AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nekako sam ubjedjen u sljedeći potez. Prodaja Fofane u Saudiju a sve kako bi se doveo Rabiot za 15 ak mil koliko i traži Marsej. Majka ce se nekako snaći za ugovor od oko 4-5 mil eura za svog sincinu
Ako bi doveli Kiwiora imali bi top 5 stopera lige bez problema
Moguće, ali Furlani je i do sada bio tu pa su igrači odlazili za kesicu kikirikija. Dolaskom Tarea počeli su ozbiljni novci da se slivaju u klubski pardon Car(D)inaleov džep......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Posljednji igrac kojega trebaju dovesti, prznica, neotesan, butovan, a i relano nije ni neki fudbaler, dok mater necu ni spominjati

Dočekali smo i ovaj dan. Origi na izlaznim vratima Milana... zauvijek 
-
- Kontakt:
Boniface blizu Milana.
Moze, samo da ne gledam onu srpsku krampu u Milanu.The transfer formula for Boniface to Milan: Loan with an option to buy worth a figure in the vicinity of €30M
Mada ne bi me iznenadilo da dovedu jos jednog napadaca pored Victora.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovaj Boniface je dobar igrač, ali ima pun qurac problema sa povredama.
Doduše kao napadač za rotaciju pored Gimeneza, uz jednu utakmicu sedmično, možda se i ne bude osjetilo to što je sklon povredama. U svakom slučaju dobar deal ako isposluje posudbu, ostaje prostora da se uloži u drugu poziciju.
Doduše kao napadač za rotaciju pored Gimeneza, uz jednu utakmicu sedmično, možda se i ne bude osjetilo to što je sklon povredama. U svakom slučaju dobar deal ako isposluje posudbu, ostaje prostora da se uloži u drugu poziciju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tako su slicno pisali i za Pulisica dok nije dosao, da je sklon povredama. Kad ono momcina igra samo tako, da ga ne ureknemo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Samo se sjeti Okafora koliko puta pred pocetak kola izadje vijest o povredi, ili igramo utakmicu njega nema u protokoku pa izadje info povrijedio se na treningu. U Milanu nikad nisi nacisto sa timrope11 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 16:37Ovaj Boniface je dobar igrač, ali ima pun qurac problema sa povredama.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jbmu Victor je meni top napadac, nakon one da kazem afere kad ga Leverkusen ne prodade u arabiju od tada ga zemjenuse Schikom i nije toliko igrao, a do tada je bio prvi strijelac BL cini mi se.
Al imam osjecaj da cemo dovesti jos jednog napadaca
Al imam osjecaj da cemo dovesti jos jednog napadaca
In addition to Boniface, evaluations in progress being made by Milan for another addition in attack and defense in the last days of the transfer window
Modrić, Ricci, Estupinan, De Winter, Athekame, Jashari, Boniface/Hojlund... jedan sasvim novi Milan za novu sezonu, uz nekoliko starosjedilaca i okosnicu tima Maignan-Leao-Pulišić. Sada je na Allegriju da sve to posloži i da maksimalno iskoristimo neigranje u Evropi, kao što su to prethodno radili Napoli i Inter.
Sa Rinom Gattusom na klupi Azzurra očekujem Gabbiju i Riccija kao redovne u reprezentaciji Italije. 

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 20 avg 2025, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Benvenuto Victor Boniface! 

Posudba i otkup za 30 miliona.
Posudba i otkup za 30 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.