ovo što čitate na forumu ili na komentarima drušvenih mreža kada neko od navijača borca se naslađuje, to je čisti revolt na vaše gnusne prozivke i vrijeđanja onih koji su najmanje krivi za to što se dešava.
Na kraju, veliku zaslugu za to naslađivanje ima i vaše licemjerstvo, jer vam je definitivno misaona imenica da priznate kako ste vi ti koji ste u ulozi povlaštenog, i baš iz tog licemjerstva proizilazi ono što se predstavlja kao naslađivanje !
Nađi mi jednog navijača Borca ovdje na forumu koji je prvi nekome opsovao, kleo familiju i ostale gnusne kletve !? nećeš nikada naći, ali ćeš zato naći gomilu uvreda sa vaše strana i povezivanjem sa nečim što se desilo kada većina ovdje forumaša nije bila ni rođena, tako da, uvijek u životu prvo u svoju avliju pa onda dalje ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 20 avg 2025, 13:00

Orvel je napisao/la:
19 avg 2025, 23:41
rishovski je napisao/la:
19 avg 2025, 23:34
Orvel je napisao/la:
19 avg 2025, 23:28
Nego, mene zanima jel i pijacari slave ove transfere jer realno i njih ce ovdje zakaciti neka posudba ili jos tuguju sto nije pala mrtva glava protiv mrskog Zeljeznicara?
Cuj mrtva glava.. pa nisu na Kosovu igrali :rol:
To je ono sta su htjeli, sta su prizivali i sta su i radili citavim tokom utakmice. Naravno mislio sam na teren jer na tribinama ne postoje. Nesto ih nema zadnjih nekoliko dana, nikako da cujem objektivnu sliku pitara pored Mostara
E čuj pitari pored Mostara🤣 a uša mazlume. Vrapčići su Kalifornija za proplanke u kojima obitavaš. Jesi nabavio ćumur ili ćeš 20 metara drva pa dokupit još koji metar u martu!? Zima i smog su ostavili ozbiljne posljedice na zdravlje. Neka te tuJ🤣

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2025, 13:05

Jojic i sanicanin :rol: dva invalida treba bit realan. Jojic je svoje zavrsio gledo sam ga kad je u austriji igrao,ja mislim bio pola godine i dobio pedalu. Sanicanin netreba trosit rijeci menadzersko kopile ,cim ga Gorac dovodi u 30toj godini sve je receno. Uglavnom je nebitno ko im igra jer njihove utakmice se rjesavaju izvan zelenih terena. Jadno ali tako je.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 avg 2025, 13:08

Tuce11 je napisao/la:
20 avg 2025, 13:00
Orvel je napisao/la:
rishovski je napisao/la:
19 avg 2025, 23:34

Cuj mrtva glava.. pa nisu na Kosovu igrali :rol:
To je ono sta su htjeli, sta su prizivali i sta su i radili citavim tokom utakmice. Naravno mislio sam na teren jer na tribinama ne postoje. Nesto ih nema zadnjih nekoliko dana, nikako da cujem objektivnu sliku pitara pored Mostara
E čuj pitari pored Mostara🤣 a uša mazlume. Vrapčići su Kalifornija za proplanke u kojima obitavaš. Jesi nabavio ćumur ili ćeš 20 metara drva pa dokupit još koji metar u martu!? Zima i smog su ostavili ozbiljne posljedice na zdravlje. Neka te tuJ🤣
Bitno je da se hidriras da ti ne ispari i to malo tekucine u mozdanoj ovojnici na onoj sparini. I ohladi lubenice sad kad krenem na more da se mogu odmah jesti, ostavit cu ti i baksisa. Pa sta si drugo nego pitar pored Mostara, ti si filijala htio priznati ili ne, to je vec svima jasno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2025, 13:14

Kad ce sjednica?
Da vidimo da li ce biti posteno ili ce južni pitari biti pogurani.
Gigaaaaaa Gigaaaaa ugrija se lubenica, pozuriiiii.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 avg 2025, 13:19

NK Kmeljo naručio najveći buket u cvjećarnici Grbavica za svoje guzne havere, gaće će skinut već u petak da ebacima bude prozračno.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2025, 13:20

bhsport je napisao/la:
20 avg 2025, 13:14
Kad ce sjednica?
Taj smrad giga i njegovi kriminalni puleni moraju dobit kazne najmanje 2 -3 mjeseca jer su dopustili koske tuce u tunelu,jer pomocnici moraju da budu prvi u tunelu za sigurnost i da sprijece upravo ono sve sto se desilo. Onda daje fantomski crveni onom vasem igracu jer je htjeo da se ispravi za velezova dva crvena koja su bila cista oboje ko suza. Amaterski nivo sudjenja i vodjenja utakmice, nevidjeno u evropi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2025, 13:22

bhfanatic14 je napisao/la:
20 avg 2025, 13:20
bhsport je napisao/la:
20 avg 2025, 13:14
Kad ce sjednica?
Taj smrad giga i njegovi kriminalni puleni moraju dobit kazne najmanje 2 -3 mjeseca jer su dopustili koske tuce u tunelu,jer pomocnici moraju da budu prvi u tunelu za sigurnost i da sprijece upravo ono sve sto se desilo. Onda daje fantomski crveni onom vasem igracu jer je htjeo da se ispravi za velezova dva crvena koja su bila cista oboje ko suza. Amaterski nivo sudjenja i vodjenja utakmice, nevidjeno u evropi.
Plus kondicioni Veleza suspenziju, onaj klošarčić od kapitena neku kaznu i eventualno suspenziju tribine/stadiona.
Kola ce se slomiti na ovom kondicionom iz Splita, sudiji asistentu a Giga je realno najmanje kriv jer je slusao asistenta.

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 20 avg 2025, 13:30

Orvel je napisao/la:
20 avg 2025, 13:08
Tuce11 je napisao/la:
20 avg 2025, 13:00
Orvel je napisao/la:

Bitno je da se hidriras da ti ne ispari i to malo tekucine u mozdanoj ovojnici na onoj sparini. I ohladi lubenice sad kad krenem na more da se mogu odmah jesti, ostavit cu ti i baksisa. Pa sta si drugo nego pitar pored Mostara, ti si filijala htio priznati ili ne, to je vec svima jasno.
Muče tebe košmari, imaš rupe u memoriji. Pacove iz sobe101🤣 I čuvaj se na obali mi ti😎

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.