FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
Slatke muke su na sredini terena. U jacim tekmama komotno mozemo igrat kao Francuzi kad su osvojili SP, kad su Matuidi, Kante i Pogba trcali za Grizmana. Gurnes Jattu, Cimirota i Mamasa kad se spremi iza Adema, ne bi nas Englezi mogli na trku dobit.
Slatke muke su na sredini terena. U jacim tekmama komotno mozemo igrat kao Francuzi kad su osvojili SP, kad su Matuidi, Kante i Pogba trcali za Grizmana. Gurnes Jattu, Cimirota i Mamasa kad se spremi iza Adema, ne bi nas Englezi mogli na trku dobit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Banic je Bufon za Musiji,po cemu si zakljucio da nije bolji? Lik nije napravio ni jedan kiks niti je mogao sta braniti do sada, siguran golman u svakom pogledu.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:09Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
Dok je Zekić bio tu, s njegovom formacijom i načinom igre bili smo vrhunski popunjeni za sve pozicije. Cimi bi zatvorio ono što škripi u vezi.
Sada nam je prijeko potrebno krilo. Pogotovo ako ćeš i Gulija prodavati a i da nećeš, nemamo alternativu na krilu, izuzev da se Ljajić gura na AML.
Tako da, ako je to istina za Topića, legao bi ko budali šamar. Popunio bi nas vrhunski, čak možeš Gulija gurnuti u špic dok je tu, jer očigledno se guši na krilu, prošlu sezonu se malo drugačije profilisao i vidi se da mu slabo ide ova saradnja s bekom (odbrambeni zadaci su mu katastrofa, neodgovoran je totalno na krilu, malo jača ekipa s ofanzivnim bekom će nas ubijati)
Mene što se tiče idealni scenarij bi bio
Butić - Ristovski - Paskalev - Mujkić - Kuprešak (ovo će trebati vremena da se nađe udarna četvorka
ne loše bi bilo i
Ristovski - Turda - Paskalev - Mujkić (da imaš ofanzivnog i defanzivnijeg beka, jer Guli svoje krilo ne pazi nazad moraš imat jačeg na lopti od Kuprešaka u odbrani)
Jatta - Cimirot
Kyeremeh - Ljajić - Guliashvili
Mlinarić
Ukoliko dođe Topić, gurnuo bi Gulija naprijed.
Sada nam je prijeko potrebno krilo. Pogotovo ako ćeš i Gulija prodavati a i da nećeš, nemamo alternativu na krilu, izuzev da se Ljajić gura na AML.
Tako da, ako je to istina za Topića, legao bi ko budali šamar. Popunio bi nas vrhunski, čak možeš Gulija gurnuti u špic dok je tu, jer očigledno se guši na krilu, prošlu sezonu se malo drugačije profilisao i vidi se da mu slabo ide ova saradnja s bekom (odbrambeni zadaci su mu katastrofa, neodgovoran je totalno na krilu, malo jača ekipa s ofanzivnim bekom će nas ubijati)
Mene što se tiče idealni scenarij bi bio
Butić - Ristovski - Paskalev - Mujkić - Kuprešak (ovo će trebati vremena da se nađe udarna četvorka
ne loše bi bilo i
Ristovski - Turda - Paskalev - Mujkić (da imaš ofanzivnog i defanzivnijeg beka, jer Guli svoje krilo ne pazi nazad moraš imat jačeg na lopti od Kuprešaka u odbrani)
Jatta - Cimirot
Kyeremeh - Ljajić - Guliashvili
Mlinarić
Ukoliko dođe Topić, gurnuo bi Gulija naprijed.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Do potpisa Cimirota 90% foruma drvlje i kamenje po Mirviću upravi igračima.......
Sad odjednom najjači, ma nema dalje, muke sa sastavljanjem tima i slične nebuloze.
Mi kao navijači možemo i trebamo samo jedno, a to je dolazak na svaku moguću tekmu bila ona na Koševu ili u gostima.
Mene lično zaboli briga za sve u klubu od čistačice, igrača pa do vlasnika. Davno sam prestao da simpatišem, pratim i znam sve igrače.
Svi oni su prolazni, mi navijamo za bordo grb na kojem piše FK SARAJEVO i samo to je važno.
Sad odjednom najjači, ma nema dalje, muke sa sastavljanjem tima i slične nebuloze.
Mi kao navijači možemo i trebamo samo jedno, a to je dolazak na svaku moguću tekmu bila ona na Koševu ili u gostima.
Mene lično zaboli briga za sve u klubu od čistačice, igrača pa do vlasnika. Davno sam prestao da simpatišem, pratim i znam sve igrače.
Svi oni su prolazni, mi navijamo za bordo grb na kojem piše FK SARAJEVO i samo to je važno.
Dobrodošao Gojko.
#NewEra a teren propao
#NewEra problem sa ulaznicama. 
#NewEra a teren propao

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Ne da nije bolji, nego je po meni manja razlika izmedju Banica i Musije nego izmedju Krdzalica i Cimirota npr. Ili Mujkica i Kupresaka na LB, ili Mujkica i Gojkovica na CB. Govorim o slucaju kad smo popunjeni na svim pozicijama. Radije bih zrtvovao Banica nego Cimirota ili Jattu, ako ne dodje Topic ili neko drugo vrhunsko u21 rjesenje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:45Banic je Bufon za Musiji,po cemu si zakljucio da nije bolji? Lik nije napravio ni jedan kiks niti je mogao sta braniti do sada, siguran golman u svakom pogledu.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:09Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Najbezbolniji je Mujkic na LBnapoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:09Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
Valjda smo naucili do sad da se ne igramo sa pozicijom golmana. Mušija je dokazao da se treba vratiti u Mladost Doboj Kakanj i to je to.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 10:18Ne da nije bolji, nego je po meni manja razlika izmedju Banica i Musije nego izmedju Krdzalica i Cimirota npr. Ili Mujkica i Kupresaka na LB, ili Mujkica i Gojkovica na CB. Govorim o slucaju kad smo popunjeni na svim pozicijama. Radije bih zrtvovao Banica nego Cimirota ili Jattu, ako ne dodje Topic ili neko drugo vrhunsko u21 rjesenje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:45Banic je Bufon za Musiji,po cemu si zakljucio da nije bolji? Lik nije napravio ni jedan kiks niti je mogao sta braniti do sada, siguran golman u svakom pogledu.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:09Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Dobrodošao Gojko. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ristic igra za b tim a ovaj Butic vjerojatno povrijeđen kao i cijelo vrijeme od dolaska kod nas.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Nisam insajder ali poznajem ljudi i u oko kluba tako da sve sto budem smio napisati saznat ce te na vrijeme. Novinari vecinu informacija crpe sa foruma i moramo paziti sta pisemo jer nikome nije cilj da neki transfer propadne jer su stvari prerano procurile u javnost.
Mislim da sam negdje pročitao da je Topić Zrinjski odbio jer se ne želi vratiti u Bih, što uključuje i nas.
Nemam još neko mišljenje o Baniću, niti je imao neke bravure na golu niti je kiksao i djelovao nesigurno. Malo je pokvario dojam primljen gol glavom sa 14 m. Djeluje mi da je miran i dobar sa loptom u nogama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:45Banic je Bufon za Musiji,po cemu si zakljucio da nije bolji? Lik nije napravio ni jedan kiks niti je mogao sta braniti do sada, siguran golman u svakom pogledu.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 09:09Ako Topic ne dodje najbezbolnije je rjesenje Musija na gol. Vala Banic nista posebno nije bolji od malog, koji jest us.ro protiv Radnika, al i Vladan je imao kikseva kad je tek stao na gol. Ili to ili Mujkic kao drugi stoper do povratka Gojkovica. Ljajica je grehota pomjerat sa AMFa al u teskoj nuzdi moze i on na krilo a Krdzalic kao u21.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Marko Pjaca LW 

Ove sezone za Radnik su registrovani Muamer Hamzić, Ajdin Kobašević, Tarik Kapetanović, Bakir Koso, Faris Mehić, Bakir Nurković, Aleksa Popović, Sergej Popović, Anel Pirić i Ahmed Tiro.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma ja bu U21 na golmansku poziciju, svakako primamo svaku tekmu po gol minimalno, tako da je svejedno, a u terenu imas slobodu za izbor igraca tokom citave tekme.
-
- Kontakt:
Zekić je probao na par utakmica i Hamzića na desnom wing backu, trenutno jedna od bezbolnijih U-21 opcija, pogotovo kad se uzme u obzir Beganovićeva trenutna forma.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Skojevska, TETRAPAK i 85 gostiju.